Philips Hue Turaco productlijn

Slimme technologie, gecombineerd met een fraaie vormgeving. Het is een goede omschrijving van de smart lampen uit de Philips Hue Turaco productlij. Met deze lampen kom je nooit meer in het donker thuis! De lampen kunnen automatisch ingeschakeld worden op het moment dat het buiten donker begint te worden. Zo kom je nooit meer in het donker thuis. Tegelijkertijd worden de lampen automatisch uitgeschakeld, als het lichter wordt. Een duurzame en moderne oplossing voor ieder huishouden!

Zeker voor mensen die het minder prettig vinden om in het donker thuis te komen, vormen deze lampen een goede oplossing! Het strakke uiterlijk van de lampen maakt daarbij dat je deze met iedere interieurstijl kunt combineren. Krijg een veilig gevoel met de Turaco productlijn van Philips! Dankzij de Home- en Away-routines in de Philips Hue app kun je precies instellen, op welke momenten de verlichting ingeschakeld moet worden. Ook kun je instellen dat de verlichting moet worden uitgeschakeld, als je de woning vroeg in de ochtend verlaat. Voeg een bewegingssensor toe, om de lampen altijd automatisch aan te laten gaan bij aankomst in het donker. Een fraaie aanvulling op de routines in je Hue app! Benieuwd welke lampen er zijn? Hieronder hebben we ze voor je op een rijtje gezet.


Philips Hue Turaco wandlamp

Philips Hue turaco wandlamp buitenverlichting philips hueDe Philips Hue Turaco productlijn bestaat uit twee verschillende sokkellampen en een wandlamp. De wandlamp kan heel eenvoudig aan de muur worden bevestigd. Net als de overige producten uit deze serie, geeft ook de Philips Hue Turaco wandlamp voldoende licht af om de buitenkant van je woning te verlichten. Eerder werd al beschreven dat je met de Philips Hue app verschillende routines aan kunt maken. Zo weet deze Philips smart lamp precies, wanneer deze in- of uitgeschakeld moet worden. Je kunt de lamp vanzelfsprekend ook handmatig inschakelen, wanneer je nog snel een klusje uit wilt voeren of het afval weggooit.

Het bedienen van de Philips Hue Turaco wandlamp gebeurt middels de app voor je mobiele telefoon en tablet. Houd er rekening mee, dat je voor de koppeling tussen de smart wandlamp en je app een Philips Hue Bridge dient aan te schaffen. De Turaco wandlamp is vervaardigd uit aluminium en wordt alleen in de antraciet-uitvoering verkocht. De buitenlamp heeft een lichtopbrengst van 806 lumen en is specifiek ontwikkeld voor het gebruik buitenshuis. Het maakt dat de lamp goed bestand is tegen regen, sneeuw en zonneschijn.

ProductWinkelPrijs
Turaco wandlampBol.com55,92
Coolblue58,99
FonQ73,35

Philips Hue Turaco sokkellamp hoog

sokkellamp hoog buitenDe Philips Hue Turaco sokkellampen kun je los in je tuin zetten. Deze sokkellampen zijn in twee varianten leverbaar: in een lage en een hoge variant. Zijn vorm maakt, dat de sokkellamp soms ook verkocht wordt onder de naam “lantaarn”. De buitenlamp heeft net als de Turaco wandlamp van Philips Hue een lichtopbrengst van 806 lumen en is zeer geschikt voor het gebruik buitenshuis.

Het voordeel van deze sokkellamp is dat hij relatief hoog is. De afmetingen zijn 121 bij 121 bij 802 millimeter. Daarmee valt je hoge sokkellamp op een stijlvolle manier op in de tuin. De hoge sokkellamp weet net als de wandlamp precies wanneer je aan komt lopen. Je kunt dankzij de handige app zelf nog een aantal lichtschema’s instellen.

ProductWinkelPrijs
Turaco sokkellamp (hoog)Bol.com104,99
Coolblue114,95
50five124,00

Philips Hue Turaco sokkellamp laag

sokkellamp laag turacoWil je de lamp iets minder op laten vallen in de tuin, maar toch een grote lichtopbrengst hebben? In dat geval is een Turaco sokkellamp in laag model wellicht iets voor jou. Met zijn 121 bij 121 bij 402 millimeter is deze sokkellamp aanzienlijk kleiner dan zijn grotere broer. Toch heeft deze stijlvol vormgegeven kleine sokkellamp een lichtopbrengst van 806 lumen. Verder wordt deze kleinere sokkellamp ontwikkeld van gegoten aluminium en is deze leverbaar in de kleur antraciet. Net als de andere lampen uit de Philips Hue Turaco productlijn, is de lamp goed bestand tegen onder andere regen, sneeuw of zonneschijn.

Met de Hue Turaco sokkellampen in de tuin, word je prettig verwelkomd na een lange dag. De lamp wordt automatisch in- en uitgeschakeld op de momenten dat jij dit wilt. Dat is ideaal in de winter, wanneer de tuinpaden donker zijn en de kans op uitglijden toeneemt. Door een Philips Hue Bridge aan te schaffen zijn de lampen ook te bedienen met een smartphone of tablet. Je kunt meerdere lampen aan zo’n Philips Hue Bridge koppelen. Net als andere Philips Hue lampen, zijn ook de lampen uit de Turaco productlijn eenvoudig te dimmen. Verder biedt Philips een garantie van twee jaar op zowel de sokkellamp, als de wandlamp.

ProductWinkelPrijs
Turaco sokkellamp (laag)Bol.com83,95
Coolblue86,99
FonQ113,75

Meer producten uit de Philips Hue serie bekijken? 

Alle Philips Hue lampen

Beoordeel deze post

Gemiddelde: / 5. Stemmen:

Het spijt ons, dat je hier weinig aan hebt gehad.

Laten we het verbeteren!