Philips Hue Switch Dimmer

Eenvoudig je smartlampen bedienen met de Hue dimmer.

Laagste prijs gevonden bij: Bol.com

Beschrijving

Met de Philips Hue app creëer je in een handomdraai het juiste licht voor ieder moment. Warm wit licht tijdens het dineren of helder wit licht om je beter te concentreren tijdens de dagelijkse werkzaamheden. Echter kan het soms ook wel handig zijn om je lampen te bedienen zonder een smartphone, bijvoorbeeld een lichtschakelaar of dimmer. Met de Philips Hue Switch dimmer geniet je van beiden. Schakel je lampen in of uit en dim de lampen voor extra sfeer in huis.

Het design

Tijdens het uitpakken, viel ons op dat je de Hue dimmer op 2 manieren kan gebruiken. Je kan hem namelijk gebruiken als afstandsbediening en je kan de dimmer ophangen, waardoor je hem gebruikt als wandschakelaar. De dimmer beschikt over 4 knoppen. Met de bovenste en onderste knoppen schakel je de lampen in of uit en de middelste twee knoppen gebruik je om het licht te dimmen of feller te zetten. Daarnaast voeg je eenvoudig je 5 favoriete lichtschema’s toe aan de dimmer, zodat je snel kan wisselen van lichtstand. Wisselen van lichtstand doe je door meerdere keren te drukken op dezelfde knop waarmee je de verlichting inschakelt.

Draadloos en eenvoudig te plaatsen

Wanneer je de Hue dimmer wilt gebruiken als lichtschakelaar, dan kun je hem op meerdere manieren plaatsen. Je kan het apparaat ophangen door middel van de meegeleverde schroeven of met dubbelzijdig tape als je geen gaten in muren wilt boren. Omdat de Dimmer magnetisch is, kun je hem ook ophangen aan kunststoffen kozijnen, koelkast of andere metalen oppervlaktes. Het voordeel hieraan is dat je de Philips Hue dimmer dan makkelijk kan verplaatsen. Daarnaast is de dimmer draadloos en werkt hij op batterijen die volgens Philips een lange levensduur hebben.

Hoe stel je de Philips Hue dimmer in?

De dimmer installeer je op dezelfde manier als alle andere Philips Hue accessoires. Open de app, kies instellingen, accessoires configuratie, accessoire toevoegen en selecteer de Hue dimmer. Vervolgens druk je op de blauwe knop van de Bridge om de apparaten met elkaar te koppelen.

Voeg de lampen en ruimtes toe die je wilt beheren

Wanneer de installatie afgerond is, kun je het apparaat naar eigen wens instellen. Klik op accessoires configuratie en selecteer de ruimtes en de lampen die je met de dimmer wilt beheren. Voeg verschillende lichtschema’s toe, zodat je snel kan wisselen tussen je favoriete licht standen, bijvoorbeeld gedimd licht om een gezellige sfeer te creëren of helder wit licht tijdens de dagelijkse werkzaamheden.

Bedien tot 10 Philips Hue lampen met 1 dimmer

De Hue dimmer is 1 van de populaire Philips Hue lichtschakelaars. Je kan tot maximaal 10 lampen en 2 ruimtes bedienen met 1 Hue dimmer. Wil je meer ruimtes en lampen bedienen zonder een smartphone? Verbind dan meerdere dimmers met de Bridge, zodat je bijvoorbeeld ook je tuinverlichting in en uitschakelt of dimt zonder dat je je smartphone uit je zak moet halen.

Meer weten over de Hue dimmer? Bekijk hier onze Philips Hue dimmer review

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Philips Hue Switch Dimmer” te beoordelen