Philips Hue Bridge: hoeveel lampen kan ik koppelen?

Hue Sana wandlamp

De Philips Hue Bridge is een onmisbare accessoire, wanneer je Philips Hue lampen in huis wilt gaan gebruiken. Het vormt letterlijk de brug tussen de verschillende Hue lampen, de Philips Hue accessoires en de apps op je mobiele telefoon. Zonder het gebruik van een Philips Hue Bridgezal het niet mogelijk zijn om de lampen te bedienen. Hierop valt een uitzondering te maken, namelijk: de Philips Hue Go. Deze Philips Hue lamp kan altijd en overal gebruikt worden. Let op, je kunt de lamp niet bedienen met de app op je telefoon zonder de lamp aan te sluiten op deze accessoire. 

Beginnen met Philips Hue: hoe doe ik dat?

Hue florish productlijn bestaat uit 3 Philips Hue lampen

Philips Hue heeft de afgelopen jaren sterk aan populariteit gewonnen. Steeds meer consumenten kiezen voor de slimme lampen van het Noord-Brabantse bedrijf, voor het verlichten van hun woning. Overweeg je ook over te stappen op Philips Hue lampen, maar heb je geen idee waar te beginnen? In dit artikel leggen we je stapsgewijs uit, waarmee je rekening dient te houden. Welke producten en accessoires heb je bijvoorbeeld nodig om te kunnen starten met Philips Hue? Moet er gaten geboord worden om kabels aan te kunnen leggen? Enzovoorts. Bovenal is beginnen met Philips Hue een stap, waar je geen spijt van zal krijgen. De lampen bieden eindeloos veel mogelijkheden, zijn duurzaam en bieden zelfs gezondheidsvoordelen. 

How To: Philips Hue als alarmsysteem gebruiken

huis beveiligen met Philips Hue

Gebruik je Philips Hue als alarmsysteem, om inbrekers buiten de deur te houden. Je moet er niet aan denken dat je van het werk weer komt en je huis is leeg geplunderd. Gelukkig is het met de smart lampen van Philips mogelijk je huis beter te beveiligen tegen inbraak. Laat bijvoorbeeld je lampen automatisch inschakelen wanneer iemand op het erf komt of koppel de lampen met een slim alarm systeem en maak je woning inbraakproof. In dit artikel laten wij zien wat de mogelijkheden zijn. 

Top 5: Philips Hue plafondlampen kopen

Philips Hue plafondlampen top 5

Elke woning beschikt over plafondlampen, het zijn dan ook de meest gebruikte lampen die er bestaan. Plafondlampen oftewel plafonnières zijn geschikt om donkere ruimtes goed te verlichten. Denk hierbij aan keukens, badkamers, werk of studeerkamers. Echter zijn de plafondlampen van Philips Hue meer dan alleen een standaard plafonnière. Deze lampen zijn namelijk smart, waardoor ze ook geschikt zijn om wat meer sfeer in de woonkamer te creëren. Je kan ze dimmen met verschillende Hue accessoires, maar als je wilt genieten van alle mogelijkheden, gebruik je de app van Hue.

5 gezondheidsvoordelen van Philips Hue lampen

Philips Hue gezondheidsvoordelen

De slimme lampen van Philips Hue word tegenwoordig steeds populairder. Aan de hand van de app op de mobiele telefoon of tablet kunnen we de verlichting in huis regelen. De nummer 1 smart lightning systems wordt bovendien ook steeds slimmer. Als het buiten donkerder wordt, past de verlichting in huis zich daar automatisch op aan. Bovendien weet de verlichting wanneer je thuis bent en wanneer niet. Je kunt ook digitale timers instellen. Dat zijn allemaal voordelen die goed zijn voor de portemonnee en het milieu.

Essent – Gratis Philips Hue pakket bij Groene stroom & Gas zeker contract

essent philips hue pakket gratis

Overstappen van energieleverancier en ben je op zoek naar een Philips Hue bundel? Pak dan nu je kans bij deze Philips Hue deal van Essent. Je ontvangt namelijk een leuke Philips Hue pakket bij een 3 of 5 jarig groene stroom & gas zeker contract van Essent. Deze bundels beschikken over een Philips hue starterspakket, zodat je direct aan de slag kan en handige accessoires, zoals de Hue sensor. Bij een 5 jarig contract krijg je zelfs nog de Philips Hue Go t.w.v €69,- cadeau!

Gamen met Philips Hue en Razer Chroma

Gamen is vaak ter spanning en ontspanning. Tegenwoordig is het mogelijk het gevoel te krijgen volledig in de game te zitten, dankzij de slimme verlichting van Philips. De Philips Hue lampen zijn aan te sluiten op de apparatuur van Razer Chroma. Op die manier wordt de verlichting voortdurend gewijzigd aan de omgeving in de game.

Handig overzicht van Philips Hue schakelaars

Je lampen bedienen met een lichtschakelaar in plaats van de Hue app? Dat is heel eenvoudig met een van de Philips Hue schakelaars. Je vindt de Philips Hue schakelaars in het overzicht met Hue accessoires. Naast de schakelaars kunnen ook dimmers van Philips Hue interessant zijn. Hiermee creëer je een hele gezellige sfeer in huis. Wil je weten welke Philips Hue lichtknoppen er allemaal zijn? Op deze pagina hebben we ze voor jou op een rijtje gezet!

Top 5: de beste Philips Hue hanglampen

wat zijn de beste philips hue hanglampen? bekijk onze top 5

Voor elke ruimte in huis of buitenshuis is er wel een smart lamp verkrijgbaar. Hanglampen mogen dan ook zeker niet ontbreken. Deze lampen geven namelijk sfeer tijdens het dineren en overdag zijn het echte blikvangers. Echter zijn deze lampen verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Wij kunnen ons voorstellen dat het misschien lastig is het juiste model te vinden. Daarom hebben wij een selectie van de 5 beste Philips Hue hanglampen. Sommige lampen geven alleen wit licht en zijn dimbaar met een app of lichtschakelaar. Anderen beschikken over 16 miljoen kleuren en kies je uit meer dan 50.000 wit-tinten. Bekijk onze top 5 en slaag vandaag nog voor de perfecte hanglamp!