Philips Hue webshops overzicht

Alle webshops met de beste Hue deals

Op deze pagina vind je alle webshops die regelmatig Philips Hue producten in de aanbieding hebben. Bijvoorbeeld een kortingsactie, cashback deal of een voordeelbundel. Klik op een van deze webshops om direct de pagina met alle Philips Hue producten te bezoeken. Mis je een aanbieding? Of heb je zelf een online shop met af en toe een leuke deal? Neem dan contact met ons op!


beste webshops met philips Hue aanbiedingenWij selecteren alleen webshops die volgens ons de benodigde kennis in huis hebben over Philips Hue producten en deze regelmatig met korting aanbieden. Tevens houden wij rekening met een aantal punten voordat wij deze shop toevoegen aan onze lijst. 

  • Ruim assortiment met kortingsacties
  • Goede service aan de klant
  • Snelle levering (maximaal 2 werkdagen) 
  • Verschillende betaalmogelijkheden

Philips hue aanbieding bol.com

Bol.com *Partnershop*

Ruim assortiment aan Philips Hue lampen en accessoires. Regelmatig leuke kortingsacties.

webshop en partner coolblue

CoolBlue *Partnershop*

Goede klantenservice en hanteert een snelle levertijd. Vandaag bezorgt, morgen in huis.

webshop en partner mediamarkt

Mediamarkt *Partnershop*

Vaak leuke aanbiedingen en vaste lage prijzen. Tevens een goede klantenservice en snelle levering.

webshop en partner fonq

Fonq *Partnershop*

Bijna altijd kortingen en ruim scala aan Philips Hue lampen en accessoires. 

Philips Hue kopen bij amazon.de

Amazon.de

Breed assortiment en altijd leuke Hue deals. Snelle levering vanuit Duitsland.

webshop 50five logo

50five

50Five is een specialist op het gebied van smart home producten en hanteert vaste lage prijzen.

webshop Beaumotica

Beaumotica

Officiele Philips Hue supplier met een ruim aanbod aan lampen en andere slimme apparaten. 

webshop lamp123

Lamp123

Bij Lamp123.nl kun je heel voordelig Philips Hue lampen scoren in zogenaamde voordeelbundels. 

webshop lampenonline

Lampenonline

Een specialist op het gebied van verlichting en een ruim assortiment aan smartlampen, waaronder Hue.

Philips Hue lampen kopen bij de bouwmarkt gamma

Gamma

Niet alleen klusspullen, maar ook een uitgebreid assortiment aan Philips Hue verlichting en accessoires.

specialist op gebied van smart verlichting

DMlights

DMlights heeft een ruim aanbod aan smart verlichting voor vaste lage prijzen, waaronder Philips Hue.

klussen met smartverlichting van de karwei

Karwei

Een grote webshop met veel leuke aanbiedingen, zoals kortingsacties, cashback deals en nog heel veel meer.

Waarom dit overzicht met Philips Hue aanbieders?

Is er op dit moment geen leuke Philips Hue aanbieding te vinden? Maar wil je wel voordelig Philips Hue in huis halen? Maak dan gebruik van het bovenstaande overzicht met de beste online Philips Hue webshops. Deze shops hebben allemaal een ruim assortiment en hanteren een vaste lage prijs. Daardoor weet je zeker dat je nooit teveel betaalt voor een mooie lamp of accessoire uit de Philips Hue-serie.

Bij sommige winkels zie je *Partner* staan, wat wil zeggen dat wij met de betreffende webshop samenwerken. Er zijn echter ook webwinkels waar wij geen partner van zijn, maar die wel regelmatig leuke aanbiedingen hebben. Deze mogen daarom niet ontbreken in ons overzicht. 

Punten waar wij op letten bij het toevoegen van shops

Voordat wij een webshop toevoegen aan onze lijst, beoordelen wij deze shop op een aantal punten. Zo vinden wij het belangrijk dat de Philips Hue producten die aangeboden worden, regelmatig verkrijgbaar zijn met een leuke actie of korting. Ook de communicatie tussen een klant en de webshop is een belangrijk punt die wij meenemen in onze overweging. Hieronder vind je een handige opsomming met alle punten waar wij op letten bij het toevoegen van een webshop. 

  • Ruim Assortiment: een van de punten waar wij op letten is of de shop een breed scala aan Hue producten heeft en deze ook up-to-date houdt. Shops die regelmatig nieuwe lampen of accessoires aan het assortiment toevoegen, hebben eerder kans opgenomen te worden in het overzicht.
  • Acties & kortingen: omdat wij jou willen voorzien van de beste Philips Hue acties en deals, vinden wij het belangrijk dat de aangeboden Philips Hue producten regelmatig in de aanbieding zijn. Denk hierbij aan de Bulk 10-daagse van Bol.com, de BTW-actie van Mediamarkt of de Knalkortingen van Fonq. 
  • Kennis & ervaring: een webshop die veel kennis heeft over smart lampen of andere smart home apparaten, heeft eerder kans opgenomen te worden in dit overzicht. Aan de hand van productomschrijvingen kijken wij of de webshop voldoende informatie geeft. 
  • Klantenservice:  bij het instellen of installeren van Philips Hue producten kunnen er problemen ontstaan, of kun je tegen vragen aanlopen. Ook kan het zijn dat een product defect blijkt na de bezorging hiervan. In dat geval is het wel zo fijn dat je goed geholpen wordt. Daarom tonen wij alleen shops met een goede klantenservice, waar je bij defecte producten direct een nieuw product toegestuurd krijgt. 
  • Levertijd: ook kijken wij naar webshops die snel leveren. Je wilt immers direct aan de slag kunnen gaan en niet te lang moeten wachten op je bestelling. Wij tonen daarom alleen webshops met een levertijd van maximaal twee werkdagen. 

Direct het goedkoopste Hue starterspakket kopen?

Philips Hue Starterpack

Een webshop laten opnemen? Neem contact met ons op

Mis je een online shop waarvan je zeker weet dat deze moet worden toegevoegd aan het overzicht? Of heb je misschien zelf een webshop in Philips Hue lampen en accessoires? Neem dan contact met ons op via het contactformulier en wij zullen deze zo snel mogelijk beoordelen volgens de hierboven genoemde punten.