Philips Hue voordeelbundel

Kies voor een van de Philips Hue voordeelbundels om voordelig uit te zijn bij een uitbreiding van je Philips Hue-systeem in huis. De voordeelbundels worden in verschillende soorten aangeboden. Voeg bijvoorbeeld meerdere losse Hue lampen met een E27-fitting aan je Philips Hue-systeem toe, of kies voor een duopack van de Philips Hue Go.

Door voor een Philips Hue voordeelbundel te kiezen ben je doorgaans veel voordeliger uit, dan wanneer je de elementen los zou bestellen. Een goed alternatief voor een Philips Hue voordeelbundel is het Philips Hue Starterpack.

Philips Hue Starterpack

Het Philips Hue Starterpack bevat alle elementen, die je nodig hebt voor het opbouwen van een Philips Hue-systeem. Denk bijvoorbeeld aan drie losse LED lampen, een Philips Hue Bridge en de Philips Hue dimmer. Van deze componenten is de Philips Hue Bridge de belangrijkste. Deze accessoire vormt de brug tussen de verschillende onderdelen uit het Philips Hue-systeem in huis. Je kunt maar liefst vijftig Hue lampen op deze accessoire aansluiten.

Combineer het Philips Hue Starterpack met een van de Philips Hue voordeelbundels, om de lampen uit zo’n voordeelbundel direct te kunnen gebruiken. Onderstaand vind je een handig overzicht van de prijzen voor het Philips Hue Starterpack bij verschillende betrouwbare webwinkels. Zo profiteer je altijd van een scherpe prijs!

ProductWinkelPrijs
Philipe Hue E27 Wit en Kleur50five || Korting! + Nest Protector122,76
Coolblue125,99
Philips Hue E27 White AmbianceCoolblue || * 3 lampen114,95
Bol.com || * 2 lampen121,00

Meer lezen over Philips Hue voordeelbundels

Philips Hue voordeelbundels aanbiedingen

Kies bij de Philips Hue voordeelbundels uit lampen met enkel een witte kleur verlichting (White), met circa 50.000 wittinten (White Ambiance), of met zowel wit als gekleurd licht (White & Color Ambiance). Gebruik je de Philips Hue lampen voor het verlichten van de oprit, dan zijn de goedkope White Hue lampen de slimste keuze. In huis wil je echter genieten van een gezellige sfeer! Die sfeer creëer je met de Philips Hue White- en Philips Hue White Ambiance lampen.

Toont 1 resultaat