Philips Hue Tap

Met de Philips Hue Tap hoef je niet altijd je smartphone te pakken om je verlichting te bedienen. Schakel al je lampen in één keer in, of roep met een druk op de knop je vier favoriete lichtinstellingen op. De Philips Hue Tap is eenvoudig te plaatsen en werkt volledig draadloos. Daardoor heb je geen last van snoeren en plaats je deze Philips Hue accessoire op elke gewenste plek.

Meer informatie

Beschrijving

Met deze Philips Hue Tap schakel je de lampen in of uit en wissel je snel tussen 4 vooraf ingestelde licht scènes. Je kan de Tap ook gebruiken zonder een internet verbinding. Handig als een keer thuis je Wifi verbinding weg valt. Gebruik de Hue app om je favoriete lichtschema’s of de voorgeprogrammeerde licht scènes in te stellen.

Bevestig de Philips Hue Tap op elke plek

De Hue Tap kun je bij je dragen of monteren aan de wand. Met de meegeleverde bevestigingsplaat is het plaatsen kinderlijk eenvoudig. Dit kun je prima zelf doen en in de meeste gevallen hoeft er geen monteur langs te komen.

Geen batterijen meer nodig

De Tap krijgt stroom door middel van kinetische energie. Dit houdt in dat de Tap voeding krijgt als je een van de knoppen indrukt. Daardoor ben je geen batterijen meer nodig en heeft deze schakelaar ten alle tijden stroom. Een slimme oplossing om altijd de lampen te bedienen of lege batterijen die je na verloop van tijd moet vervangen.

Werkt met Apple Homekit

De Hue tap is ook Apple Home kit compatible. Zo kun je makkelijk al je slimme apparaten in huis bedienen zonder een app te openen. Druk op 1 van de knoppen om bijvoorbeeld de lampen en slimme thermostaat tegelijk in te schakelen. Verbind de lichtschakelaar met de Philips Hue Bridge en maak een connectie met behulp van de Philips Hue app.

Eenvoudig te installeren

De installatie is werkt hetzelfde als het installeren van andere Philips Hue accessoires. Open de Hue App en volg de instructies. Wanneer de Tap verbonden is met de Bridge, kun je direct beginnen met instellen. Je kan de standaard instellingen gebruiken, maar je kan de lichtschakelaar ook naar eigen wens instellen. Het updaten van de Tap gebeurt automatisch via de app en heb je verder geen omkijken naar.