Top 5: de beste Philips Hue hanglampen

Door voor een Philips Hue hanglamp in huis te kiezen, voeg je een ware eyecatcher aan je interieur toe. De lampen hebben, net als de Philips Hue plafondlampen, een bijzonder stijlvol design. Het zijn niet voor niets echter blikvangers! De Hue lampen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Dit maakt het niet altijd even gemakkelijk om een keuze te maken. Om die reden hebben wij een selectie van de 5 beste Philips Hue hanglampen gemaakt. Sommige lampen geven alleen wit licht en zijn dimbaar met een app of lichtschakelaar. Andere Philips Hue lampen beschikken over liefst 16 miljoen kleuren en meer dan 50.000 wittinten. Bekijk onze top 5 Philips Hue hanglampen en slaag vandaag nog voor de perfecte hanglamp!

Philips Hue hanglampen top 5

#1: Ensis hanglamp

Philips hue hanglamp ensisDeze strakke hanglamp is voorzien van twee White- en Color Ambiance Hue lampen. Dit betekent dat je de keuze hebt uit de ruim 16 miljoen kleuren en circa 50.000 wittinten, die Philips Hue lampen je bieden. Het geeft je de mogelijkheid om in iedere situatie een passende sfeer te creëren met je verlichting. Kies bijvoorbeeld voor warme wittinten tijdens het dineren, of juist een helder wit licht om je beter te kunnen concentreren tijdens het studeren. Het licht komt vanuit de onder- en bovenkant van de lamp en heeft een maximaal vermogen van 6000 lumen. Genoeg om je woonkamer goed en helder te verlichten! 

Philips Hue Ensis beknopte specificaties 
FormaatD 129,8 cm B 7 cm H 16,4 cm
Gewicht3,562 kg
MateriaalMetaal
KleurenWit
LichtbronColor ambiance
licht capaciteit3000 lumen

#2: Florish hanglamp

Philips hue florish hanglampDe Philips Hue Florish hanglamp is een stijlvolle lamp die niet alleen prachtig boven je eettafel staat, maar ook in je hal een echte eyecatcher vormt. Deze Philips Hue lamp beschikt over een glazen kap en verspreidt het licht met een zachte gloed. Met 3000 lumen geeft de Hue hanglamp voldoende licht af aan zijn omgeving. Dankzij de keuze uit ruim 16 miljoen kleuren en 50.000 wittinten, bepaal je zelf de sfeer. Kies bijvoorbeeld voor sfeerverlichting bij een avondje borrelen, of word wakker met helder wit licht tijdens het ontbijt. Hangt hij net iets te hoog of te laag? Geen enkel probleem! Na installatie is deze Philips Hue lamp in hoogte verstelbaar.

Philips Hue Florish beknopte specificaties 
FormaatD 40,1 cm B 40,1 cm H 30 cm
Gewicht3,37 kg
MateriaalGlas
KleurenWit
LichtbronColor ambiance
licht capaciteit3000 lumen

#3: Fair hanglamp

hanglamp Hue FairGeef je niet veel om de kleur van de verlichting in huis, maar ben je wel op zoek naar een smart lamp? Wellicht is deze Philips Hue hanglamp dan de perfecte lamp voor jouw interieur! De Philips Hue Fair hanglamp beschikt over 50.000 wittinten en is verkrijgbaar in het wit en zwart. De Hue lamp is gemaakt met een combinatie van glas en metaal. Na het ophangen hiervan kun je de Hue lamp eenvoudig in hoogte verstellen. Het licht komt niet alleen vanaf onder, maar ook uit de bovenkant. Dit zorgt voor een mooie gloed over het plafond. Gebruik de meegeleverde Hue dimmer om snel te kunnen wisselen van lichtstand, of om de verlichting te dimmen. Wil je genieten van smart bediening? Gebruik de Hue app op je telefoon of tablet! Met de app wordt het heel eenvoudig om het licht automatisch in te schakelen bij thuiskomst of verschillende routines in te stellen. Houd er rekening mee, dat je voor het gebruik van de app een Philips Hue Bridge nodig hebt. Dat geldt overigens ook voor het gebruik van de Hue dimmer. 

Philips Hue Fair beknopte specificaties 
FormaatD 12 cm B 44,4 cm H 44,4 cm
Gewicht5,5 kg
MateriaalMetaal
KleurenWit, zwart
LichtbronWhite ambiance
licht capaciteit3000 lumen

#4: Beyond hanglamp

Hanglamp Beyond met meer dan 16 miljoen kleurenWat ons betreft is dit een van de beste Hue lampen uit de Philips Hue hanglampen-serie. De Philips Hue Beyond heeft een moderne uitstraling en beschikt over twee ingebouwde LED lampen. Bepaal de sfeer in huis, door uit een van de 50.000 wittinten te kiezen. Ook een combinatie van verschillende kleuren behoort tot de mogelijkheden, waarmee je indrukwekkende lichteffecten creëert. Met de Hue app op je telefoon of tablet kun je de lamp bijvoorbeeld groen laten knipperen bij een inkomend Whatsapp-bericht, of blauw laten knipperen als het buiten begint te regenen. Met deze hanglamp van Philips Hue kun je echt alle kanten op! Het installeren van de lamp is eenvoudig. Na het bevestigen hiervan kan de hoogte van de lamp worden ingesteld. Houd er rekening mee, dat je een Philips Hue Bridge nodig hebt om het maximale uit je Philips Hue Beyond hanglamp te halen. 

Philips Hue Beyond beknopte specificaties 
FormaatD 22 cm B 45 cm H 50 cm
Gewicht4,5 kg
MateriaalKunststof
KleurenWit
LichtbronColor ambiance
licht capaciteit1200 lumen

#5: Phoenix hanglamp

Phoenix lamp met alle wit tintenHet laatste model uit onze top 5 Philips Hue hanglampen is de Philips Hue Phoenix. Desondanks is het zeker niet de minste! Deze lamp beschikt net als verschillende andere lampen uit deze top 5 over 50.000 wittinten. Zo creëer je bij iedere situatie de juiste sfeer! Enkele voorbeelden om uit te kiezen zijn een helder wit licht om je beter te kunnen concentreren, een warm licht om lekker te relaxen of speciaal “Read“-licht om lekker een boek te kunnen lezen. Om de ultieme sfeer in huis te creëren, kun je deze hanglamp combineren met andere lampen uit de Hue Phoenix serie. De Phoenix serie bestaat op het moment van schrijven uit vijf verschillende soorten lampen. 

Philips Hue Phoenix beknopte specificaties 
FormaatD 50 cm B 50 cm H 90 cm
Gewicht3,1 kg
MateriaalKunststof
KleurenWit
Lichtbronwhite ambiance
licht capaciteit1260 lumen

Welke hanglampen van Philips Hue zijn het meest geschikt?

Voordat je overgaat tot de aankoop van een Philips Hue hanglamp, zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Heb je de Hue Bridge bijvoorbeeld al in huis? Deze accessoire vormt letterlijk de brug tussen Hue lampen en andere accessoires, of de Philips Hue app. Nadat de lampen verbonden zijn met het WiFi-netwerk in huis, kunnen deze via de Hue Bridge communiceren met de accessoires en Hue app. Standaard is de Hue Bridge onderdeel van een Philips Hue Starterpack. Heb je deze momenteel nog niet? Onderstaand vind je een tabel met de prijzen voor dit pakket bij verschillende aanbieders. 

ProductWinkelPrijs
Philipe Hue E27 Wit en Kleur50five || Korting! + Nest Protector122,76
Coolblue125,99
Philips Hue E27 White AmbianceCoolblue || * 3 lampen114,95
Bol.com || * 2 lampen121,00

Daarnaast is het ook belangrijk om voor jezelf na te gaan, welke kleuren je wilt gebruiken bij het creëren van een gezellige sfeer in ruimtes. Over het algemeen zijn de gekleurde lampen duurder dan de modellen met alleen wit gekleurde verlichting. Toch kun je ook met deze wittinten een heel eind komen bij het creëren van een gezellige sfeer, een sfeer om je beter te kunnen concentreren, enzovoorts. Tot slot is ook het design van de Philips Hue lampen een punt om op te letten. Een grote lamp boven een kleine eettafel of in een krappe hal oogt vaak minder mooi. In zo’n geval kun je beter voor een kleinere hanglamp uit onze top 5 met Philips Hue lampen kiezen. 

Losse lichtbronnen als alternatief

Ben je tevreden met de hanglampen die je nu hebt, maar wil je ze graag slim maken? In dat geval hoef je vanzelfsprekend niet op zoek te gaan naar een complete Philips Hue hanglamp met armatuur. Verstandiger is het om in dit geval voor losse lampen te kiezen, die in de bestaande armaturen draait. Kijk hierbij goed naar de fitting van de losse Philips Hue lampen! De Hue lampen worden in de meest voorkomende fittingen aangeboden. Zo vind je altijd een slimme lamp bij jouw armaturen. Net als bij deze Philips Hue hanglampen met LED lamp, worden ook de losse lampen aangeboden in een witte kleur en in een model met 16 miljoen kleuren. Houd er rekening mee, dat je ook in dit geval de Philips Hue Bridge nodig hebt om de lampen te kunnen verbinden met een mobiele telefoon of tablet. 

Goedkope Philips Hue Starterpack  

Zoek naar een Philips Hue aanbieding, bijvoorbeeld een prijsverlaging voor het Philips Hue Starterpack, om voordelig te beginnen met deze slimme verlichting. Klik op onderstaande button om de prijs voor het starterspakket van Philips Hue bij verschillende betrouwbare webwinkels met elkaar te vergelijken. Met het Philips Hue Starterpack heb je alle benodigdheden om een Philips Hue-systeem op te kunnen bouwen. 

Ook enthousiast? Begin met een Hue starterspakket!

Starterskit

Beoordeel deze post

Gemiddelde: / 5. Stemmen:

Het spijt ons, dat je hier weinig aan hebt gehad.

Laten we het verbeteren!