Philips Hue Black Friday deals

De week voor en na 23 november zijn er weer leuke Philips Hue Black Friday deals te vinden en wij hebben ze voor jouw op een rijtje gezet. Houdt deze pagina goed in de gaten, want de deals zijn maar enkele dagen geldig!

Lees meer over Black Friday

Dankzij Black Friday geniet je extra van Philips Hue tijdens de donkere dagen

Nu het weer kouder en vroeger donker begint te worden, gaat de kachel en de verlichting eerder aan en geniet je extra van de slimme lampen van Philips Hue. Bijvoorbeeld tijdens de feestdagen, bij de kerstboom met warme chocolademelk en sfeervolle verlichting uit de Philips Hue Go, losse lampen of de Philips Hue Lightstrip Plus. Black Friday is dan ook perfecte dag om de Philips Hue lampen en accessoires goedkoop in huis te halen.

De beste Black Friday deals van de beste shops

BlackFriday is begonnen in Amerika, de dag na Thanksgiving. Maar niet alleen in Amerika, ook in Nederland word er gretig gebruikt gemaakt van de Philips Hue Black Friday deals. En dat is ook niet zo gek, want ook de feestdagen staan voor de deur en de sinterklaas en kerstcadeaus worden dan ook goedkoop ingeslagen.

Op 23 november is de dag waarop je kan profiteren van de beste Philips Hue black Friday deals. Je zou dus een dief van je eigen portemonnee zijn, wanneer je bijvoorbeeld een maand ervoor Philips lampen aanschaft. De kortingen kunnen op deze dag wel oplopen tot 20%, waardoor je veel geld kan besparen op Philips Hue lampen of Hue accessoires.

Bekende webshops met de beste Philips Hue Black Friday Deals

In Nederland doen er steeds meer winkels mee met Black Friday. Alle producten die tijdens deze dag in de aanbiedingen zijn, worden dan ook volop gepromoot op de radio of in reclame spotjes. Naast de bekende winkels zoals Mediamarkt, doen er ook steeds meer webshops mee, denk aan CoolBlue, Bol.com, BCC en VTwonen. Deze webwinkels hebben een ruim assortiment aan Philips Hue producten en hebben tijdens deze dag leuke aanbiedingen.

Black Friday: wat is het en wat betekent het voor jou?

De vierde vrijdag in november is het Black Friday. Wellicht heb je weleens van die dag gehoord, maar weet je niet precies wat het inhoudt. Dat is ook niet zo gek, Black Friday is een dag die vooral in de Verenigde Staten bekend is, maar de laatste jaren begin je de term ook steeds meer in Nederland te horen. In dit artikel leggen we je uit wat Black Friday precies is, en hoe het komt dat deze trend naar Nederland is over komen waaien.

Wat is Black Friday?

Wie weleens een Amerikaanse serie heeft gezien is wel bekend met het fenomeen Thanksgiving. Iedere vierde donderdag in november is het Thanksgiving. Families komen dan traditioneel bij elkaar en eten over het algemeen kalkoen. Na donderdag komt de vrijdag. De vrijdag na Thanksgiving wordt Black Friday genoemd.

Black Friday is traditioneel de dag waarop Amerikanen (en inmiddels ook Europeanen) beginnen met het doen van kerstinkopen. Om deze periode in te luiden heeft vrijwel iedere winkel in de Verenigde Staten speciale aanbiedingen. Deze aanbiedingen worden zogenaamde Black Friday Deals genoemd. Omdat de meeste mensen een paar dagen vrij zijn, zijn de meeste deals een aantal dagen geldig.

Als je speciale aanbiedingen krijgt, waarom is het dan Black Friday?

Black Friday klinkt eigenlijk best negatief, terwijl het toch een prettige dag is. Je krijgt immers de mogelijkheid om te profiteren van scherpe aanbiedingen. De term Black Friday komt van een fenomeen dat wij in Nederland ook kennen: zwarte zaterdag. Doordat de aanbiedingen tijdens Black Friday zo scherp zijn, komen er erg veel mensen naar winkelcentra, dit veroorzaakte niet zelden een verkeerschaos en daarom werd die dag zwarte vrijdag genoemd.

Black Friday in Nederland

Zoals gezegd: Black Friday is een typisch Amerikaans fenomeen. Het past bij de traditie van Thanksgiving en de periode van de kerstinkopen. In Nederland kennen we geen Thanksgiving, maar Black Friday wordt toch steeds populairder. Hoe kan dat? De reden is eigenlijk eenvoudig: commercie speelt een belangrijke rol. Steeds meer bedrijven bieden ook Black Friday Deals aan in Nederland. De praktijk leert dat als een aantal bedrijven deze trent inzetten, andere bedrijven volgen.

Voor Hue gebruikers is dat eigenlijk alleen maar goed nieuws, omdat er op Black Friday echt scherpe aanbiedingen voorbij komen. Als je van plan bent om een bepaald product te kopen, dan kan het zomaar slim zijn om even te wachten tot het Black Friday is, de kans is dan groot dat je hetzelfde product voor minder geld kunt kopen.

Wil je niet wachten tot Black Friday en direct gebruik maken van leuke Philips Hue deals? Check dan ons overzicht met actuele Philips Hue aanbiedingen van de beste shops. Hier vind je cashback deals, standaard kortingen, aanbiedingen rondom feestdagen en nog veel meer.

Hoe populair is Black Friday in Nederland?

Black Friday is nog niet de populairste dag in Nederland om kerstinkopen te doen. De meeste kerstinkopen worden in Nederland later gedaan (in 2016 was 12 december de meest populaire dag om kerstinkopen te doen). De trent is echter wel dat Black Friday steeds populairder wordt en dat er steeds meer geld uitgegeven wordt op Black Friday. Dit komt niet alleen omdat steeds meer winkeliers meedoen aan Black Friday-acties, maar ook omdat de deals die gepresenteerd worden steeds scherper lijken te worden. Winkelen op Black Friday loont dus steeds meer!

Altijd actuele Philips Hue Black Friday deals

Bij ons vind je de beste aanbiedingen en dan kan natuurlijk de Philips Hue Black Friday deals niet ontbreken. Op deze pagina vind je daarom deals van de beste shops die meedoen met Black Friday. Echter zien wij het vaak dat webshops de Hue producten al eerder in de aanbieding gooien, ook de dagen na Black Friday zijn Hue producten vaak voor aantrekkelijke prijzen te koop.

Wil je weten wanneer aanbieders Philips Hue lampen en Accessoires tijdens Black Friday in de aanbieding hebben? Houdt deze pagina in de gaten of like ons op Facebook, zodat je direct op hoogte bent van de beste deals!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.