Philips Hue GU10 starterpack

Met de Philips Hue GU10 starterkit maak je ook je huidige spot verlichting smart. Deze kit is namelijk uitgerust met 3 GU10 lampen en zijn het beste alternatief voor je oude halogeen spots. Ze zijn niet alleen smart, maar ook energiezuinig en gaan heel wat jaren mee. Naast 3 smartlampen is deze kit ook uitgerust met een Bridge. Daardoor ben je meteen gereed om aan de slag te gaan met Philips Hue en breidt je het systeem gemakkelijk uit met enkele lampen of accessoires, zoals de meegeleverde Hue dimmer.

Meer informatie

Beschrijving

Met de spots in het Philips Hue GU10 starterspack geniet je net als andere lampen uit de Hue serie van slimme bediening. Zo kun je bijvoorbeeld je eigen lichtrecepten maken en opslaan, routines en timers instellen, de verlichting automatisch laten inschakelen als je thuis komt, en je kan de spots zelfs gebruiken als wekker. Al deze functies zijn in te stellen met de Hue app. Wil je nog meer mogelijkheden, dan zijn er nog de apps van externe partijen, zoals iftt en Hue sync.

Energiezuinig

Hoewel de lampen in aanschaf duurder zijn dan traditionele spotjes, kun je flink besparen op je energie rekening. De slimme LED spots van philips verbruiken namelijk veel minder energie dan bijvoorbeeld halogeen spotjes. Daarnaast hebben deze lampen een lange levensduur. Volgens de fabrikant gaan ze gemiddeld 25.000 branden mee. Een goede reden dus om over te stappen naar het smart lighting systems van Philips.

Uitbreidingsmogelijkheden

Net als andere Hue starterkits is deze kit eenvoudig uit te breiden. Je kan namelijk tot max 50 Philips Hue lampen en 10 Hue accessoires toevoegen aan de meegeleverde Bridge. Voeg bijvoorbeeld een mooi hanglamp of vervang de E27, E14 lichtbollen met smartlampen van Philips. Het assortiment is erg ruim waardoor er altijd genoeg keuze is. Tevens heb je keuze uit 3 soorten. De Hue white, white ambiance en white & color ambiance. De white & color zijn het meest populairst en zijn verkrijgbaar in alle gangbare fittingen. Deze beschikken namelijk over alle wit-tinten en elke kleur die je maar kan bedenken. Ook zijn er accessoires die ja kan koppelen aan Hue. Denk hierbij aan sensoren, lichtschakelaars en dimmers, maar ook externe smarthome apparaten, zoals alarmsystemen, brandmelders en slimme speakers.

Philips Hue Gu10 starterskit kopen met korting?

Wil je beginnen met Hue en deze kit voor de laagste prijs in huis halen? Houdt dan ons overzicht met Philips Hue aanbiedingen goed in de gaten. In dit overzicht verzamelen wij namelijk alle Philips Hue GU10 starterpack aanbiedingen van de beste shops. Geen enkele aanbieding meer missen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief!