Philips Hue lampen aanbieding

Op zoek naar Philips Hue lampen die in de aanbieding zijn? Dan ben je hier aan het juiste adres. Op deze pagina verzamelen we namelijk alle smartlampen van Philips die verkrijgbaar zijn met een leuke kortingsactie. Dit kan een prijsverlaging zijn, cashback actie of een actie waarbij je 1 of meerdere Hue lampen cadeau krijgt.

Hieronder vind je alle actuele Philips Hue lampen aanbiedingen van de beste shops!

Meer lezen

Losse philips Hue lampen aanbiedingen

philips hue lampen aanbiedingenDe meest populaire lampen uit het Philips Hue assortiment zijn de losse lichtbollen. Deze lampen draai je eenvoudig in bestaande armaturen en zijn direct te verbinden met de Hue Bridge.

Je hebt keuze uit 3 soorten lampen en alle gangbare fittingen. De Hue white, white ambiance en de Hue white & color ambiance.

Omdat deze lichtbollen zo populair zijn, zijn ze ook regelmatig in prijs verlaagd. Vooral tijdens de feestdagen of andere bijzondere dagen, zoals Black friday.

Echter zijn er ook zogeheten voordeelbundels. In deze bundels zitten meerdere lampen waardoor je altijd voordeliger uit bent. 2 pack, 3 packs en zelfs 16 packs!

Let op! Wanneer je genieten van alle functies die Hue jou te bieden heeft, ben je de Hue Bridge nodig.

Armaturen met ingebouwde led lampen

kortingacties op Philips Hue armaturen met ingebouwde led lampenDe losse lichtbollen zijn enorm populair, maar wij kunnen ons ook voorstellen dat je misschien op zoek bent naar een complete lamp.

Ook deze smartlappen plaatsen wij in ons overzicht wanneer deze bij 1 van onze partners in de aanbieding is. Meestal zijn dit prijsverlagingen, maar soms ook duopacks.

Loopt er op dit moment geen aanbieding, maar wil je toch voordelig uit zijn? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte.

Een andere optie is om het product bij 1 van de door ons geselecteerde webshop aan te schaften. Deze kun je vinden in het Philips Hue webshop overzicht.