Review: Philips Hue dimmer

Philips Hue dimmer review

De Philips Hue dimmer is een draadloze lichtschakelaar waarmee je snel een bepaalde sfeer kan zetten zonder daarvoor een extern apparaat nodig te zijn. In bepaalde situaties kan dit een erg handig accessoires zijn. Denk bijvoorbeeld eens aan het moment dat wanneer je thuis komt of snacht’s naar het toilet moet en de verlichting aan wilt zetten, maar je smartphone niet bij de hand hebt. In dit soort gevallen is een lichtschakelaar zeker geen overbodige luxe!

Review: Philips Hue Go

philips hue go review

Philips Hue Go review – Het assortiment van Phillips Hue is erg ruim. Zo zijn er lampen voor zowel binnen als buiten te vinden, maar ook flexibele lampen zoals de Philips Hue led strip. Echter is er op dit moment één lamp die je ook draadloos en zonder de Hue Bridge kan gebruiken, namelijk de Philips Hue Go. 

Review: Philips Hue ledstrip

Philips Hue ledstrip review

Wat ons betreft is de Philips Hue lightstrip plus de meest veelzijdige lamp uit de Hue serie. Naast het feit dat deze ledstrip over 16 miljoen kleuren en 50.000 wit-tinten beschikt, is hij multifunctioneel en flexibel, waardoor je hem gebruikt voor verschillende doeleinden. Bijvoorbeeld onder de vensterbank of achter je beeldscherm, zodat het mee kan kleuren met de lichteffecten van je favoriete game of film. Net als alle andere Philips Hue lampen is deze strip te bedienen met de Hue app.