Philips Hue E27 Color Ambiance Starterpack

Wil jij de overstap maken naar slimme verlichting van Philips Hue? Met de E27 color starter pack heb je alles in huis om kennis te maken met Philips Hue. De E27 starterskit is namelijk uitgerust met de Hue Bridge, lichtschakelaar/dimmer en 3 color amabiance LED lampen. De lampen beschikken over 50.000 wit tinten en 16 miljoen kleuren. Daardoor pas je het licht aan op elk moment van de dag. Sluit het systeem aan op je Wifi netwerk, download de Hue app en ga direct aan de slag met het Personal Wireless Lighting systeem.

Meer informatie

Beschrijving

Het Philips Hue E27 Starterpack is verkrijgbaar in twee soorten. Je hebt de Hue E27 White (Ambiance) lampen en het Philips Hue E27 Color Ambiance Starterpack. De Ambiance lampen zijn het beste wat je kan krijgen in zijn soort. Want deze lampen beschikken namelijk over alle denkbare kleuren en wit tinten. Door middel van apps voor Hue verander je eenvoudig de kleurtinten en pas je het licht aan voor elk moment of gelegenheid. Creëer extra gezelligheid door je lampen te dimmen en warme tinten toe te voegen. Bijvoorbeeld tijdens het dineren of wanneer je s’avonds lekker op de bank zit. Voeg kleuren toe voor een bepaald thema, zoals kerst, of synchroniseer Hue met je muziek voor Disco in huis.

Smart Bediening Met App Of Hue Dimmer

Wanneer je kiest voor deze E27 starterskit, ontvang je gratis de Hue dimmer. Deze lichtschakelaar is ideaal, wanneer je even snel je lampen wilt inschakelen of dimmen, zonder een app of smartphone nodig te zijn. Selecteer via de Hue app je favoriete licht-scenes en voeg deze toe aan het apparaat, zodat je met 1 druk op de knop de sfeer bepaald. Leg de schakelaar naast je neer of hang hem op aan elk gewenste plek met de meegeleverde bevestigingsmateriaal. De dimmer is magnetisch, zodat je hem ook kan bevestigen aan bijvoorbeeld je koelkast.

Hue E27 Starterskit Uitbreiden

Met deze starterskit ben je helemaal ready om Hue uit te breiden naar buiten of andere ruimtes in huis. Philips Hue heeft een ruim assortiment die je eenvoudig koppelt met de Bridge. Denk aan buitenverlichting, hanglampen, plafonnières, maar ook accessoires, zoals sensoren en lichtschakelaars. Je kan tot 50 lampen en 10 Hue accessoires verbinden aan 1 Bridge. Dit is voor een gemiddelde woning ruim voldoende. Daarnaast zijn er ook starterspakketten en voordeelbundels verkrijgbaar die zijn uitgerust meet leuke accessoires en lampen.

Philips Hue Color Starterskit – Eenvoudige Installatie

Wanneer je kiest voor Philips Hue, zul je merken dat niet alleen de bediening maar ook het installeren een fluitje van een cent is. In de starterskit bevind zich de Hue Bridge. Deze sluit je met een kabel aan op je router om een Wifi verbinding te maken. Download de Hue app en volg de stappen op het scherm om de Bridge en de lampen te koppelen en configureren. Maak verschillende ruimtes aan en voeg de lampen toe die je wilt beheren. Klik vervolgens op “accessoires toevoegen” om de dimmer te verbinden met je Hue systeem.

Webshops & prijzen

WebshopPrijsAanbieding
Bol.com155,-nee
CoolBlue155,-nee
Fonq176,24nee
Mediamarkt155nee
50Five159,99nee
DMlights179,60nee