Philips Hue Play (2 stuks)

Creëer een thuisbioscoop of geniet van sfeervolle verlichting: de Philips Hue play is multi-inzetbaar! Plaats de lamp op elke gewenste plek in huis of bevestig hem eenvoudig achter je televisie met de meegeleverde klemmen. De Hue play koop je los of in een set van 2 en kun je uitbreiden tot 3 lichtbalken op 1 voeding. Geniet van warme en koele wit-tinten of accentueer je interieur door middel van een van de andere 16 miljoen kleuren. Download de Hue app voor smart bediening of maak gebruik van Hue schakelaars om eenvoudig te wisselen van lichtstand.

Meer informatie

Beschrijving

De Philips Hue Play bevestig je eenvoudig achter je televisie met de meegeleverde klemmen of dubbelzijdig tape. Creëer een mooie achtergrond verlichting of laat de lamp mee kleuren met je favoriete films, series of games. Daarnaast kun je de lamp ook synchroniseren met muziek, waardoor je elk feestje veranderd in een echte kleurrijke party. Met behulp van apps, zoals Hue sync bepaal je zelf de lichtintensiteit en stem je de lamp af op al je media. Laat explosies van games en films terug komen in je verlichting of tover je woonkamer om tot een ware discotheek!

Verschillende biedingsmogelijkheden vanaf elke locatie

Met de Philips Hue app bedien je deze smart lamp vanaf elke locatie. Onderweg, maar ook wanneer je aan het genieten bent van je vakantie. Schakel bijvoorbeeld timers en routines in om je huis te beveiligen tegen inbraak of laat je lampen automatisch inschakelen wanneer je thuis komt. Echter zijn er ook Hue accessoires verkrijgbaar, waardoor je de lamp ook bedient zonder een smart device. Denk hierbij aan sensoren of lichtschakelaars, zoals de Hue dimmer en Tap.

Bepaal de sfeer door middel van 16 miljoen kleuren

De Philips Hue Play beschikt over meer dan 16 miljoen kleuren en 50.000 wit-tinten. Maak een film kijken extra gezellig door warme wit-tinten te gebruiken of gebruik helder wit-licht om beter te zien tijdens je dag taken. Daarnaast zijn er ook apps om tijdens de feestdagen helemaal in de stemming te komen. Laat bijvoorbeeld met kerst de lampen groen en rood kleuren of gebruik Hue Fireworks om knallend het nieuwe jaar in te gaan.

3 Hue play lampen en 1 stopcontact

Kom je altijd stopcontacten tekort of baal je ook van al die snoeren achter je televisie? Dan is deze smart lamp een goede uitkomst. Bij deze smart lamp zit namelijk een adapter waarop je 3 Hue play lampen kan aansluiten. Elke lamp bedien je apart met de Hue app, waardoor je bijzondere licht effecten creëert.

Geschikt voor elke huisstijl en moment

De Philips Hue play heeft een moderne look, maar dankzij de vele lichtcombinaties is hij geschikt voor elke interieur. Zet hem bijvoorbeeld in de vensterbank en laat je interieur opbloeien door middel van warm wit licht of kies voor helder wit licht om je moderne keuken te laten glanzen. Daarnaast kun je de lamp ook gebruiken als wekker. Leg 1 of 2 lampen op je nachtkastje en laat je op een natuurlijke wakker maken met licht dat geleidelijk feller word. Deze smart lamp past perfect bij elke huisstijl en is geschikt voor verschillende doeleinden.