Top 5: Philips Hue kopen

Philips Hue kopen wordt door steeds meer huishoudens overwogen. De lampen zijn duurzaam, je bedient ze via een app op je mobiele telefoon of tablet en ze geven ruimtes een sfeervoller uitstraling! Door de groei in het aantal Philips Hue lampen, is Philips Hue kopen steeds lastiger geworden. Vind je het ook lastig om te bepalen waar je moet beginnen? In dat geval is het lezen van dit artikel de moeite waard! Op deze pagina geven we je alle informatie die je moet hebben, voordat je begint met de aanschaf van slimme verlichting van Philips. Welke lampen zijn het meest geschikt? Welke soorten zijn er en wat zijn de verschillen? Enzovoorts. Na het lezen van deze Philips Hue koopgids heb je een goed beeld van de verschillende soorten Hue lampen, hun voordelen en de mogelijkheden hiervan. Kijk ook eens naar onze selectie van de vijf beste Philips Hue lampen van dit moment. Hiermee heb je direct een goede start!

Om van start te kunnen gaan met Philips Hue lampen, heb je verschillende elementen nodig. Naast de Hue lampen zelf, mag bijvoorbeeld ook de Philips Hue Bridge niet ontbreken. Deze accessoire vormt de brug tussen de verschillende onderdelen in je Philips Hue-systeem. De basiselementen voor een mooie Philips Hue-omgeving in huis zitten gebundeld in het Philips Hue Starterpack. Onderstaand vind je de prijs van dit pakket bij verschillende webwinkels.

ProductWinkelPrijs
Philipe Hue E27 Wit en Kleur50five || Korting! + Nest Protector122,76
Coolblue125,99
Philips Hue E27 White AmbianceCoolblue || * 3 lampen114,95
Bol.com || * 2 lampen121,00

Top 5: Philips Hue producten kopen

Onderstaand vind je onze 5 favoriete Philips Hue lampen. Deze hebben wij geselecteerd op basis van hun prijs-/kwaliteitsverhouding en zijn geschikt voor verschillende doeleinden. Welke van deze lampen gebruik jij al, of ben je voornemens te gaan gebruiken in huis?

Philips Hue Starterpack

Philips hue starterspakket kopenVoor starters zijn er handige starterspakketten te koop, waarmee je direct alle benodigdheden hebt voor een Philips Hue-systeem in huis. Deze bundels zijn standaard voorzien van drie Philips Hue lampen, een dimmer en de Hue Bridge. De starterspakketten worden in verschillende soorten aangeboden, waarbij het verschil onder meer in de fitting van de lampen zit. Daarbij heb je de keuze uit witte- en gekleurde Hue lampen. Kleur je woonkamer helemaal blauw, rood, groen en paars, of creëer extra gezelligheid in huis met warme wittinten.

Naast de Philips Hue Starterpacks zijn er ook voordeelbundels verkrijgbaar. Deze bundels zijn uitgerust met extra lampen of andere smart home apparaten, zoals de Google Home mini, een Nest thermostaat of een brandmelder. Met een voordeelbundel ben je altijd goedkoper uit, dan wanneer je de producten los aan zou schaffen. Een fraaie toevoeging aan je bestaande Philips Hue-systeem.

Bekijk hier alle Philips Hue starterspakketten en voordeelbundels!


Lightstrip plus led lampPhilips Hue Lightstrip Plus

De Philips Hue led-strips zijn ideaal voor het creëren van meer licht op moeilijk bereikbare plaatsen. Deze strips zijn flexibel en daardoor makkelijk te bevestigen onder de bank, vensterbank, trapleuning of boven de keukenkastjes. Je kan met de strips werkelijk alle kanten op en je geniet van alle mogelijke lichtcombinaties. Kies bijvoorbeeld voor een mooie paarse gloed achter de televisie, een blauw, wit licht rond je kast, enzovoorts.

De strip is verkrijgbaar vanaf twee meter en is verlengbaar tot maximaal tien meter met led-strip verlengstukken van een meter. Wanneer de strips te lang zijn, kun je deze op maat maken door de strip in te korten op de aangegeven kniplijnen. Gebruik de 3M-plakstrip aan de achterzijde van de Philips Hue Lightstrip om de verlichting op elke gewenste locatie te plaatsen. Houd er rekening mee, dat de plakstrip maar een paar keer te gebruiken is.

Meer lezen over de Philips Hue lightstrip plus?


Philips Hue Go

Hue go draadloze philips hue lampDe Hue Go is een smart lamp, die zeker in deze top 5 thuishoort. Dit is de enige lamp uit de Philips Hue-serie, die je ook kan gebruiken zonder de Hue Bridge en app. Daarnaast is hij draadloos en neem je de Hue lamp gedurende twee uur overal mee naar toe. Houd er rekening mee dat de lamp niet op afstand te bedienen is, wanneer je besluit deze niet te koppelen aan een Philips Hue Bridge. Doordat de lamp vochtbestendig is, kun je deze ook in de badkamer gebruiken. Zo creëer je hier een hele romantische setting!

Met de knop aan de achterzijde van deze Hue lamp, valt de Philips Hue Go te bedienen. Schakel de lamp in of uit, kies uit zeven verschillende voorgeprogrammeerde lichtstanden, enzovoorts. Deze variëren van natuurlijke dynamische lichteffecten tot aan warm functioneel licht! Ideaal, wanneer je in iedere situatie een passend type verlichting wilt kunnen gebruiken.

Meer lezen over de Philips Hue Go?


Philips Hue Spots

inbouwspots met GU10 fittingSpotjes van Philips Hue zijn ideaal om een ruimte van voldoende licht te voorzien, of meubilair en voorwerpen in huis extra op te laten vallen. De inbouwspots kun je mooi wegwerken in het plafond en eventueel vervangen met GU10 LED spots. Deze zijn net als de losse lichtbollen verkrijgbaar met alleen dimbare wit licht, of met liefst 16 miljoen kleuren. Afhankelijk van de plek waar je de Hue lampen gebruikt, kun je tussen beide soorten kiezen.

Wanneer je geen inbouwspots kan gebruiken, omdat je bijvoorbeeld geen gipsplafond hebt, kun je ook kiezen voor opbouwspots. Deze monteer je eenvoudig aan het plafond en zijn net als de inbouwspots bedienbaar met de app of verschillende Hue accessoires. Voor het gebruik van de Philips Hue Spots in combinatie met een app dien je de Philips Hue Bridge te gebruiken.

Wil je meer weten over Philips Hue Spots?


Philips Hue Play lichtbalk

play bar lampen voor meer sensatie tijdens gamen of film kijkenKijk je graag films of is gamen een hobby van je? Maak dit dan nog intenser, door voor de Philips Hue Play lichtbalk te kiezen. Uniek aan deze Philips Hue lampen is dat ze mee kunnen kleuren met de lichteffecten op het beeldscherm van je computer. Via de Philips Hue Sync app kun je de lampen, via de Philips Hue Bridge, eenvoudig aan een Windows- of Apple Mac-computer koppelen. Laat bijvoorbeeld het flitsende licht van explosies in de lamp terugkomen, of laat de Hue Play lichtbalk rood knipperen wanneer je in het spel een lage hartslag hebt.

Aan een voeding kun je maar liefst drie Hue Play bars koppelen. Het voordeel hiervan, is dat je maar één stopcontact nodig hebt en daardoor minder gedoe hebt met losliggende snoeren. Je kan ze achter je scherm plaatsen met behulp van zuignappen aan de achterkant van deze Hue lampen. Een alternatief is het staand of liggend neerleggen van de lampen naast je televisie, computerscherm of in de vensterbank.

Meer lezen over de Philips Hue play?


Koop Philips Hue en ontdek alle mogelijkheden

Philips Hue kopen is niet voor niets steeds aantrekkelijker geworden! Het aantal Hue lampen is sterk gegroeid, evenals de mogelijkheden die je met deze lampen hebt. Wist je bijvoorbeeld dat je de Hue lampen kunt combineren met een alarmsysteem? Hadden we je al verteld dat de Philips Hue lampen veel duurzamer zijn dan andere modellen? Vergeet ook niet dat de lampen meer dan 16 miljoen kleuren bieden! Bekijk onderstaande video eens, om meer te weten te komen over Philips Hue voordelen en mogelijkheden.

Ook enthousiast? Begin met een Hue starterspakket!

Starterskit

Ben je overtuigd van de mogelijkheden die Philips Hue je biedt, maar wil je de verschillende voordelen nog eens op een rijtje hebben? Wij hebben ze hieronder voor je uitgewerkt!

Smart bediening vanaf elke locatie

Een groot pluspunt van de Philips Hue lampen, is dat je ze overal kan bedienen. Bekijk bijvoorbeeld de officiële Philips Hue app eens, of zoek naar leuke apps van derden. Hiermee haal je nog meer uit de lampen! Niet alleen creëer je een gezellige sfeer in huis, ook voorkom je dat de lampen onnodig aan blijven staan als je al van huis bent. Naast de keuze uit verschillende kleuren, biedt de app je de optie om het licht te dimmen, timers in te stellen, enzovoorts. Handig als je in een bepaalde sfeer thuis wilt komen na je lange werkdag!

Volledig automatisch in te stellen

Naast de mogelijkheid om de lampen op afstand te bedienen, kun je dit proces ook volledig automatiseren. Philips Hue beschikt namelijk over geofencing, wat beschreven wordt als een automatische locatiefunctie. Hierdoor weet het systeem precies wanneer het de lampen in of uit moet schakelen. Zo kom je in een verlichte woning thuis en hoef je je geen zorgen te maken over het feit, dat je vergeten bent de verlichting uit te zetten. Ben je aan het genieten van je vakantie en wil je je huis beveiligen tegen inbraak? Maak dan gebruik van routines! Met deze routines schakelt de verlichting automatisch op vooraf ingestelde tijdstippen in of uit. Zo lijkt het net alsof je thuis bent!

Spraakbediening

Een van de nieuwe methodes om de Philips Hue smart lampen te bedienen, is met je stem. Dit kan met je smartphone, maar ook met de slimme speaker van Google! Je geeft de speaker het commando “Hey Google, zet alle lampen aan” en je verlichting gaat automatisch aan. Een ander commando kan zijn: “Hey Google, zet alle lampen op rood“. De kleur van de lampen zal nu automatisch rood worden. Zo makkelijk was het bedienen van lampen nog nooit!

Tegenwoordig zien we de Google Home mini speaker steeds vaker voorkomen in Philips Hue voordeelbundels. Deze bundels beschikken over starterskit met extra producten. Denk aan een extra groot aantal lampen, een Google Home mini speaker, een Nest thermostaat, enzovoorts.

Energiezuinig

Alle Hue lampen zijn gemaakt met energiezuinige LED-technologie. Hoewel de aanschaf van Hue lampen wat duurder kan zijn dan die van traditionele lampen, bespaar je op lange termijn. Je energieverbruik zal immers maandelijks lager uitvallen. Daarbij help je met de energiezuinige Philips Hue lampen mee om Nederland groener te maken!

Synchronisatie met films, games of muziek

Als je een groot filmliefhebber bent of wanneer gamen je hobby is, kun je de Philips Hue lampen laten synchroniseren met bijvoorbeeld een computer. Dit doe je met de Philips Hue Sync app, welke gratis te downloaden is. Het programma stuurt het beeld van je scherm door naar je lampen, waardoor deze steeds veranderen van kleur zullen veranderen. Combineer een aantal Philips Hue lampen met elkaar voor de mooiste dynamische lichteffecten.

Compatibel met andere slimme apparaten

Heb je andere smart home apparaten in huis, zoals een Nest thermostaat of brandmelder? Grote kans dat deze apparaten te koppelen zijn met de lampen van Philips Hue. Koppel bijvoorbeeld je slimme thermostaat met Hue en laat je huis automatisch verwarmen als de lampen ingeschakeld worden. Dit duidt er immers op dat je thuis bent! Het doorgeven van commando’s aan verschillende slimme apparaten gebeurt via IFTT. IFTT is een protocol en betekent “If This, Than That“. Krijg je bijvoorbeeld een e-mail of word je genoemd in een Facebook-bericht? In dat geval kunnen Hue lampen een seintje geven door een keer te knipperen. Zo zijn er nog veel meer opties die je kan gebruiken met IFTT.

Waar moet je op letten bij het aanschaften van deze smartlampen?

De slimme lampen van Philips Hue zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Zo zijn er losse lampen te koop, maar ook armaturen met ingebouwde LED lampen. De losse licht bulbs zijn het meest populair onder consumenten. Je draait deze heel eenvoudig in bestaande armaturen, waar je geen extra gaten in muren of plafonds hoeft te boren. Bijkomend voordeel is dat je niet hoeft te investeren in een extra lamp. Al zijn de armaturen van Philips Hue meer dan het bekijken waard, door hun moderne look!

Losse lichtbollen

White

Philips Hue white lampen kopenDe lampen met alleen wit licht zijn het goedkoopst en zijn ideaal als je een ruimte goed verlicht wilt hebben. Denk bijvoorbeeld aan ruimtes als de gang, de garage of de oprit. Verder zijn deze lampen dimbaar en vanaf elke locatie te bedienen. Let wel, dit werkt alleen wanneer de Hue lampen gekoppeld zijn aan de Philips Hue Bridge. Je kan deze Philips Hue lampen los kopen, maar ook in duopacks en zelfs in sixpacks. Ook de combinatie met een starterskit is interessant!

White Ambiance

Philips Hue white ambiance lampen kopen

Wil je een gezellige sfeer in huis creëren, of zoek je naar verlichting waarmee je je beter kunt concentreren? Met de Philips Hue White Ambiance voeg je eenvoudig verschillende wittinten toe aan ruimtes in huis. Maak het extra gezellig door warme tinten te gebruiken, of word fris wakker aan de ontbijttafel met een helder wit licht. Met deze Hue lampen kun je kiezen uit maar liefst 50.000 wittinten.

White & Color

Hue white en color lampen kopenEen derde mogelijkheid bij de aanschaf van losse lichtbollen is de Philips Hue Color Ambiance. Dit zijn de duurste modellen met een prijs van gemiddeld 50 euro per product, maar ook de meest uitgebreide lampen. Deze lampen beschikken over meer dan 16 miljoen kleuren en alle wittinten, zoals de Philips Hue White Ambiance die ook heeft. Maak het romantisch, of gebruik een van de lichtscènes. Voorbeelden hiervan zijn een zonsondergang, lentebloesem of geconcentreerd licht.

Armaturen met ingebouwde led lampen

Naast de losse lichtbronnen zijn er diverse armaturen met ingebouwde LED lampen. Hierbij moet je denken aan hanglampen voor boven je eettafel, wandlampen voor aan de muur of LED strips voor meer flexibiliteit. Het assortiment is erg ruim en geschikt voor alle soorten interieurstijlen.

Badkamerverlichting

Ook tijdens je ochtendroutines kun je genieten van sfeervolle verlichting! Gebruik de losse Hue lampen bijvoorbeeld een bestaande badkamerlamp. De lampen zijn goed bestand tegen het condens wat in de badkamer ontstaat. Ook heeft Philips Hue een aantal slimme badkamer lampen in haar assortiment opgenomen. Deze Philips Hue lampen variëren van wandlampen tot aan spiegels met ingebouwde LED lampen. Kijk goed naar de exacte mogelijkheden die deze lampen je bieden. Wist je bijvoorbeeld dat het niet met iedere wandlamp inclusief armatuur mogelijk is om gebruik te maken van verschillende kleuren verlichting?

Buitenverlichting

Niet alleen voor binnen, maar ook voor buiten biedt Philips Hue talloze smart lampen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de waterbestendige lichtslang of een wandlamp, zodat je tijdens de warme zomeravonden extra lang kan genieten van je tuin. Naast de mogelijkheid om je tuin te verlichten, kun je ook voor lampen naast de oprit kiezen. Onder meer de Philips Hue sokkellampen zijn hier zeer geschikt voor! Deze lampen worden in twee soorten aangeboden: een korte sokkellamp en een groter model. Met behulp van de “Thuis & Weg”-optie, schakelt de verlichting automatisch in als je smartphone een verbinding maakt met het thuis WiFi-netwerk. Bekijk hier de 5 beste Philips Hue buitenlampen.

Wat heb je nodig om te starten met dit slimme verlichtingssysteem?

Inmiddels ben je op de hoogte van de verschillende Philips Hue lampen die worden aangeboden. Aan de lampen alleen heb je echter niet voldoende, tenzij je voor de Philipe Hue Go kiest. Schaf verschillende Hue accessoires aan om je Philips Hue-omgeving compleet te maken. Zo haal je het maximale uit je nieuwe smart lampen! Voordat je overgaat tot Philips Hue kopen, zetten wij de verschillende accessoires voor je op een rijtje.

Philips Hue Bridge

Om optimaal te kunnen genieten van de smart bediening van Hue lampen, is de Hue Bridge noodzakelijk. Het is misschien wel de belangrijkste accessoires uit de Philips Hue-serie! De Philips Hue Bridge is een klein vierkant kastje, die je snel en eenvoudig aansluit op de router in huis. Dit doe je middels de meegeleverde ethernetkabel. Verbind de lampen en accessoires met behulp van apps met de Bridge, om direct van start te kunnen gaan. Het enige wat je nodig hebt is een WiFi-verbinding of een verbinding met 4G. Ben je van plan om in de toekomst je Hue systeem uit te breiden? Geen probleem, via de Bridge kun je namelijk 50 smart lampen en 10 accessoires koppelen.

Hue lichtschakelaar of dimmer

Een Hue lichtschakelaar heb je niet direct nodig om je verlichting te bedienen. Je kunt immers de app gebruiken om lampen in- en uit te schakelen. In sommige situaties kan een dergelijke schakelaar echter goed van pas komen. Mogelijk ligt je mobiele telefoon ver van de bank, is de accu van je telefoon leeg, enzovoorts. De Philips Hue lichtschakelaar of dimmer komt in zo’n geval goed van pas! Philips Hue kent op moment twee soorten lichtschakelaars, namelijk: de Hue dimmer en de Hue Tap. Beide apparaten zijn draadloos en eenvoudig te plaatsen. Je hoeft niet aan de slag te gaan met het trekken van elektriciteitskabels, het boren van gaten in muren, enzovoorts. Wel zo prettig!

Conclusie Philips Hue kopen

In deze Philips Hue koopgids zijn de verschillende elementen van Philips Hue lampen en -accessoires aan bod gekomen. Inmiddels zou je een beter beeld moeten hebben van de lampen die er zijn, de voordelen die Philips Hue lampen je bieden en de opties die je hebt om het systeem te gebruiken. Kies bijvoorbeeld tussen een Hue app op je mobiele telefoon of een draadloze schakelaar aan de muur. Ook leuk is het gegeven, dat de Hue lampen eenvoudig gecombineerd kunnen worden met andere smart home apparaten. Google Home werd hierbij als voorbeeld genoemd, maar ook Alexa en smart home apparatuur van Apple zijn met Philips Hue lampen te verbinden. De duurzaamheid van de lampen maakt dat je de investering in deze lampen al snel terugverdiend hebt.

Direct starten? Begin met een Hue starterspakket!

Starterskit

Koop Philips Hue tegen de laagste prijs

Hoewel er een groot aantal voordelen aan Philips Hue lampen zitten, valt er ook een nadeel op te merken. De prijs voor deze duurzame en slimme lampen is relatief hoog, in vergelijking met andere lampen. Het is daarom verstandig om bij Philips Hue kopen altijd naar de laagste prijs te zoeken. Deze Philips Hue koopgids sluiten we af met een handige tabel, waarin je de prijs voor het Philips Hue Starterspack vindt bij verschillende webwinkels. Zo koop je deze starterskit altijd voor een scherpe prijs.

ProductWinkelPrijs
Philipe Hue E27 Wit en Kleur50five || Korting! + Nest Protector122,76
Coolblue125,99
Philips Hue E27 White AmbianceCoolblue || * 3 lampen114,95
Bol.com || * 2 lampen121,00

Beoordeel deze post

Gemiddelde: / 5. Stemmen:

Het spijt ons, dat je hier weinig aan hebt gehad.

Laten we het verbeteren!