Philips Hue Beyond productlijn

Lampen binnen de Philips Hue Beyond productlijn behoren al jaren tot de populairste modellen. Deze lampen beschikken namelijk over alle kleuren en wittinten, waardoor je op elk moment een gezellige sfeer creëert binnen je ruimtes. Tevens zijn de Philips Beyond lampen compatibel met andere slimme apparaten in huis. Denk hierbij aan slimme speakers, zoals de Google Home, waarmee je de lampen bedient met je stem. Andere slimme apparaten waaraan deze Hue Beyond lampen te koppelen zijn: slimme brandmelders, alarmsystemen die de lampen activeren bij brand of inbraak, enzovoorts. In veel gevallen zal dit een rood knipperend waarschuwingslicht zijn. Het is zelfs mogelijk de lampen te laten knipperen of te veranderen van kleur bij een notificatie of inkomend bericht op je mobiele telefoon of tablet. Zo vergeet je nooit meer naar die belangrijke mail te kijken!

Drie armaturen met twee geïntegreerde ledlampen

De lampen uit de Philips Hue Beyond serie beschikken over twee geïntegreerde ledlampen, die je met de Hue app kunt bedienen. Hiervoor heb je  wel de Philips Hue Bridge nodig.

Een groot voordeel aan deze lampen, is het feit dat ze relatief veel licht produceren, namelijk 1200 lumen. Tevens kun je beide lampen apart van elkaar bedienen. Zo kun je bijvoorbeeld een lamp een kleur geven en de andere een warme witte tint om lekker tot rust te komen. 

De Hue Beyond serie bestaat uit drie verschillende lampen. Kies uit een hanglamp voor boven je eettafel, een plafondlamp voor in de hal, of een tafellamp voor op de bijzettafel of in de vensterbank. Waar in huis wil jij profiteren van een sfeervolle verlichting? Hieronder hebben we de drie modellen voor je op een rijtje gezet.


Beyond plafondlamp

POhilips Hue Beyond plafondlampDe meest verkochte lamp uit deze serie is de Philips Hue Beyond plafondlamp. Dit valt te verklaren door het feit, dat deze lichtbron geschikt is voor bijna elke ruimte in huis. Denk hierbij aan ruimtes waar je vaak licht nodig hebt, zoals de woonkamer, de keuken of de hal. Deze lampenkap verspreidt het licht op een sfeervolle manier door de ruimte. De lamp heeft een formaat van 450 x 450 x 280 mm en weegt liefst 4 kg. 

Doordat deze naar boven gerichte plafondlamp voorzien is van twee ledlampen en bevestigd wordt aan het plafond, creëer je met de lamp een mooie zachte gloed over het plafond. Daarbij maak je oneindig veel kleurcombinaties met de lamp, die naar beneden gericht is. Het ophangen doe je middels het meegeleverde bevestigingsmateriaal. 

ProductWinkelPrijs
Beyond plafondlampCoolblue371,00
FonQ415,30

Beyond hanglamp

Hanglamp uit de Beyond serieOp zoek naar een hanglamp voor boven de eettafel? Dan is de Philips Hue Beyond hanglamp een zeer goede keus. Dit model heeft net als de plafondlamp twee geïntegreerde lampen, die over 1200 lumen beschikken. Zo heb je altijd voldoende licht tijdens het ontbijt, de lunch of bij het avondeten. Daarbij creëer je net zo makkelijk een gezellige sfeer, als je gezellig met wat vrienden aan tafel zit. 

Het ophangen is niet moeilijk en werkt op dezelfde manier als bij de andere Philips Hue hanglampen. Houd er echter wel rekening mee, dat er geen schroeven en pluggen worden meegeleverd. Om ongelukken te voorkomen adviseren wij om dit met twee personen te doen. Na het ophangen kun je de lamp in hoogte verstellen. 

ProductWinkelPrijs
Beyond hanglampFonQ474,05

Beyond tafellamp

Tafellamp met 2 ingebouwde led lampenOm de Philips Hue Beyond serie helemaal compleet te maken, heeft Philips de Beyond tafellamp aan het assortiment toegevoegd. Deze lamp zorgt voor een gezellige sfeer op de bijzettafel, een kast of in de vensterbank. Je kunt de lamp ook gebruiken om ’s ochtends op een natuurlijke manier wakker te worden door de lamp naast het bed te plaatsen. In de app stel je een routine in, waardoor de lamp ’s ochtends op de door jou ingestelde tijd langzaam feller gaat branden. Hierdoor lijkt het net of de zon opkomt in je slaapkamer!

De lamp is licht van gewicht, maar tegelijkertijd ook bijzonder stabiel. Hij zal dus niet snel omvallen. Prettig aan de lamp is, dat je deze Philips Hue Beyond tafellamp in een mum van tijd in elkaar zet. Daarbij voeg je de lamp net als de andere Philips Hue lampen met de Hue Bridge eenvoudig toe aan je app. 

ProductWinkelPrijs
Beyond tafellampFonQ284,05

Meer producten uit de Philips Hue serie bekijken? 

Alle Philips Hue lampen

Beoordeel deze post

Gemiddelde: / 5. Stemmen:

Het spijt ons, dat je hier weinig aan hebt gehad.

Laten we het verbeteren!