Philips Hue lampen overzicht 2019

De smartlampen van Philips zijn erg populair en staat met stipt op nummer 1 als het gaat om slimme verlichting. Het assortiment is daarom ook erg ruim en is er voor elke ruimte in huis wel een aantal geschikte Philips Hue lampen te vinden. Hieronder hebben wij alle slimme lampen van Philips op een rijtje gezet.

Dit overzicht houden wij regelmatig bij, zodat je er van uit kan gaan dat je hier alle beschikbare modellen kan vinden. Mis je een smartlamp van Philips in dit overzicht? Neem dan contact met ons op, zodat wij lamp deze direct kunnen toevoegen!

Philips Hue lampen voor binnenshuis

Florish

De Hue Florish productlijn bestaat uit 3 lampen die over 16 miljoen kleuren en 50.000 wit-tinten beschikken. Een mooie hanglamp voor boven de eettafel, een plafondlamp die geschikt is om elke donkere ruimte in huis goed te verlichten, en een ronde tafellamp die zorgt voor een gezellige sfeer.

Hue florish productlijn bestaat uit 3 Philips Hue lampen

Aurelle

De Aurelle productlijn bestaat uit 4 plafondlampen en beschikken over white ambiance lampen. 3 modellen hebben een vierkante/rechthoekige vorm en geven een bak met licht. Deze modellen zijn Ideaal voor de wat grotere ruimtes. Om kleine ruimte te voorzien van licht is er ook een ronde plafondlamp. Tevens krijg je bij alle lampen de Hue dimmer cadeau!

Hue aurelle productlijn bestaat uit 4 lampen

Adore

Met de lampen uit de Hue adore productlijn geniet je voortaan ook in de badkamer van de nummer 1 smart lighting systems. Deze productlijn bestaat uit 5 Hue badkamer lampen die geschikt zijn voor ruimtes met een hoge luchtvochtigheid. Je kan kiezen uit verschillende modellen, waaronder spotjes, wandlampen, plafonnières of een spiegellamp. Alle lampen uit deze productlijn zijn uitgerust met een White ambiance lamp.

Adore product lijn bestaat uit 5 Philips Hue badkamer lampen

Beyond

De lampen uit de Hue Beyond serie hebben een moderne look en bestaat uit een tafellamp, plafondlamp en hanglamp. Alle modellen hebben 2 ingebouwde LED lichtbronnen die beschikken over 16 miljoen kleuren en 50.000 wit-tinten en zijn los van elkaar te bedienen. De kunststoffen kappen zorgen ervoor dat het licht gelijkmatig de ruimte verlichten.

De Philips Hue Beyond serie bestaat uit 3 lichtbronnen

Being

De Hue Being productlijn bestaat uit een hanglamp, plafondlamp en zijn verkrijgbaar in het zwart, wit of aluminium. Beide modellen hebben dezelfde look, alleen is de hanglamp net wat groter en duurder in aanschaf. Ook beschikken ze allebei over een white ambiance lamp en krijg je de Hue dimmer er gratis bij.

De Philips Hue Beyond serie bestaat uit een hanglamp en plafondlamp

Fair

Ook de Philips Hue Fair productlijn bestaat uit een plafonnière en een hanglamp in de kleuren zwart en wit. Beide hebben ze een doorsnede van 44 cm en zijn uitgerust met een Hue white ambiance lamp. Tevens word bij beide modellen standaard de Hue dimmer meegeleverd, zodat je de lampen ook kan bedienen zonder de Hue app.

De Hue Fair productlijn bestaat uit een plafondlamp en hanglamp

Phoenix

De Phoenix serie bestaat uit 4 lampen, waaronder een tafellamp, plafondlamp, hanglamp en een led inbouwspot en beschikken allemaal over een white ambiance lichtbron.

Phoenix serie bestaat uit 4 slimme led lampen

Explore

Deze serie bestaat uit 4 lampen, waaronder een stalamp, wandlamp, tafellamp, hanglamp en zijn voorzien van licht met meer dan 50.000 wit-tinten. Ook verkrijgbaar in combinatie met de Hue Switch dimmer.

Deze serie bestaat uit 4 smartlampen

Devote

De Philips Hue Devote is een simpele, maar ook een elegante hanglamp die is uitgerust met White ambiance licht. Deze lamp is verkrijgbaar met als zonder een slimme lichtschakelaar.

Hanglamp die je kant uitbreiden met meer Devote lichtbronnen

Play lichtbalken

De Philips Hue Play lichtbalken zijn de nieuwste lampen uit de Philips Hue serie. Deze lichtbalken kun je achter je tv bevestigen, op zijn kant zetten, plat neerleggen en synchroniseren met films, games of muziek. Een ander voordeel is, is dat je 3 lichtbalken aan elkaar kan koppelen, zodat je maar 1 stopcontact nodig bent. De Hue Play is los te koop, maar ook in duo verpakking waardoor je een stuk voordeliger uit bent.

Philips Hue play lamp voor achter beeldscherm of tv

Philips Hue Signe

Dankzij de Hue Signe productlijn creëer je altijd het beste licht voor elk moment of gelegenheid. Deze lijn bestaat uit een vloerlamp en een tafellamp met alle mogelijke kleuren en wit-tinten. Richt de lampen tegen de muur voor indirect licht of combineer met de Hue Play en synchroniseer deze lichtbronnen met je favoriete muziek, games en films!

De Hue signe is een sta lamp met 16 miljoen kleuren

Philips Hue Liane

Deze wandlamp is een leuke toevoeging op de Hue Signe productlijn. Het heeft bijna hetzelfde model, alleen deze hang je op aan de wand. Beschikt over een white & color ambiance lamp en zorgt voor een mooie gloed over de wand.

De Hue Liane is een wandlamp met alle kleuren en wit tinten

Sana

De Philips Hue Sana is een ronde wandlamp en verkrijgbaar in 2 kleuren, namelijk zwart en wit. Hij is gemaakt van aluminium en beschikt over alle kleuren van de regenboog. Niet alleen in de het donker, maar ook overdag is het een pareltje om te zien.

Hue Sana wandlamp

Philips Hue Ensis

Deze strakke hanglamp past perfect boven de eettafel. Het heeft een langwerpige design en beschikt over twee 6000 lumen white & color Led lampen. Na het ophangen is de Ensis in hoogte te verstellen.

Hue ensis is een langwerpige hanglamp

Go

De Philips Hue Go is een moderne tafellamp die je werkelijk overal mee naar toe neemt. Deze lamp is namelijk draadloos en is bestendig tegen ruimtes met een hoge luchtvochtigheid. De Go is ook te gebruiken zonder een Bridge, door middel van de knop aan de achterzijde. Met deze knop kun je kiezen uit maar liefst 7 verschillende lichtrecepten!

De Hue go is een draadloze ledlamp

Bloom

Deze Philips Hue lamp lijkt erg veel op het model hierboven. Beschikt over 16 miljoen kleuren en 50.000 wit-tinten en kan voor mooi indirect licht zorgen door de lamp tegen de muur aan te richten. Echter ontbreekt bij deze lamp een accu, waardoor je de lamp alleen gebruikt wanneer je de stekker in het stopcontact steekt.

De Hue bloom is de perfecte tafellamp

lightstrips

De meest flexibele lamp uit het Hue assortiment, zijn de led strips. Deze strips zijn perfect om indirect licht te creëren. Denk hierbij aan onder een vensterbank of achter de televisie waardoor het licht er mooi achter weg komt. De Lightstrip plus beschikt over 16 miljoen kleuren en heeft een lengte van 2 meter die je met verlengstukken kan uitbreiden tot wel 10 meter.

De meeste flexibele lichtbron uit alle Philips Hue lampen

Philips Hue spotjes

Naast losse lampen zijn er ook Hue spots verkrijgbaar. Deze zijn te koop in verschillende kleuren en beschikken allemaal over 1 of meerdere Hue white ambiance lampen. Tevens zijn er ook spots te koop die geschikt zijn voor vochtige ruimtes en daarom prima te gebruiken in badkamers.

Runner

Deze led spotjes zijn uitgerust met white ambiance led lampen en kun je ophangen aan het plafond of wand. Deze plafond en wandlamp zijn verkrijgbaar met 1, 2 of 3 spotjes en in de kleuren zwart of wit. Tevens is deze serie ook verkrijgbaar in combinatie met de Hue dimmer.

Philips Hue spotjes met white ambiance lampen

Buckram

Qua licht opbrengst geven de Buckram net zoveel licht als de Runner spots en hang je de lamp op aan het plafond of wand. Ook verkrijgbaar in het zwart of wit en te koop in combinatie met de Hue dimmer.

Buckram spotjes voor aan de muur of plafond

Buratto

Deze plafondlamp met led spotjes is net wat groter dan de twee hierboven genoemd en verkrijgbaar in het wit of grijs. Tevens is deze smart lamp te koop in met 1,2,3 en zelfs 4 led spotjes.

plafondlamp met 1,2,3 of 4 spotjes

Pillar

Deze pilaar lampen zijn voorzien van white ambiance led lampen en verkrijgbaar met enkel of dubbele spots. Beschikbare kleuren zijn zwart en wit.

Hue pillar met enkel of dubbel spot

Milliskin

De Philips Hue Milliskin serie bestaat uit inbouw spotjes en verkrijgbaar in het vierkant of rond, in de kleuren wit en aluminium. Tevens los verkrijgbaar, maar ook bundels en in combinatie met Hue dimmer.

Smart inbouw spots verkrijgbaar in 2 soorten

Philips Hue lampen voor buitenshuis

lily

De Lily serie zijn buitenspotjes die je gemakkelijk in de grond kan prikken en bepaalde punten in je tuin extra op te laten vallen. Deze prikspots zijn te koop in zogenaamde starterpacks en zijn eenvoudig uit te breiden. Tevens beschikken de lampen of 16 miljoen kleuren en alle wit-tinten.

slimme prikspots voor in de tuin

Turaco

De Turaco productlijn is vrij nieuw en bestaat uit een wandlamp en 2 sokkellampen. Net als de binnenlampen koppel je ze eenvoudig met je Hue bridge en te bedienen met de Hue app.

De turaco bestaat uit 3 Philips Hue lampen

Lucca

De Lucca serie lijkt erg veel op de hier bovengenoemde, deze serie beschikt namelijk ook over een wandlamp, een kleine en grote sokkellamp. Het verschil is dat deze lampen meer ronde vormen heeft.

De lucca serie bestaat uit 2 sokkelampen en 1 wandlamp

Tuar

Wanneer je op zoek bent naar smart lampen voor buiten in RVS, dan is deze serie zeker een echte aanrader. Deze serie lijkt er veel op de Lucca serie, vanwege de ronde vormen, alleen in plaats van zwart, zijn sokkellampen en wandlamp van RVS.

Tuar serie bestaat uit 3 philips Hue lampen

Impress

De impress serie bestaat uit 2 sokkelampen en 2 wandlampen die je makkelijk monteert aan de muur of een stevige schutting. Zijn voorzien van led lampen die beschikken over alle kleuren en wit-tinten.

Deze serie bestaat uit 4 slimme lampen

Lichtslang

Met deze ledslang voor buiten laat je de paden of tuin extra opvallen. Deze lichtbron is namelijk net zo flexibel als de ledstrip voor binnen en daarom makkelijk te plaatsen. Verkrijgbaar in 2 of 5 meter en volledig waterdicht. Beschikt over 16 miljoen kleuren en 50.000 wit-tinten.

Flexibele Philips Hue lamp voor buiten

Calla

De Hue Calla bestaat uit een kleine en grote sokkellamp voor buiten in de tuin of om je oprit extra licht te geven. Deze lichtbronnen beschikken over 16 miljoen kleuren en zijn uit te breiden met extra lampen

sokkellampen met alle kleuren en wit tinten

Losse Hue lampen

De losse Philips Hue lampen zijn het meest populairst. Deze lichtbronnen kun je namelijk gebruiken in alle bestaande armaturen en zijn verkrijgbaar in meerdere soorten. Denk hierbij aan grote en kleine fitting, maar ook Gu10 voor het vervangen van je huidige halogeen spots. Tevens zijn de losse lampen verkrijgbaar met alleen wit licht of 16 miljoen kleuren en kun je ze bedienen met de app of verschillende Hue accessoires, zoals de Hue dimmer of Tap.

Tevens zijn de lampen los verkrijgbaar, maar ook te koop in zogenoemde voordeelbundels, waardoor je een stuk voordeliger uit bent.

Philips Hue led lampen ook los verkrijgbaar

Zoals je nu kunt zien is het assortiment erg breed en kunnen wij ons voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben wij een top 5 samengesteld met daarbij een handige koopgids.

Bekijk hier onze Philips Hue top 5 & koopgids

Wil je weten welke lampen op dit moment in de aanbieding zijn? Check hier de beste Philips Hue aanbiedingen of schrijf je in op onze nieuwsbrief, om op de hoogte te blijven van de nieuwste kortingsacties!