Philips Hue Black Friday deals

Maak jij al gebruik van de aantrekkelijke Philips Hue Black Friday deals, die jaarlijks worden aangeboden tegen het einde van november? Black Friday is een Amerikaanse trend, die zich de afgelopen jaren richting Europa heeft bewogen. Op deze dag, vaak de start het verzamelen van cadeaus voor de feestdagen, worden elektronische producten met hoge kortingen aangeboden.  Om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden die je op Black Friday hebt, zetten we ze op deze pagina voor je op een rijtje. Voor welke van deze Philips Hue Black Friday deals kies jij?

Aantrekkelijk zijn de Philips Hue Black Friday deals voor het starterspakket. Dit pakket bevat verschillende elementen, die de basis vormen van het Philips Hue-systeem in huis. Denk aan drie LED lampen, de Philips Hue Bridge en de dimmer. Onderstaande tabel toont de huidige prijzen voor dit pakket bij verschillende betrouwbare webwinkels.

ProductWinkelPrijs
Philipe Hue E27 Wit en Kleur50five || Korting! + Nest Protector122,76
Coolblue125,99
Philips Hue E27 White AmbianceCoolblue || * 3 lampen114,95
Bol.com || * 2 lampen121,00

Dankzij Black Friday geniet je extra van Philips Hue tijdens de donkere dagen

Nu het weer kouder en vroeger donker begint te worden, gaat de kachel en de verlichting eerder aan. Zo geniet je extra van de slimme lampen van Philips Hue! Zet de lampen aan tijdens de feestdagen, waarbij je de kleur hiervan volledig aan kunt laten sluiten bij het weer en de temperatuur buiten. Kies bijvoorbeeld voor een mooi rood licht, om een warmer gevoel te krijgen in huis! Bij de aanschaf van Philips Hue lampen heb je de keuze uit de Philips Hue Go, losse lampen of de Philips Hue Lightstrip Plus. Black Friday is de perfecte dag om deze Philips Hue lampen en accessoires goedkoop in huis te halen.

Lees meer over Black Friday!

De beste Black Friday deals van betrouwbare winkels

Black Friday is begonnen in Amerika, de dag na Thanksgiving. Niet alleen in Amerika worden echter kortingen aangeboden op deze dag, ook in Nederland wordt gretig gebruikt gemaakt van de Philips Hue Black Friday deals. Dat is ook niet zo gek, want de feestdagen staan voor de deur na Black Friday: Sinterklaas komt weer naar Nederland en de eerste kerstcadeaus worden ingeslagen.

Black Friday valt altijd tegen het eind van november. Je zou een dief van je eigen portemonnee zijn, wanneer je een paar dagen voor Black Friday Philips Hue lampen aanschaft. De kortingen kunnen op deze dag oplopen tot circa 20%, waardoor je veel geld kan besparen op Philips Hue lampen of Hue accessoires.

Bekende webshops met de beste Philips Hue Black Friday Deals

Philips Hue en Google Home bundelIn Nederland doen steeds meer winkels mee met Black Friday. Alle producten die tijdens deze dag in de aanbiedingen zijn, worden dan ook volop gepromoot op de radio of in reclamespotjes op de televisie. Naast een bekende winkel als Mediamarkt, doen ook steeds meer webshops mee. Denk aan CoolBlue, Bol.com, BCC en VTwonen. Deze webwinkels hebben een ruim assortiment aan Philips Hue producten en hebben tijdens deze dag leuke aanbiedingen.

Black Friday: wat is het en wat betekent het voor jou?

De vierde vrijdag in november is het Black Friday. Wellicht heb je weleens van die dag gehoord, maar weet je niet precies wat het inhoudt. Dat is ook niet zo gek, Black Friday is een dag die vooral in de Verenigde Staten bekend is. De laatste jaren begin je de term echter ook steeds meer in Nederland te horen. In dit artikel leggen we je uit wat Black Friday precies is, en hoe het komt dat deze trend naar Nederland is over komen waaien.

Wat is Black Friday?

Wie weleens een Amerikaanse serie heeft gezien is wellicht bekend met het fenomeen Thanksgiving. Iedere vierde donderdag in november wordt deze feestdag gevierd. Families komen dan traditioneel bij elkaar en eten over het algemeen kalkoen. Een dag later wordt Black Friday gevierd.

Black Friday is traditioneel de dag waarop Amerikanen (en inmiddels ook Europeanen) beginnen met het doen van hun kerstinkopen. Om deze periode in te luiden heeft vrijwel iedere winkel in de Verenigde Staten speciale aanbiedingen. Deze aanbiedingen worden Black Friday deals genoemd. Omdat de meeste mensen een paar dagen vrij zijn, zijn de meeste deals meerdere dagen geldig.

Als je speciale aanbiedingen krijgt, waarom is het dan Black Friday?

philips hue starterspakket aanbiedingenBlack Friday klinkt eigenlijk best negatief, terwijl het toch een prettige dag is. Je krijgt immers de mogelijkheid om te profiteren van scherpe aanbiedingen. De term Black Friday komt van een fenomeen dat wij in Nederland ook kennen: zwarte zaterdag. Doordat de aanbiedingen tijdens Black Friday zo scherp zijn, komen er erg veel mensen naar winkelcentra. Dit veroorzaakte niet zelden een verkeerschaos en daarom werd die dag zwarte vrijdag genoemd.

Black Friday in Nederland

Zoals gezegd: Black Friday is een typisch Amerikaans fenomeen. Het past bij de traditie van Thanksgiving en de periode van de kerstinkopen. In Nederland kennen we geen Thanksgiving, maar toch wordt Black Friday steeds populairder. Hoe kan dat? De reden is eigenlijk eenvoudig: commercie speelt een belangrijke rol. Steeds meer bedrijven bieden ook Black Friday deals aan in Nederland. De praktijk leert dat als een aantal (voornamelijk uit Amerika afkomstige) bedrijven deze trend inzetten, andere bedrijven volgen.

Voor Philips Hue gebruikers is dat eigenlijk alleen maar goed nieuws, omdat er op Black Friday echt scherpe aanbiedingen voorbij komen voor producten uit deze serie. Als je van plan bent om een bepaald product te kopen, dan kan het zomaar slim zijn om even te wachten tot het Black Friday is. Je hebt hierbij de kans om hetzelfde product voor minder geld te kopen.

Wil je niet wachten tot Black Friday en direct gebruik maken van leuke Philips Hue deals? Bekijk dan onderstaand overzicht nog eens! Hier vind je de meest recente Philips Hue prijzen voor het Philips Hue Starterpack.

ProductWinkelPrijs
Philipe Hue E27 Wit en Kleur50five || Korting! + Nest Protector122,76
Coolblue125,99
Philips Hue E27 White AmbianceCoolblue || * 3 lampen114,95
Bol.com || * 2 lampen121,00

Hoe populair is Black Friday in Nederland?

Black Friday is nog niet de populairste dag in Nederland om kerstinkopen te doen. De meeste kerstinkopen worden in Nederland later in de maand gedaan (in 2016 was 12 december de meest populaire dag om kerstinkopen te doen). De trend is echter wel dat Black Friday steeds populairder wordt en dat er steeds meer geld wordt uitgegeven op Black Friday. Dit komt niet alleen omdat steeds meer winkeliers meedoen aan Black Friday-acties, maar ook omdat de deals die gepresenteerd worden steeds scherper lijken te worden. Winkelen op Black Friday loont dus voor consumenten!

Altijd actuele Philips Hue Black Friday deals

Bij ons vind je de beste aanbiedingen,  waarbij de Philips Hue Black Friday deals vanzelfsprekend niet mogen ontbreken. Op deze pagina vind je daarom deals van de beste shops die meedoen met Black Friday.

Wil je weten wanneer aanbieders Philips Hue lampen en Philips Hue accessoires tijdens Black Friday in de aanbieding hebben? Houd deze pagina in de gaten of like ons op Facebook, zodat je direct op hoogte bent van de beste deals!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.