How To: Philips Hue scenes maken

handleding philips Hue scenes maklen en bedienen met google home

Steeds meer mensen creëren tegenwoordig hun eigen lichtscènes voor het slimme verlichtingssysteem van Philips Hue. Sinds kort kun je zo’n persoonlijke Philips Hue scenes maken, en deze vervolgens bedienen met Google Home! Niet alleen de lichtscènes, maar ook gewoon het in- en uitschakelen van je Hue lampen hoeft niet meer via de app te gebeuren. Je geeft namelijk gewoon een simpele spraakopdracht aan Google Home! Dit doe je snel en effectief door middel van het volgende commando: ‘Hey Google, lampen aan’!

How To: Philips Hue Koppelen Aan Google Home

Philips Hue koppelen aan google home

Philips Hue lampen kun je op verschillende manieren bedienen. De meest gebruikte methode is door middel van apps. Pas eenvoudig de lichtstand aan om in de juiste mood te komen, stel verschillende timers en routines in, of laat je op een natuurlijke manier ontwaken. Echter heb je hiervoor wel je smart device nodig en in sommige gevallen heb je deze niet bij de hand. De slimme speaker van Google is hier perfect voor. Want met deze speaker bedien je ook je lampen zonder een smartphone of tablet. 

How To: Philips Hue updaten naar meest recente versie

philips hue updaten

Signify brengt regelmatig nieuwe updates uit voor je Hue systeem. Deze updates zorgen ervoor dat je Hue systeem optimaal blijft werken en gebruik kan maken van de nieuwste functies. Wij raden dan ook aan om regelmatig te checken op nieuwe software updates. In deze Philips Hue handleiding laten we zien hoe je het slimme verlichtingssysteem van Philips up-to-date houdt.

How To: Philips Hue installeren in 3 simpele stappen

philips hue installeren

Een van de redenen om voor Philips Hue lampen te kiezen, dat is Philips Hue installeren ontzettend makkelijk is! Dit geldt niet alleen voor de Hue lampen, maar bijvoorbeeld ook voor de accessoires van Philips Hue. Het installeren van Philips Hue kun je eenvoudig zelf doen met de instructies bij de verschillende producten. Mocht je deze instructies kwijt zijn of niet volledig snappen, dan kan deze handleiding je op weg helpen.  In deze handleiding laten wij stap voor stap zien hoe je Philips Hue installeert en op de juiste manier instelt.

How To: Routines en timers instellen met Philips Hue

routines en timers met philips hue

De Philips Hue lampen kun je op verschillende manieren bedienen. Met een lichtschakelaar, je stem of door middel van de Philips Hue App. Echter kun je er ook voor kiezen om je verlichting volledig te automatiseren, waardoor je bijna geen schakelaar of app nodig bent. Het enige wat je hier voor hoeft te doen is door routines en timers in te stellen.