Philips Hue cashback deals

Cashback betekent letterlijk ‘geld terug’. Via sommige webshops is het mogelijk om een vast bedrag of een percentage van het aankoopbedrag terug te krijgen. Er zijn verschillende cashback websites die de mogelijkheid bieden. In veel gevallen betaal je eerst een hogere prijs, maar krijg je een deel van het geld terug.

Lees meer over Philips Hue cashback deals

In sommige gevallen kan het enkele weken duren totdat het geld teruggeboekt is op de bankrekening. Bij andere aanbieders kan dit al binnen 48 uur zijn. Hoe lang het duurt totdat de cashback aanvraag in behandeling is genomen, verschilt per aanbieder. Daarom is het raadzaam alvorens de cashback actie te gebruiken, eerst de spelregels te lezen. Zo krijg je een beter beeld van hoe lang je op je geld moet wachten.

Hoe werkt een Philips Hue cashback aanbieding?

Philips Hue cashback aanbiedingenPhilips houdt bij maar liefst 30 retailers in Nederland en België ook geregeld cashback acties. Zo kun je bijvoorbeeld een deel van het aankoopbedrag terugkrijgen als je één van de vier starterkits aanschaft bij een geselecteerde retailer. Belangrijk is dan wel dat je je aankoopbewijs bewaart en je aankoop bij Philips registreert.

De registratie van je Philips Hue aankoop gaat aan de hand van een serienummer. Vervolgens vul je het inschrijfformulier in en upload je een kopie van het aankoopbewijs. Vervolgens krijg je dan een bevestiging van je verzoek. De cashback acties lopen vaak via Philips zelf. Dat betekent dat als je bijvoorbeeld een Philips Hue starterkit bij een geselecteerde retailer koopt, je verzoek aan Philips dient te richten.

Doorgaans krijg je dan binnen vier weken na goedkeuring het geld terug op de rekening. Dit is het deel ‘cashback’. De cashback kan variëren van 10 euro, oplopend tot wel 30 euro. Daarmee zijn deze deals zeker de moeite waard.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.