Philips Hue Outdoor LED slang

De Philips Hue Outdoor LED slang is de ideale manier om buiten de deur je terrein te verlichten, zonder dat je daarvoor hoeft te boren. Een led slang is eenvoudig te installeren en behoort tot de Hue-serie van Philips.Daardoor krijg je dezelfde voordelen bij de aanschaf van deze lichtslang als bij de rest van de serie. Je kunt daardoor de lichtslang gemakkelijk beheren vanuit huis of op andere locaties.

Meer informatie

Categorie:

Beschrijving

Wil je graag je buitenterrein verlichten zonder gaten te boren in de schutting, muur of schuur? Dan kun je ervoor kiezen aan de slag te gaan met de Philips Hue Outdoor LED slang. Net als vele andere producten gaat het hier om een slimme slang, wat betekent dat je meer met de slang kan doen dan enkel aan en uitzetten.

De LED slang behoort namelijk tot de Outdoor-serie van Philips. De slangen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes. Momenteel worden enkel led slangen met een lengte van 2 of 5 meter aangeboden. Je kunt je Philips Hue collectie buitenshuis eenvoudig uitbreiden door een LED slang aan te schaffen.

Controle, waar je ook bent

Je hebt altijd de controle over de LED slang. Zo kun je net als bij andere lampen van de Philips Hue-serie eenvoudig de slang op afstand bedienen. Je kunt dus – al zit je aan de andere kant van het land – de slang aan en uitzetten of kleuren regelen. Bovendien is de slang eenvoudig te bedienen aan de hand van de Hue app. Daardoor kun je ook de verlichting buiten het huis toevoegen aan routines. Zo kun je bijvoorbeeld instellen dat de verlichting wel ’s nachts moet branden, maar niet overdag.

Om de Philips Hue Outdoor-serie aan te kunnen sturen, heb je een Philips Hue Bridge nodig. Deze wordt niet standaard meegeleverd en dien je apart aan te schaffen. Het gaat hier om een zeer flexibele lichtslang waardoor je de slang in iedere gewenste positie kan hangen. Met de led slang uit de Philips Hue-serie heb je een ruime keuze uit maar liefst 16 miljoen kleuren. Verder heeft de ledlamp alle mogelijke wittinten beschikbaar.

De kleur kun je eenvoudig instellen via de app, waardoor je maximale controle hebt. Daarvoor dien je wel eerst een Hue Bridge aan te schaffen.

Toegang tot smart home

Ook het terrein rondom het huis wordt verstaan onder ‘smart home’. Mits je in het bezit bent van de Hue Bridge kun je dus eenvoudig je LED-slang niet alleen met de app, maar ook met je stem bedienen. Bijvoorbeeld aan de hand van verschillende smarthome platformen. De Philips Hue-serie is namelijk volledig geschikt voor slimme assistenten als Google Assistant, Amazon Alexa, IFTTT en Siri.

De slangen zijn op de iPhone of iPad in te stellen aan de hand van Apple’s slimme HomeKit-systeem. Zo kun je commando’s maken om de slang buitenshuis op gezette tijden aan of uit te zetten, of ’s nachts te kiezen voor een andere kleur dan wit. Met een Philips Hue Outdoor LED slang zijn de mogelijkheden eindeloos!