Wat zijn de beste Philips Hue outdoor lampen? Onze top 5

Naast de Hue verlichting voor binnen heeft Philips het assortiment uitgebreid met slimme verlichting voor buiten. Met de Philips Hue outdoor verander je je tuin in een kleurrijk spektakel of creëer je een gezellige sfeer, zodat je tijdens de zomeravonden nog lekker lang buiten kan blijven zitten.

Ook buiten genieten van slimme verlichting

De Philips Hue buitenlampen sluit je op dezelfde manier aan als de Hue binnen lampen. Voorzie de verlichting van stroom en maak een verbinding met de Philips Hue Bridge. Met de Hue app bedien je de Hue outdoor lampen en stel je verschillende licht scènes in. Creëer verschillende kleuren schema’s of Stel routines in, zodat de lampen automatisch aan gaan wanneer het donker word en weer uit gaan als de zon op komt.

Geschikt voor alle weersomstandigheden

De behuizingen zijn speciaal ontworpen om buitenshuis te gebruiken. Aan de hand van een IP code is te zien hoe stof en waterdicht de lampen en accessoires zijn.

Een Ip codering bestaat uit twee cijfers, het eerste getal geeft het beschermingsniveau tegen stof aan en het tweede getal geeft aan hoeveel de lamp beschermt is tegen vocht. De meeste Hue tuin verlichting zijn IP44 gecodeerd, waardoor het apparaat rondom spatwaterdicht is.

Welke Philips Hue outdoor lampen zijn er?

Philips zit niet stil en brengt regelmatig nieuwe led lampen op de markt, waaronder Philips Hue buitenverlichting. Net als de lampen voor binnenshuis zijn er meerdere modellen verkrijgbaar, zoals een lightstrip voor buiten, grond spotjes, wand lampen, lantaarns en nog veel meer. Hieronder hebben wij een selectie gemaakt van de meest populaire Philips Hue buiten lampen.

Philips Hue outdoor lily

Philips hue prikspotsDe Philips Hue Lily is een buitenspot met 16 miljoen kleuren en 50.000 wit tinten. Deze buitenlamp plaats je eenvoudig in de tuin door middel van een muur beugel of grond pin. Sluit de meegeleverde kabels aan en je kan direct genieten van de kleurrijke verlichting. Heb je aan 1 lamp niet genoeg? Sluit maximaal 5 Lily lampen aan op de meegeleverde adapter. Je kan de Philips Hue Lily los kopen of in combinatie met een startersset. Deze bestaat uit 3 Hue lampen, 3 grondpinnen, 3 muurbeugels, adapter, 2 connectoren en de bijbehorende kabels.

Philips Hue lily beknopte specificaties 
FormaatD 7 cm B 8,4 cm H 19,4 cm
Gewicht430 gram
MateriaalMetaal
KleurenZwart
LichtbronColor ambiance
licht capaciteit640 lumen

Philips Hue Go

De Go is ook geschikt als Philips buitenlampenDe philips Hue Go is een draadloze led lamp die je zowel binnen als buiten kan gebruiken. De behuizing is gemaakt van polycarbonaat, waardoor de lamp beschermt is tegen vocht. Deze draadloze lamp bedien je zowel met als zonder de Hue app. Met de app kies je uit 16 miljoen kleuren of 50.000 wit-tinten en zonder kies je uit 1 van de 7 voor geprogrammeerde lichtinstellingen. Het opladen duurt gemiddeld een uurtje, waarna je de lamp een paar uur draadloos kan gebruiken. De perfecte lamp als je in de tuin wat verlichting nodig bent en er geen stopcontact in de buurt is.

Philips Hue Go beknopte specificaties 
FormaatD 15 cm B 15 cm H 7.9 cm
Gewicht0,9 kg
MateriaalKunststof
Kleurenwit
LichtbronColor ambiance
licht capaciteit300 lumen

Philips Hue outdoor Turaco

wandlamp buitenverlichting philips hueKom verlicht thuis of laat je oprit oplichten wanneer je aan komt rijden met de Hue Turaco lampen. De philips Hue Turaco productlijn bestaat uit 3 modellen. Twee staande lampen, groot en klein en een wandlamp. Deze lampen zijn eenvoudig te bevestigen, geven helder wit licht en zijn dimbaar. Dankzij de IP65 certficering zijn ook deze lampen bestand tegen vocht of een regenbui. Voeg de lampen toe aan je Hue systeem en bedien ze met de de Hue app of gebruik spraak bediening door middel van Alexa of Siri.

Philips Hue Go beknopte specificaties 
FormaatD 10,1 cm B 11,8 cm H 21,2 cm
Gewicht889 gram
MateriaalMetaal
Kleurengrijs
LichtbronWhite
licht capaciteit806 lumen

Philips Hue outdoor Lucca

philips hue wandlamp buitenverlichtingDe Philips Hue Lucca serie heeft veel weg van de hier boven genoemde buitenlampen. Ook de Lucca serie beschikt namelijk over wand verlichting en sokkel lampen die helder wit licht geven. De sokkel lampen zijn zeer geschikt om je oprit of paden te verlichten en met de wandlampen creëer je buiten de ultieme sfeer.

Philips Hue Lucca beknopte specificaties 
FormaatD 17 cm B 21,5 cm H 11,5 cm
Gewicht1,65 kg
MateriaalMetaal
KleurenGrijs
LichtbronWhite
licht capaciteit806 lumen

Philips Hue lightstrip outdoor

Philips outdoor lampen led stripNa de Hue lightstrip komt Philips ook met een led strip voor buiten. Met deze lichtslang creëer je licht op plekken waar je voorheen niet bij kon. Leg de slang door je tuin, onder de veranda of hang de strip op aan een muur of plafond met de meegeleverde bevestigingsmateriaal. Je hoeft de strip niet te verstoppen, want het licht word in de slang gemend, waardoor je de led lampjes zelf niet ziet. Deze led strip is verkrijgbaar in 2 meter en 5 meter lengte.

Philips Hue ledstrip outdoor beknopte specificaties 
FormaatD 2 cm B 487 cm H 1,1 cm
Gewicht1,77 kg
MateriaalKunststof
KleurenWit
LichtbronColor ambiance
licht capaciteit1650 lumen

Welke Philips hue buitenlampen zijn het meest geschikt?

Welke lichtbron voor buiten het meest geschikt is, hangt van waar en waarvoor je de verlichting wilt gaan gebruiken. Wanneer je op zoek bent naar een lichtbron die er voor zorgt dat je verlicht thuis komt, is een lamp met 16 miljoen waarschijnlijk geen goede keus. Je kan hier bijvoorbeeld beter een wandlamp met alleen wit voor gebruiken. Wanneer je wat meer sfeer in de tuin wilt of juist kleur verlichting , dan zijn de lichtbronnen met 16 miljoen kleuren en 50.000 wit-tinten, zoals de lightstrip outdoor en de staanders geschikt. Daarnaast is het verstandig om goed na te denken waar de lamp komt te staan, te liggen of te hangen, zodat je het optimale licht krijgt. Combineer een aantal modellen voor bijzondere licht effecten.

Goedkoop Philips Hue buitenverlichting kopen?

Wil jij goedkoop Philips Hue buiten lampen kopen? Wij hebben de beste Philips Hue aanbiedingen voor jou verzameld. Alle aanbiedingen, kortingen en acties die wij op onze site tonen, zijn afkomstig van betrouwbare shops, zoals CoolBlue en Bol.com. Deze webwinkels hebben een ruim assortiment en regelmatig starterskits, lampen en accessoires in de aanbieding.

Wij van Hueaanbieding.nl hebben de beste Philips Hue aanbiedingen hebben wij voor je verzameld en geplaatst in een handig overzicht. Daardoor hoef je niet verder te zoeken en betaal je altijd de laagste prijs!

Alternatief

Je kan de Philips Hue outdoor lampen gebruiken als tuinverlichting, maar als je je huidige armaturen wilt behouden, zijn er ook losse lichtbollen verkrijgbaar. Deze draai je in de armaturen en koppel je met de Bridge, waarna je de lampen direct kan gebruiken.

Gebruik jij de Philips Hue outdoor verlichting al?

Maak jij al gebruik van 1 of meerdere Philips Hue outdoor lampen? We zijn erg benieuwd naar jou ervaring. Wat zijn volgens jou de voordelen en zal je deze lampen aanraden? Laat het hieronder weten!

Plaats een reactie