Overzicht: Philips Hue lampen

De smart lampen van Philips zijn erg populair en staan met stipt op de eerste plek als het gaat om slimme verlichting! Het assortiment met Philips Hue lampen is de afgelopen jaren sterk uitgebreid. Zo is er voor elke ruimte in huis een aantal geschikte Philips Hue lampen te vinden. Hieronder vind je een overzicht van alle Philips Hue lampen, die momenteel worden aangeboden.

Regelmatig wordt het overzicht vernieuwd, zodat je ook over de nieuwste modellen meer informatie kunt vinden op Hueaanbieding.nl. Mis je een smart lamp van Philips Hue in dit overzicht? Neem dan contact met ons op, zodat wij lamp deze direct kunnen toevoegen!

Philips Hue lampen kopen met korting? Check hier alle Philips Hue lampen deals!

Philips Hue lampen


Philips Hue lampen voor in huis

Florish

De Philips Hue Florish productlijn bestaat uit drie lampen die over 16 miljoen kleuren en 50.000 wittinten beschikken. Een mooie hanglamp voor in de hal, een plafondlamp voor boven het bed in de slaapkamer, en een ronde tafellamp die zorgt voor een gezellige sfeer in de eetkamer. Voor welke van deze modellen kies jij?

Hue florish productlijn bestaat uit 3 Philips Hue lampen

Aurelle

De Aurelle productlijn bestaat uit vier plafondlampen, welke zijn uitgevoerd met Philips Hue White Ambiance lampen. Drie modellen hebben een vierkante/rechthoekige vorm en hebben de vorm van een moderne lichtbak. Het geeft een heel sfeervol effect in ruimtes! Deze modellen zijn ideaal voor de wat grotere ruimtes. Om kleine ruimte te voorzien van voldoende licht kan de ronde plafondlamp uit deze productlijn interessant zijn. Tevens krijg je bij alle lampen de Philips Hue dimmer cadeau!

Hue aurelle productlijn bestaat uit 4 lampen

Adore

Met de lampen uit de Philips Hue Adore productlijn geniet je voortaan ook in de badkamer van de nummer een smart lighting systems. Deze productlijn bestaat uit vijf Philips Hue badkamerlampen, die geschikt zijn voor ruimtes met een hoge luchtvochtigheid. Je kan kiezen uit verschillende modellen, waaronder spotjes, wandlampen, plafonnières of een spiegellamp. Alle lampen uit deze productlijn zijn uitgerust met een Philips Hue White Ambiance lamp.

Adore product lijn bestaat uit 5 Philips Hue badkamer lampen

Beyond

De lampen uit de Philips Hue Beyond serie hebben een moderne look en worden in verschillende modellen aangeboden. Kies uit een tafellamp, plafondlamp en hanglamp. Alle modellen hebben twee ingebouwde LED lichtbronnen, die beschikken over 16 miljoen kleuren en 50.000 wittinten. Ze zijn los van elkaar te bedienen. De kunststoffen kappen zorgen ervoor dat het licht gelijkmatig door de ruimte wordt verspreid.

De Philips Hue Beyond serie bestaat uit 3 lichtbronnen

Being

De Philips Hue Being productlijn bestaat uit een hanglamp en plafondlamp. Deze lampen zijn verkrijgbaar in het zwart, wit en aluminiumkleur. Beide modellen hebben dezelfde look, alleen is de hanglamp net wat groter! Ook beschikken ze allebei over een White Ambiance lamp en krijg je de Hue dimmer er gratis bij. Ideaal, wanneer je direct meer sfeer in huis wilt creëren met de lampen.

De Philips Hue Beyond serie bestaat uit een hanglamp en plafondlamp

Fair

De Philips Hue Fair productlijn bestaat net als de vorige productlijn uit een plafonnière en een hanglamp, welke aangeboden worden in de kleuren zwart en wit. Beide modellen hebben een doorsnede van 44 cm en zijn uitgerust met een Philips Hue White Ambiance lamp. Deze lamp geeft je de keuze uit 50.000 wittinten. Tevens wordt bij beide modellen standaard de Philips Hue dimmer meegeleverd, zodat je de lampen ook kan bedienen zonder de Philips Hue app.

De Hue Fair productlijn bestaat uit een plafondlamp en hanglamp

Phoenix

De Philips Hue Phoenix-serie bestaat uit vier verschillende lampen, namelijk: een tafellamp, plafondlamp, hanglamp en een LED inbouwspot. Deze lampen worden allen geleverd met een Philips Hue White Ambiance lichtbron. Hiermee heb je de keuze uit 50.000 verschillende wittinten. Creëer in iedere situatie de perfecte sfeer in huis!

Phoenix serie bestaat uit 4 slimme led lampen

Explore

Deze serie van Philips Hue bestaat uit vier lampen, namelijk: een stalamp, een wandlamp, een tafellamp en een hanglamp. Deze modellen zijn voorzien van meer dan 50.000 wittinten, dankzij de Philips Hue White Ambiance lamp aan de binnenzijde. Ook zijn deze lampen verkrijgbaar in combinatie met de Philips Hue dimmer.

Deze serie bestaat uit 4 smartlampen

Devote

De Philips Hue Devote is een simpele, maar bijzonder elegante hanglamp. De lamp is uitgerust met een Philips Hue White ambiance lamp. Het biedt je de mogelijkheid om te kiezen uit liefst 50.000 wittinten. De Philips Hue Devote is verkrijgbaar met en zonder een slimme lichtschakelaar, de Philips Hue dimmer.

Hanglamp die je kant uitbreiden met meer Devote lichtbronnen

Play lichtbalken

De Philips Hue Play lichtbalken zijn relatief nieuw binnen Philips Hue serie. Deze lichtbalken kun je onder andere achter je televisie bevestigen, op hun kant zetten, plat neerleggen en synchroniseren met films, games of muziek. Een ander voordeel is, dat je drie lichtbalken aan elkaar kunt koppelen. Zo heb je maar één stopcontact nodig om de balken te gebruiken! De Hue Play is los te koop, maar ook in duoverpakking waarmee je normaliter geld overhoudt.

Philips Hue play lamp voor achter beeldscherm of tv

Philips Hue Signe

Dankzij de Hue Signe productlijn creëer je altijd het beste licht voor elk moment of gelegenheid. Deze lijn bestaat uit een vloerlamp en een tafellamp met alle mogelijke kleuren en wittinten. Richt de lampen tegen de muur voor een fraaie verspreiding van het licht door de ruimte, of combineer de lamp met de Hue Play. Hiermee synchroniseer je deze lichtbronnen met je favoriete muziek, games en films!

De Hue signe is een sta lamp met 16 miljoen kleuren

Philips Hue Liane

Deze wandlamp is een leuke toevoeging op de Hue Signe productlijn. De lamp heeft bijna hetzelfde model, alleen hang je deze op aan de wand. Het model is uitgevoerd met een Philips Hue White & Color Ambiance lamp en zorgt voor een mooie gloed over de wand.

De Hue Liane is een wandlamp met alle kleuren en wit tinten

Sana

De Philips Hue Sana is een ronde wandlamp en verkrijgbaar in twee kleuren, namelijk zwart en wit. Het model is gemaakt van aluminium en beschikt over alle kleuren van de regenboog. Niet alleen in het donker, maar ook overdag is het een pareltje om te zien! Creëer fraaie effecten, door de lamp te combineren met de Philips Hue dimmer.

Hue Sana wandlamp

Philips Hue Ensis

Deze strakke hanglamp past perfect boven de eettafel. Het model heeft een langwerpig design en beschikt over twee 6000 lumen Philips Hue White & Color Ambiance LED lampen. Na het ophangen is de Ensis in hoogte te verstellen! Door de lamp te combineren met de Philips Hue app of de dimmer, creëer je hele mooie lichteffecten.

Hue ensis is een langwerpige hanglamp

Philips Hue Go

De Philips Hue Go is een moderne tafellamp, die je werkelijk overal mee naar toe kunt nemen. Deze lamp is draadloos en is bestendig tegen ruimtes met een hoge luchtvochtigheid. De Hue Go is ook te gebruiken zonder een Philips Hue Bridge, door middel van de knop aan de achterzijde. Met deze knop kun je kiezen uit maar liefst zeven verschillende lichtrecepten!

De Hue go is een draadloze ledlamp

Bloom

Deze Philips Hue lamp lijkt erg veel op de Philips Hue Go. Het model beschikt over 16 miljoen kleuren en 50.000 wittinten! Zo heb je in ieder situatie een bijpassende kleur lamp. Door het model richting een muur te richten, krijg je een heel sfeervol effect. Nadeel aan dit model lamp is dat deze niet voorzien is van een accu, zoals de Philips Hue Go dat wel is. Dit betekent dat de lamp altijd verbonden moet zijn met het stroomnet.

De Hue bloom is de perfecte tafellamp

Philips Hue Lightstrips

De meest flexibele lamp uit het Hue assortiment, zijn de Philips Hue LED strips. Deze strips zijn perfect om een heel sfeervol verlichte ruimte te creëren. Gebruik de strips bijvoorbeeld onder een vensterbank, of achter de televisie. Hierbij komt het licht heel mooi achter de televisie, bank of kast weg. De Philips Hue Lightstrip Plus beschikt over 16 miljoen kleuren en heeft een lengte van 2 meter, die je met verlengstukken kan uitbreiden tot wel 10 meter.

De meeste flexibele lichtbron uit alle Philips Hue lampen


Philips Hue spotjes

Naast losse lampen zijn er ook Philips Hue spots verkrijgbaar. Deze zijn te koop in verschillende kleuren en beschikken allemaal over een of meerdere Hue White Ambiance lampen. Ook zijn er spots te koop die geschikt zijn voor vochtige ruimtes, wat ze tot een ideale lamp maakt voor in de badkamer!

Runner

Deze LeD spotjes zijn uitgerust met White Ambiance LED lampen en kun je ophangen aan het plafond of aan de wand. Deze plafond- en wandlamp is verkrijgbaar met een, twee of drie spotjes. Hierbij heb je de keuze uit de kleuren zwart en wit. Producten uit deze serie worden ook aangeboden in combinatie met de Philips Hue dimmer. Zo kun je het licht tegen het eind van de avond langzaam uit laten doven, om een sfeervolle setting te creëren voor een romantische film!

Philips Hue spotjes met white ambiance lampen

Buckram

Qua lichtopbrengst verschilt de Philips Hue Buckram niet van de Runner spots. Net als de Runner spots, valt ook dit model op te hangen aan een wand of plafond. Evenals dat je de keuze hebt uit een zwart en wit model! Je kunt de lamp combineren met de Philips Hue dimmer, om leuke lichteffecten te creëren.

Buckram spotjes voor aan de muur of plafond

Buratto

Deze plafondlamp met LED spotjes is net wat groter dan de twee hierboven beschreven modellen. Daarbij wordt de Philips Hue Buratto niet in het zwart en wit geleverd, maar in het grijs en wit. De lamp kan besteld worden met een, twee, drie of vier spotjes. Kijk goed hoeveel spotjes je nodig hebt om de ruimtes van jouw woning te verlichten.

plafondlamp met 1,2,3 of 4 spotjes


Pillar

De Philips Hue Pillar lampen zijn voorzien van White Ambiance LED lampen en verkrijgbaar met enkele of dubbele spots. Net als de Philips Hue lampen uit verschillende andere productlijnen, zijn ook deze lampen verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit. Welke kleur sluit het beste aan op het bestaande interieur in jouw woning?

Hue pillar met enkel of dubbel spot


Milliskin

Kies voor lampen uit de Philips Hue Milliskin serie, wanneer je op zoek bent naar inbouwspotjes. De spotjes komen bijvoorbeeld goed tot hun recht in een keuken, boven de bank, enzovoorts. Deze modellen worden aangeboden in een vierkante en ronde variant. Daarbij heb je de keuze uit de kleuren wit en aluminium. Mocht je sfeervolle lichteffecten willen creëren met deze lampen, dan kun je ze in een set met de Philips Hue dimmer kopen.

Smart inbouw spots verkrijgbaar in 2 soorten


Philips Hue lampen voor buitenshuis

Lily

De Philips Hue Lily serie bestaat uit buitenspotjes, die je gemakkelijk in de grond kan prikken. Ze bieden je de mogelijkheid om bepaalde punten in de tuin extra op te laten vallen. Denk bijvoorbeeld aan een mooi tuinbeeld, een vijver in de tuin, enzovoorts. Deze prikspots zijn onderdeel van sommige Philips Hue Starterpacks. Hierbij worden ze gecombineerd met een dimmer en de Philips Hue Bridge. Met de verschillende voordeelbundels van Philips Hue, kun je het starterspakket eenvoudig uitbreiden. De lampen beschikken over 16 miljoen kleuren en alle wittinten.

slimme prikspots voor in de tuin

Turaco

De Turaco productlijn is vrij nieuw en bestaat uit een wand- en twee sokkellampen. Net als de binnenlampen koppel je ze eenvoudig aan je Philips Hue bridge, waarna ze te bedienen zijn met de Hue app. Het kan de moeite waard zijn, om ook het gebruik van een Philips Hue bewegingssensor te overwegen. Laat de verlichting automatisch inschakelen, wanneer je in de buurt van je woning komt.

De turaco bestaat uit 3 Philips Hue lampen

Lucca

De Lucca serie lijkt erg veel op de lampen uit de Philips Hue Turaco productlijn. Deze serie beschikt net als de Turaco serie over een wandlamp, in combinatie met een kleine en grote sokkellamp. Het verschil is dat deze lampen een ronde vorm hebben, terwijl de Turaco lampen rechthoekig zijn.

De lucca serie bestaat uit 2 sokkelampen en 1 wandlamp

Tuar

Wanneer je op zoek bent naar smart lampen voor buiten in RVS, dan is deze serie zeker een aanrader. De Philips Hue Tuar serie lijkt erg veel op de Lucca serie, vanwege de ronde vormen. In plaats van zwart, hebben deze sokkellampen en wandlamp een aluminiumkleur en zijn ze gemaakt van RVS. Het geeft de Philips Hue lampen een bijzonder stijlvolle look!

Tuar serie bestaat uit 3 philips Hue lampen

Impress

De Philips Hue Impress serie bestaat uit twee sokkelampen en twee wandlampen, die je heel gemakkelijk monteert aan een muur of een stevige schutting. Deze armaturen zijn voorzien van LED lampen, die beschikken over alle kleuren en wittinten.

Deze serie bestaat uit 4 slimme lampen

Lichtslang

Met deze ledslang voor buiten laat je de paden of andere elementen in je tuin extra opvallen. De lichtbron is net zo flexibel als de ledstrip voor binnen en daardoor heel eenvoudig te plaatsen. De Philips Hue lichtslang voor buiten wordt aangeboden met een lengte van 2 en 5 meter. Groot voordeel van dit product, is dat de slang volledig waterdicht is. Het model beschikt over 16 miljoen kleuren en 50.000 wittinten, zodat je op iedere avond een bijpassende kleur kunt selecteren met je Philips Hue app.

Flexibele Philips Hue lamp voor buiten

Calla

De Philips Hue Calla serie bestaat uit een kleine en grote sokkellamp voor buiten. Gebruik de lamp bijvoorbeeld in de tuin, of om je oprit extra licht te geven. Deze lichtbronnen beschikken over 16 miljoen kleuren en zijn uit te breiden met extra lampen uit een van de voordeelbundels van Philips Hue.

sokkellampen met alle kleuren en wit tinten


Losse Hue lampen

De losse Philips Hue lampen zijn het populairst! Deze lichtbronnen kun je namelijk gebruiken in alle bestaande armaturen en zijn verkrijgbaar in meerdere modellen. Het verschil zit hierbij in de fitting van de lampen. Kijk vooraf goed welke fitting benodigd is voor jouw bestaande armaturen in huis. Wist je dat je ook GU10-lampen kunt vervangen voor de slimme verlichting van Philips Hue? Ideaal, wanneer je de lampen met een app of dimmer wilt kunnen bedienen. Daarbij kies je met Philips Hue lampen voor een bijzonder duurzame oplossing.

Naast het verschil in de fitting van de losse Philips Hue lampen, bestaat er een verschil in kleur. Je hebt hierbij de keuze uit Philips Hue White met enkel wit licht, Philips Hue White Ambiance met liefst 50.000 wittinten en Philips Hue White & Color Ambiance met 50.000 wittinten én 16 miljoen kleuren. Om het maximale uit de lampen te kunnen halen, is het verstandig ze te koppelen met de officiële Philips Hue app of een van de vele Philips Hue accessoires. De Philips Hue dimmer of Tap zijn hier goede voorbeelden van!

Let op: om de Philips Hue lampen aan een app of accessoire te kunnen koppelen, dien je ze eerst te verbinden met de Philips Hue Bridge. Per Philips Hue Bridge kun je 50 lampen en accessoires aansluiten!

Philips Hue led lampen ook los verkrijgbaar

Vind je het lastig om een keuze te maken tussen de verschillende lampen? In dat geval kan het slim zijn om onze koopgids en top 5 te bekijken, die je hier vindt. In deze koopgids geven we je tips om tot een weloverwogen keuze te komen! Mocht je direct aan de slag willen gaan met Philips Hue lampen, dan is het verstandig om te starten met het Philips Hue Starterpack. In dit pakket zitten alle accessoires, die je nodig hebt om de Philips Hue lampen en accessoires aan te kunnen sluiten. Je kunt dit pakket op termijn uitbreiden met een van de voordeelbundels of losse armaturen!

Onderstaand hebben we de beste prijs voor het Philips Hue Starterpack bij verschillende aanbieders voor je op een rijtje gezet. Zo ben je verzekerd van een scherpe prijs.

ProductWinkelPrijs
Philipe Hue E27 Wit en Kleur50five || Korting! + Nest Protector122,76
Coolblue125,99
Philips Hue E27 White AmbianceCoolblue || * 3 lampen114,95
Bol.com || * 2 lampen121,00