Philips hue starterspakket aanbieding

Op zoek naar een Philips Hue starterspakket aanbieding? Dan ben je hier op de juiste plek. Hier plaatsen wij namelijk verschillende starterskits die op dit moment, bij de beste webwinkels in de aanbieding zijn.

Lees meer over Philips Hue starterspakket aanbiedingen

Waarom een starterskit?

Met een starterspakket heb je namelijk alle benodigdheden in huis om kennis te maken met deze slimme verlichtingssysteem. De Hue Bridge, lichtschakelaar met dim functie en 2 of 3 slimme led lampen. Net als de losse Hue lichtbronnen heb je keuze uit lampen met alleen wit licht, alle wit-tinten en kleur verlichting. Ook zijn er voor elke gangbare fittingen starterskits verkrijgbaar. Daarnaast is het aansluiten super eenvoudig en ben je in een handomdraai klaar. Wil je weten welke set het meest geschikt is? Hieronder hebben wij de beste pakketten op een rijtje gezet!

Enkele starterkits op een rij

Philips Hue starterspakket aanbieding

E27, E14, Gu10 Starterspakket

Dit is het meest standaard pakket om te beginnen met Philips Hue en ook het voordeligst. Deze kit bestaat uit 3 lampen en geschikt voor elke ruimte in huis. Bijvoorbeeld je woonkamer, slaapkamer of badkamer, maar ook buiten kun je deze smart lampen gebruiken. Mits de buiten armaturen waterdicht zijn. De Hue white kits zijn het goedkoopst en geven alleen wit licht. De lampen zijn dimbaar en geschikt om bepaalde ruimtes goed te verlichten. Bijvoorbeeld je garage of kelderkast. De color ambiance pakketten zijn het meest populair en beschikken over 16 miljoen kleuren. Bepaal met welke fitting je wilt starten en breidt het Hue systeem eenvoudig uit met meer lampen of accessoires.

Philips Hue Voordeel Bundels

Philips Hue starterskits zijn bij veel webshops regelmatig in de aanbieding. Deze Philips Hue acties hebben wij geplaatst in een handig overzicht. Deze is actueel en je zal hier dan ook geen verlopen acties vinden.

Naast de standaard starterskits, zijn er ook zogenaamde voordeelbundels te koop. Deze bundels beschikken over extra lampen of accessoires die het bedienen makkelijker maken, zoals een extra sensor. Ook worden er tegenwoordig steeds meer slimme apparaten toegevoegd, zoals een slimme thermostaat of alarm systeem. Op dit moment is CoolBlue de beste webwinkel voor een Hue starterspakket bundel. Hieronder hebben wij een aantal van deze kits op een rijtje gezet.

starterspakket plus ledstrip met 16 miljoen kleuren

Bundel 1: Starter Kit + 2 meter Lightstrip

Deze set beschikt naast 3 losse lichtbronnen, Bridge en lichtschakelaar, over een Hue led strip van 2 meter. Deze strip kun je verlengen met verlengstukken van een meter. Doordat de strip flexibel is, kun je hem overal plaatsen. Achter je televisie, onder de vensterbank of laat je keukenblok met elk denkbare kleur oplichten. Want deze strip beschikt over alle wit-tinten en 16 miljoen kleuren. Gebruik de Hue app om de juiste tinten en kleuren in te stellen. Wees creatief en maak je eigen kleuren schema’s of kies uit 1 van de voorgeprogrammeerde licht scenes, zoals zonsondergang of lentebloesem.


Google home plus starterspakket aanbieding

Bundel 2: Google Home Mini Starterskit

De Philips hue starterspakket + Google home is op dit moment het populairste starterskit. Want deze set is naast de standaard producten uitgerust met de Google home speaker (mini ). De slimme speaker Google is handig als je de verlichting wilt bedienen met je stem. Zo kun je de speaker verschillende commando’s geven. Schakel bijvoorbeeld al je lampen in of laat het licht dimmen voor een gezellige sfeer. Daarnaast is de speaker ook compatibel met andere slimme apparaten in huis.


Starterskit plus alarmsysteem van woonveilig

Bundel 3: Woonveilig starterskit

Met deze bundel maak jij je woning niet alleen slimmer, maar ook veiliger. Want deze set is uitgerust met een alarm systeem van Woon veilig om je huis optimaal te beveiligen. Ook als je van huis bent. Bij ongewenst bezoek slaat het alarm aan, geven de lampen een rood, knipperend waarschuwingslicht en krijg je direct een melding op je telefoon, zodat je direct actie kan ondernemen.


starterskit plus outdoor aanbieding

Bundel 4: Outdoor starterspakket

Met deze bundel maak je gelijk kennis met de Hue buitenverlichting. Deze set is namelijk uitgerust met een slimme buitenlamp, namelijk de Hue Turaco outdoor. Deze lamp beschikt over een E27 fitting en bevestig je eenvoudig aan de wand. Bijvoorbeeld in je tuin of bij de voordeur. Schakel “Geofencing” in en kom nooit meer donker thuis. Voorzie de lamp van stroom en bedien deze buitenlamp net als de binnen verlichting met de Hue app.


starterspakket plus Nest thermostaat korting

Bundel 5: Energie besparing met Nest thermostaat

Wanneer je slim wilt besparen op energie, dan is deze kit met Nest thermostaat een aanrader. Deze slimme thermostaat bedien je met een app en kan door middel van IFTTT communiceren met Philips Hue. Dankzij IFTTT kan je bijvoorbeeld de kachel tegelijk inschakelen met je verlichting. Schakel de “Home & away ” functie in met de Hue app, zodat dit automatisch gebeurd en nooit meer na hoeft te denken of je alles wel hebt uitgezet.


Hoe installeer je een starterskit

Het installeren van een starterskit is een fluitje van een cent en daarvoor hoeft echt geen monteur aan te pas te komen. Voorzie de Bridge van stroom en sluit hem aan op je internet router. Draai de losse lichtbronnen in de armaturen en schakel het stroom in. Download gratis de Philips Hue app in de App Store of via Google Play en volg de stappen op het scherm. De app zal automatisch de aangesloten lampen zoeken en toevoegen aan de lijst. De hele installatie zal al met al 15 minuten duren en is voor iedere leek te doen.

Philips Hue starterspakket uitbreiden?

Geslaagd voor een Philips Hue starterspakket, maar wil je meer? Je kan een kit gemakkelijk uitbreiden. Een starterskit is namelijk uitgerust met de Hue Bridge. Daaraan kun je maximaal 50 lampen en 10 accessoires koppelen. 50 lampen is meer dan voldoende voor een gemiddelde woning. Bij accessoires moet je denken aan sensoren en lichtschakelaars, zoals de Hue dimmer en Philips Hue Motion sensor.

Starterskit voordelig kopen? Check onze kortingsacties

Philips Hue starterskits zijn bij verschillende shops regelmatig in de aanbieding. De meest voorkomende aanbieding is de standaard prijs verlaging. Hierbij kun tot wel 20% korting krijgen op een starterskit. Ook tijdens feest of speciale dagen worden de kits voor leuke prijzen aangeboden. Wij van Hueaanbieding.nl plaatsen alle Philips Hue aanbiedingen in een handig overzicht, zodat je altijd op de hoogte bent van de actuele deals. Zijn er op dit moment geen lopende acties? Check dan onze partners voor vast lage prijzen!