How To: Philips Hue Koppelen Aan Google Home

Philips Hue lampen kun je op verschillende manieren bedienen. De meest gebruikte methode is door middel van de Philips Hue apps. Pas eenvoudig de lichtstand aan om in de juiste mood te komen, stel verschillende timers en routines in, of ontwaak op een natuurlijke manier. Voor het gebruik van deze apps dien je altijd een mobiele telefoon of tablet bij de hand te hebben. Dit kan makkelijker! De slimme speaker van Google biedt je nog meer comfort bij de bediening van je Hue lampen. Met deze speaker bedien je de Philips Hue lampen niet met een smartphone of tablet, maar enkel met je stem. Heb jij de slimme speaker al in huis en wil jij Philips Hue koppelen aan Google Home? Lees dan snel verder!

Nog geen starterspakket? Je vindt de laagste prijs hier!

Starterskit

Waarom Philips Hue koppelen aan Google Home? 

Philips hue koppelen aan Google Home voor spraakbedieningWanneer je Google Home koppelt met je Philips Hue lampen, kun je de Hue lampen eenvoudig in- en uitschakelen met je stem. Er is echter nog veel meer mogelijk! Zo kun je de lampen bijvoorbeeld feller zetten of dimmen, maar ook je eigen gemaakte lichtrecepten oproepen. Handig als je snel een bepaalde sfeer wilt creëren of wanneer je meer licht nodig hebt bij het huishouden of studeren. De combinatie van Google Home en Hue lampen maakt dat je niet langer een mobiele telefoon bij de hand hoeft te hebben. Zin in een feestje? De speaker kan zelfs je lampen omtoveren tot discoverlichting!

Niet alleen voor de bediening van je Hue lampen is het gebruik van Google Home interessant. Je kunt de slimme speaker ook gebruiken voor het beantwoorden van je vragen. Start met “Hey, Google” of “Oke, Google” en stel dan je vraag.  

Momenteel nog geen Philips Hue starter pack in huis? Onderstaand vind je de scherpste prijs voor dit pakket bij de verschillende aanbieders. 

ProductWinkelPrijs
Philipe Hue E27 Wit en Kleur50five || Korting! + Nest Protector122,76
Coolblue125,99
Philips Hue E27 White AmbianceCoolblue || * 3 lampen114,95
Bol.com || * 2 lampen121,00

Hoe Philips Hue koppelen met Google Home? 

Volg onderstaand stappenplan om Philips Hue te koppelen met Google Assistent.

  1. Installeer eerst het Philips Hue systeem op de correcte manier. Met behulp van onze Philips Hue installatiehandleiding ben je in een mum van tijd klaar. 
  2. Zorg dat alle apparaten voorzien zijn van stroom en verbonden zijn met hetzelfde WiFi-netwerk.
  3. Open de Google home app, klik op de + knop en voeg lampen toe bij apparaatinstellingen.
  4. Meld je aan met je Philips Hue account.
  5. Geef je lampen simpele namen, zodat je ze makkelijk kan onthouden.
  6. Kies de gewenste kamer die je wilt bedienen en begin met gebruik van Google Home! 

Liever op beeld zien? Check de video hieronder.

Alle mogelijkheden ontdekken? Check dan eens het artikel: Voordelen-van-google-home-in-huis-check-ze-hier van Lazylife.

Beoordeel deze post

Gemiddelde: / 5. Stemmen:

Het spijt ons, dat je hier weinig aan hebt gehad.

Laten we het verbeteren!