Philips Hue Go

De Philips Hue Go is een draadloze lamp die voorzien is van een ingebouwde accu. Daardoor kan je de lamp makkelijk verplaatsen en gebruik je hem overal op elk moment van de dag. Zonder gedoe met kabels of stopcontacten die meestal op een onhandige plek zitten. De Hue Go is een multifunctionele lamp die je overal voor in kan zetten. Hij is bestand tegen ruimtes met een hoge luchtvochtigheid en daardoor ook geschikt als badkamer of buitenverlichting.

Meer informatie

Categorie:

Beschrijving

Met wat creativiteit en de Hue app maak je snel de leukste licht creaties in huis met deze Philips Hue Go. Deze lamp beschikt namelijk over 16 miljoen kleuren  en 50.000 wit tinten voor het beste licht op elke plek. Doordat de lamp draadloos is, zet je de lamp op elke gewenste plek neer. Richt bijvoorbeeld de lamp op de muur, zodat de muur blauw oplicht of synchroniseer de lamp met je pc voor dynamische licht effecten tijdens gamen, muziek luisteren of films kijken.

Gebruik de Hue Go op elke plek

Deze draadloze lamp gebruik je overal. Binnen maar ook buitenshuis. Dankzij de ingebouwde accu die bij een volle lading wel 2 a 3 uur meegaat, zet je de lamp op iedere plek neer. Geniet van de vele mogelijkheden wanneer de lamp verbonden is met het netstroom. Wanneer je de stekker in de stopcontact steekt, is de lamp na 1,5 uur weer helemaal opgeladen en klaar om draadloos te gebruiken.

Kies uit 5 kleurenmixen

Wees zelf creatief of zet een bepaalde sfeer neer door middel van voor geprogrammeerde kleurenmixen. De Hue Go beschikt namelijk over 5 natuurlijke en dynamische kleurenmixen, zoals Night Adventure, Sunday Coffee, Cozy Candle, Meditation en Enchanted Forest. Elke kleurenmix heeft zijn eigen effect voor het beste licht op het juiste moment.

Van helder wit naar warm sfeer verlichting

Naast 5 kleuremmixen beschikt de Hue Go over 2 wit lichtinstellingen. Dit varieert van helder, koel licht voor betere concentratie tijdens je dagelijkse bezigheden. Warm wit licht om het extra gezellig te maken of lekker te ontspannen. Houdt je van lezen? Gebruik het “Read” licht voor optimale verlichting tijdens het lezen van een goed boek.

Smart button

Bedien de lamp net als alle andere Hue lampen met verschillende apps. Pas de kleuren aan, stel routines en timers in, creëer je eigen licht scènes of bedien de Hue Go op afstand. Echter bedien je de lamp ook met de smart button aan de achterzijde. Daardoor ben je niet persé je smartphone nodig en hoef je ook geen verbinding te maken met de Hue Bridge. Via de smart button wissel je snel van lichtstand en kies je uit 7 voorgeprogrammeerde licht instellingen: een functioneel warm wit licht, koel helder licht en 5 dynamische effecten voor de speciale gelegenheden. Een populaire smart lamp die zeker thuishoort in onze Philips Hue top 5.

Sync de lamp met je PC voor optimale game ervaring

Kijk je graag films of is gamen een hobby van je? Maak het nog intenser door de Hue Go te synchroniseren met je pc. Dankzij verschillende apps, breidt je het licht van je beeldscherm uit naar je Hue lampen. Zet de Hue Go naast je beeldscherm en beleef dolby surround voor je ogen. Houd je van muziek of binnenkort een feestje bij jou thuis? Laat de Hue Go op ritme meekleuren met je favoriete liedjes en maak er een echte party van!

Sta elke ochtend fris op

Ook de Philips Hue Go is te gebruiken als wekker. Sta fris en fruitig op met licht dat geleidelijk aan feller gaat branden. Daardoor lijkt het alsof je wakker gemaakt word door opkomende zon. Stel de tijd in wanneer je wakker wilt worden en de lamp zorgt ervoor dat dit op een natuurlijke manier gebeurt. Geen lawaai van de luidruchtige wekker die naast je bed staat of de snooze knop die je telkens in moet drukken. Met de Philips Hue Go als wekker, sta je elke ochtend fris naast je bed.

Wil je meer weten over deze draadloze smartlamp? Check dan onze Philips Hue Go review!

Webshops & prijzen

WebshopPrijsAanbieding
Bol.com69,95nee
CoolBlue69,95nee
Fonq76,05nee
Mediamarkt69,95nee
Amazon.de62,79nee
50five69,95nee
DMlights75,94nee