Philips Hue armaturen

Combineer de Philips Hue lampen uit de Hue starterskit met een van de stijlvolle armaturen. Denk bijvoorbeeld aan een mooie buitenlamp, een hanglamp voor boven de eettafel of een lamp voor aan de wand. Naar wat voor Philips Hue armaturen ben jij op zoek? Wij hebben de prijzen van verschillende webwinkels voor deze losse armaturen in handige overzichten geplaatst bij de producten. Zo kun je de Philips Hue lampen altijd voor de laagste prijs bestellen.

Maak je momenteel nog geen gebruik van Philips Hue lampen? In dat geval raden we je aan te beginnen met een Philips Hue Starterpack. Dit pakket bevat naast drie losse LED lampen een dimmer en de Philips Hue Bridge. Deze Philips Hue Bridge heb je nodig om de armaturen aan te kunnen sluiten op accessoires en de Philips Hue app.

Bekijk onderstaande tabel met de scherpste prijzen voor het Philips Hue Starterpack bij bekende en betrouwbare webwinkels.

ProductWinkelPrijs
Philipe Hue E27 Wit en Kleur50five || Korting! + Nest Protector122,76
Coolblue125,99
Philips Hue E27 White AmbianceCoolblue || * 3 lampen114,95
Bol.com || * 2 lampen121,00

Meer lezen over Philips Hue armaturen?

Losse Philips Hue lampen aanbiedingen

De meest populaire lampen uit het Philips Hue assortiment zijn de losse lichtbollen. Deze lampen draai je eenvoudig in bestaande armaturen en zijn direct te verbinden met de Philips Hue Bridge. Je hebt de keuze uit drie soorten lampen en alle gangbare fittingen: de Hue White, Hue White Ambiance en de Hue White & Color Ambiance. Doordat deze lichtbollen zo populair zijn, worden ze regelmatig in prijs verlaagd. Vooral tijdens de feestdagen of andere bijzondere dagen, zoals Black Friday.

Ook interessant zijn de voordeelbundels van Philips Hue! In deze bundels zitten meerdere lampen, waardoor je altijd voordeliger uit bent. Kies voor een Hue 2 pack, Hue 3 pack of zelfs een Hue 16 pack!

Let op: wanneer je wilt genieten van alle functies die Philips Hue jou te bieden heeft, heb je de Philips Hue Bridge nodig.

Armaturen met ingebouwde LED lampen

De verschillende Philips Hue lampen zijn heel eenvoudig te koppelen met de Hue armaturen. Populaire armaturen zijn de hanglamp en de plafondlamp. Leuk aan deze armaturen is dat ze zowel binnen een klassiek, als een modern interieur goed tot hun recht komen. Vanzelfsprekend kun je na het koppelen van een Hue lamp met de armatuur gebruik blijven maken van alle voordelen die deze lampen je bieden. Denk aan de mogelijkheid om de kleur van de verlichting aan te passen, de verlichting te dimmen, enzovoorts.

Onder de verschillende Philips Hue armaturen vind je een handig overzicht van de beste prijzen voor deze producten bij verschillende aanbieders.

Toont alle 3 resultaten