Philips Hue cashback deals

Cashback betekent letterlijk ‘geld terug’. Via sommige webshops is het mogelijk om een vast bedrag of een percentage van het aankoopbedrag terug te krijgen bij de aanschaf van Philips Hue lampen. Er zijn verschillende cashback websites die deze mogelijkheid bieden. Wij hebben een aantal van deze acties voor je geselecteerd, zodat je profiteert van aantrekkelijke prijzen voor Philips Hue producten.

In sommige gevallen kan het enkele weken duren, voordat het geld teruggeboekt is op je bankrekening. Bij andere aanbieders kan dit al binnen 48 uur zijn. Hoelang het duurt voordat de cashback aanvraag in behandeling genomen wordt, verschilt per aanbieder. Daarom is het raadzaam alvorens de cashback actie te gebruiken, eerst de spelregels te lezen. Zo krijg je een beter beeld van hoe lang je op je geld moet wachten!

Mocht er momenteel geen Philips Hue cashback actie worden aangeboden, dan vind je in onderstaand overzicht de beste prijs voor het Philips Hue Starterpack bij verschillende betrouwbare webwinkels. Zo profiteer je alsnog van een scherpe prijs!

ProductWinkelPrijs
Philipe Hue E27 Wit en Kleur50five || Korting! + Nest Protector122,76
Coolblue125,99
Philips Hue E27 White AmbianceCoolblue || * 3 lampen114,95
Bol.com || * 2 lampen121,00

Hoe werkt een Philips Hue cashback aanbieding?

Philips Hue cashback aanbiedingenPhilips houdt bij maar liefst 30 retailers in Nederland en België geregeld cashback acties. Zo kun je bijvoorbeeld een deel van het aankoopbedrag terugkrijgen als je één van de vier starterkits aanschaft bij een geselecteerde retailer. Belangrijk is dan wel dat je je aankoopbewijs bewaart en je aankoop bij Philips registreert.

Lees meer over Philips Hue cashback deals!

De registratie van je Philips Hue aankoop gaat aan de hand van een serienummer. Vervolgens vul je het inschrijfformulier in en upload je een kopie van het aankoopbewijs. Vervolgens krijg je een bevestiging van je verzoek. De cashback acties lopen vaak via Philips zelf. Dat betekent dat als je bijvoorbeeld een Philips Hue starterkit bij een geselecteerde retailer koopt, je verzoek aan Philips dient te richten.

Doorgaans krijg je binnen vier weken na goedkeuring het geld terug op je rekening. De cashback actie kan variëren van een terugstorting van 10 euro, oplopend tot wel 30 euro. Daarmee zijn deze deals zeker de moeite van het bekijken waard!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.