Philips Hue Beyond productlijn

Philips Hue Beyond productlijn

Uit de Philips Hue serie zijn de lampen uit de Hue Beyond productlijn 1 van de populairste modellen. Deze lampen beschikken namelijk over alle kleuren en wit tinten, waardoor je op elk moment of situatie het perfecte licht creëert. Tevens zijn de Beyond lampen compatibel met andere slimme apparaten. Denk hierbij aan slimme speakers, zoals de Google Home, waarmee je de lampen bedient met je stem of slimme brandmelders en alarmsystemen die de lampen activeren bij brand of inbraak. In veel gevallen zal dit een rood knipperend waarschuwingslicht zijn. Het is zelfs mogelijk de lampen te laten knipperen of te veranderen van kleur bij een notificatie of inkomend bericht. Zo vergeet je nooit meer die belangrijke mail!

Philips Hue Turaco productlijn

Philips Hue turaco serie lijn

De Philips Hue Turacolijn is de speciale slimme ledverlichting lijn voor buitengelegenheden van Philips. Het voordeel van de Turaco lijn is dat je verwelkomd wordt door slimme lampen, die weten wanneer je aan komt lopen. Daardoor is de verlichting altijd actief op het moment dat het donker wordt rondom het huis, maar niet langer dan nodig is.

Philips Hue Being productlijn

Philips Hue Being productlijn totaal 2 lampen

De Philips Hue Being productlijn is de meest geschikte lijn voor het interieur in de woonkamer. Wil je eens wat anders dan een sta-lamp van Philips Hue, dan kun je kiezen voor deze hangende lampen. De lampen uit de Philips Hue Being productlijn bieden een keuze tussen de plafondlamp en de hanglamp. Het voordeel van deze serie is dat er een gratis dimmer switch meegeleverd wordt. Daardoor is het mogelijk de lampen eenvoudig draadloos te bedienen. Uiteraard krijg je de mogelijkheid gebruik te maken van de vier verschillende lichtscènes.