Philips Hue Turaco productlijn

De Philips Hue Turacolijn is de speciale slimme ledverlichting lijn voor buitengelegenheden van Philips. Het voordeel van de Turaco lijn is dat je verwelkomd wordt door slimme lampen, die weten wanneer je aan komt lopen. Daardoor is de verlichting altijd actief op het moment
dat het donker wordt rondom het huis, maar niet langer dan nodig is.

Je hoeft dan niet meer in het donker thuis te komen. Krijg een veilig gevoel met de Turaco productlijn van Philips. Dankzij de Home- en Away routines in de Philips Hue app kun je precies instellen dat de verlichting in moet schakelen wanneer je bijna thuis bent en uit moet schakelen als je weggaat. Voeg een bewegingsmelder toe, waardoor de lampen altijd bij aankomst in het donker automatisch aan gaan. Benieuwd welke lampen er zijn? Hieronder vind je ze allemaal!

Philips Hue Turaco wandlamp

Philips Hue turaco wandlamp buitenverlichting philips hueDe Philips Hue Turaco productlijn is opgedeeld in twee verschillende sokkellampen en een wandlamp. De wandlamp kan speciaal aan de muur worden bevestigd. Net als de overige producten uit deze serie, is het mogelijk de buitenkant van het huis eenvoudig te verlichten. Zo is het mogelijk om aan te geven wanneer je aan komt lopen, maar ook komt deze verlichting goed van pas bij kleinere zaken, zoals bijvoorbeeld het afmaken van een klusje in het donker.

De wandlamp is gemakkelijk te bedienen met de smartphone of tablet. Daarvoor dient men een Philips Hue Bridge aan te schaffen. De Turaco wandlamp is vervaardigd uit aluminium en wordt alleen in de antraciet uitvoering verkocht. De buitenlamp heeft een lichtopbrengst van 806 lumen en is volledig ontwikkeld voor gebruik buitenshuis. Daardoor kan de lamp wel tegen regen, sneeuw en zonneschijn.


Philips Hue Turaco sokkellamp hoog

sokkellamp hoog buitenDe Philips Hue Turaco sokkellampen kun je los in je tuin zetten. Deze sokkellampen zijn in twee varianten leverbaar: in een lage en een hoge variant. Deze sokkellamp wordt soms ook verkocht onder de naam ‘lantaarn’. De buitenlamp heeft opnieuw een lichtopbrengst van 806 lumen en is zeer geschikt voor buiten.
Het voordeel van deze sokkellamp is dat hij relatief hoog is. De afmetingen zijn 121 bij 121 bij 802 millimeter. Daarmee valt je hoge sokkellamp op een stijlvolle manier op in de tuin. De hoge sokkellamp weet net als de wandlamp precies wanneer je aan komt lopen. Je kunt dankzij de handige app zelf nog een aantal lichtschema’s instellen.


Philips Hue Turaco sokkellamp laag

sokkellamp laag turacoWil je iets minder opvallends in je tuin, maar toch een goede lichtopbrengst hebben? Dan is een Turaco sokkellamp laag wellicht iets voor jou. Met zijn 121 bij 121 bij 402 millimeter is deze sokkellamp maar liefst de helft minder groot als de hoge sokkellamp. Deze kleine sokkellamp heeft desondanks een lichtopbrengst van 806 lumen. Verder wordt deze kleinere sokkellamp uitgevoerd aan de hand van gegoten aluminium en is deze leverbaar in de kleur
antraciet. De kleinere variant is ook zeer geschikt om in de tuin te zetten bij regen, sneeuw of zonneschijn.

Je wordt met de Hue Turaco sokkellampen meteen vreindelijk thuis verwelkomd. Dat is ideaal in de winter, wanneer de tuinpaden weer donker zijn. Door een Bridge aan te schaffen zijn de lampen ook te bedienen met een smartphone of tablet, dankzij de handige Philips Hue Lamp. Alle lampen in de serie kunnen gemakkelijk draadloos gedimd worden. Verder biedt Philips een garantie van twee jaar op zowel de sokkellamp als de wandlamp.

Meer uit de Hue serie? Hier vind je alle Philips Hue lampen op een rijtje.

Plaats een reactie