Philips Hue Voordeelbundel met Google Home

Met deze voordeelbundel haal je een compleet pakket in huis om kennis te maken met smart home. De Philips Hue starterkit met E27 color ambiance lampen en Google Home. Alle smart apparaten zijn eenvoudig met elkaar te combineren en zijn perfect op elkaar afgestemd. Zo kun je de lampen bedienen met je stem, het laatste nieuws opvragen, films of video’s van Youtube afspelen, zonder maar ook een vinger te bewegen. Daarnaast kun je de slimme speaker echt van alles vragen en kan hij je helpen met je dagelijkse behoeften. Deze Philips Hue starterkit bundel is het meest uitgebreide pakket die op moment te koop is. Klik op de button hieronder om direct naar de voordeligste aanbieder te gaan!

Meer informatie

Beschrijving

De Philips Hue & Google Home voordeelbundel biedt je de mogelijkheid om direct aan de slag te gaan met het smart lighting system van Philips. Deze kit beschikt namelijk over de Hue Bridge, 3 Hue lampen en dimmer. De installatie is vrij eenvoudig en is binnen enkele minuten gedaan. Download de Hue app en bedien je verlichting op de slimme manier. Maak bijvoorbeeld je eigen lichtrecepten en schakel deze in met 1 druk op de knop. Je kan zelfs je verlichting automatisch laten inschakelen, zodra je telefoon een verbinding maakt op hetzelfde Wifi netwerk. Handig als je in het donker thuis komt met volle handen en de lichtschakelaar niet kunt vinden. Dit zijn nog maar enkele mogelijkheden, maar je kan nog zo veel meer. Routines en timers instellen, nachtlicht inschakelen, noem maar op. Philips Hue staat met stipt op nummer 1 als het gaat om slimme verlichting en de functies zijn eindeloos!

Bedien je verlichting met je stem

Een nieuwe manier van bedienen is met je stem. Het kan wel eens voorkomen dat je je smartphone niet bij de hand hebt en je eigenlijk geen zin hebt om van de bank te komen. De slimme speaker van Google is dan echt een uitkomst. Je kan namelijk je lampen bedienen, zonder je smartphone of dimmer nodig te zijn. Dim bijvoorbeeld je verlichting om  een gezellige sfeer te creëren of zet bepaalde lampen in een andere kleur. Het enige wat je hoeft te doen is de Google assistent een commando te geven. Heerst de verveling of ontstaat er een discussie over wie de afwas moet gaan doen? Speel kop of munt of kies uit 1 van de vele spelletjes. Daarnaast kan deze speaker je helpen bij van allerlei vragen en zelfs het weerbericht of het laatste nieuws laten horen. Koppel de speaker met je Spotify account om je favoriete liedjes af te spelen of luister naar de radio door te zeggen; Hey Google, speel 538″