Philips Hue Centris productlijn

De Philips Hue Centris is een nieuwe productlijn die bestaat uit rechthoekige plafondlampen met meerdere spots om verschillende delen in de kamer te verlichten. De basisuitvoering bestaat uit een lichtbalk en 2 draaibare spots die allemaal individueel instelbaar zijn. De lampen beschikken over alle kleuren en wittinten, 16 miljoen om precies te zijn. Door de kleuren aan te passen creëer je bijvoorbeeld een gezellige sfeer wanneer je visite hebt of een relaxte sfeer wanneer je een film kijkt. De spots zijn daarnaast ideaal om een mooi schilderij aan de muur te verlichten.

De Philips Hue Centris is te bedienen met de Hue app op je smartphone en maakt hiervoor gebruik van Bluetooth. Hierdoor heb je geen Hue bridge nodig om de lamp te koppelen.

Er zijn verschillende uitvoeringen beschikbaar. Zo heb je naast de basisuitvoering met twee draaibare spotjes ook nog een uitvoering met 3 spotjes of 4 spotjes. Deze uitvoeringen hebben ook een grotere lichtbalk. De Philips Hue Centris is verkrijgbaar in de kleuren zwart of wit.


 

Philips Hue Centris 2 SpotsPhilips Hue Centris

De voordeligste lamp in de Centris-serie is de Philips Hue Centris opbouwspot White & Color 2-lichts, oftewel de uitvoering met 2 spots. De lamp is geschikt voor gebruik in verschillende soorten kamers, zoals de woonkamer, de keuken of de hal. De lichtbalk verspreidt het licht op een sfeervolle manier door de ruimte en met de draaibare spotjes kun je bijvoorbeeld de tafel of schilderij extra verlichten. De lamp heeft een formaat van 11 x 48,7 x 14,3 cm en heeft een lichtbereik van 1540 lm. 

ProductWinkelPrijs
Centris Plafondlamp 2 spotsCoolblue279,-
Bol.com279,-
fonQ.nl279,-

Philips Hue Centris 3 SpotsPhilips Hue Centris 3 Spots

De uitvoering met drie draaibare spots heeft een grotere lichtbalk en levert veel meer licht. De lamp heeft een formaat van 11 x 87,3 x 14,3 cm en heeft een lichtbereik van 3650 lm. 

ProductWinkelPrijs
Centris Plafondlamp 3 spotsCoolblue397,-
Bol.com397,-
fonQ.nl397,-

Philips Hue Centris 4 SpotsPhilips Hue Centris 4 Spots

De grootste uitvoering meet 11 x 107,11 x 14,3 cm en heeft een lichtbereik van 4200 lm. De spotlampjes zitten nu niet op een rijtje naast elkaar. In plaats daarvan zitten twee spotlampjes link en twee spotlampjes rechts.

ProductWinkelPrijs
Centris Plafondlamp 4 spotsCoolblue449,-
Bol.com449,-
fonQ.nl449,-

Philips Hue Centris KruisvormPhilips Hue Centris wit

Voor mensen die op zoek zijn naar een lamp met een iets speelser design heeft Philips een kruisvormige uitvoering op de markt gebracht. Hierbij zitten de spotlampjes niet op dezelfde lijn als de lichtbalk. De kruisvormige Centris heeft 3 draaibare spots en levert een lichthoeveelheid van 2850 lm. De lamp meet 39,2 x 48,6 x 14,3 cm.

ProductWinkelPrijs
Centris Plafondlamp Kruis [WIT]Coolblue412,-
Bol.com412,-
fonQ.nl414,90
Centris Plafondlamp Kruis [ZWART]Coolblue429,-
Bol.com429,-
fonQ.nl429,-

Beoordeel deze post

Gemiddelde: / 5. Stemmen:

Het spijt ons, dat je hier weinig aan hebt gehad.

Laten we het verbeteren!

Plaats een reactie