Philips Hue Beyond productlijn

Uit de Philips Hue serie zijn de lampen uit de Hue Beyond productlijn 1 van de populairste modellen. Deze lampen beschikken namelijk over alle kleuren en wit tinten, waardoor je op elk moment of situatie het perfecte licht creëert. Tevens zijn de Beyond lampen compatibel met andere slimme apparaten. Denk hierbij aan slimme speakers, zoals de Google Home, waarmee je de lampen bedient met je stem of slimme brandmelders en alarmsystemen die de lampen activeren bij brand of inbraak. In veel gevallen zal dit een rood knipperend waarschuwingslicht zijn. Het is zelfs mogelijk de lampen te laten knipperen of te veranderen van kleur bij een notificatie of inkomend bericht. Zo vergeet je nooit meer die belangrijke mail!

3 armaturen met 2 gëintergreerde ledlampen

De lampen uit de Beyond serie beschikken over 2 integreerde led lampen die je met de Hue app kan bedienen. Hiervoor ben je dan wel de Bridge nodig.

die voldoende licht produceren, namelijk 1200 lumen. Tevens kun je beide lampen apart van elkaar bedienen. Zo kun je bijvoorbeeld 1 lamp een kleur geven en de andere een warme wit tint om lekker tot rust te komen. 

De Hue Beyond serie bestaat uit 3 lampen. Kies uit een hanglamp voor boven je eettafel, een plafondlamp of een tafellamp die perfect staat op tafel of de vensterbank. Hieronder hebben wij de 3 modellen op een rijtje gezet.

Beyond plafondlamp

POhilips Hue Beyond plafondlampDe meest verkochte lamp uit deze serie is de Philips Hue Beyond plafondlamp. Dit komt omdat deze lichtbron geschikt is voor bijna elke ruimte in huis. Denk hierbij aan ruimtes waar je vaak licht nodig bent, zoals de woonkamer, keuken of de hal waar je iedere dag binnenkomt. De lamp heeft een formaat van 450 x 450 x 280 mm en weegt maar liefst 4 kg. 

Doordat deze plafondlamp is voorzien van twee led lampen en bevestigd word aan het plafond, creeer je met de lamp die naar boven richt een mooie zachte gloed over het plafond en maak je oneindig veel kleurcombinaties met de lamp die naar beneden gericht is. Het ophangen doe je middels de meegeleverde bevestigingsmateriaal. 


Beyond hanglamp

Hanglamp uit de Beyond serieOp zoek naar een hanglamp voor boven de eettafel? Dan is de Beyond hanglamp een zeer goede keus. Dit model heeft net als de plafondlamp 2 geïntegreerde lampen die over 1200 lumen beschikken. Zo heb je altijd voldoende licht tijdens het ontbijt, lunch of bij het avond eten, maar creëer je net zo makkelijk sfeer verlichting als je gezellig met wat vrienden aan tafel zit. 

Het ophangen is niet moeilijk en werkt op dezelfde manier als andere Philips Hue hanglampen. Houd er echter wel rekening mee dat er geen schroeven en pluggen worden meegeleverd. Om ongelukken te voorkomen adviseren wij om dit met 2 personen te doen. Na het ophangen kun je de lamp in hoogte verstellen. 


Beyond tafellamp

Tafellamp met 2 ingebouwde led lampenOm de  Beyond serie helemaal compleet te maken, heeft Philips de Beyond tafellamp aan het assortiment toegevoegd. Deze lamp zorgt voor een gezellige sfeer, maar kan ook prima gebruikt worden om s’ochtend’s op een natuurlijke manier wakker te worden. In de app stel je een routine in, waardoor de lamp s’ochtend op de door jouw ingestelde tijd langzaam feller gaat branden. Daardoor lijkt het net of de zon opkomt in je slaapkamer!

De lamp is licht van gewicht, maar tegelijkertijd ook stabiel. Hij zal je dus niet snel omvallen. Tevens zet je deze tafellamp in een mum van tijd in elkaar en voeg je hem net als de andere Hue lampen met de Bridge.

Plaats een reactie