Philips Hue Beyond Plafondlamp

De stylisten van Philips Hue hebben met de Philips Hue Beyond plafondlamp weer een bijzondere lamp weten te creëren. Deze lamp kan namelijk veel meer dan standaard plafonnières die je alleen gebruikt om je kamer te verlichten. Daarnaast is er goed nagedacht over het uiterlijk en past deze lamp vrijwel bij iedere inrichting. Beschik je over een moderne huisstijl? Juist dan zal deze lamp helemaal tot zijn recht komen. De ingebouwde led lampen zorgen voor voldoende licht en zijn in te stellen naar je persoonlijke behoeften. Laat ze automatisch aanspringen als je thuiskomt of gebruik apps voor slimme bediening.

Meer informatie

Beschrijving

Deze Philips Hue Beyond plafondlamp beschikt over twee ingebouwde led lampen. Eén lamp naar boven gericht en één naar beneden gericht. Beide lampen zijn aan te passen met apps voor Philips Hue. Zo kun je bijvoorbeeld je kamer oplichten met helder wit licht en meer gedimd licht over het plafond laten schijnen. Je kan zelfs beide lampen een kleur geven, want deze plafondlamp beschikt over meer dan 16 miljoen kleuren. Wees creatief en sla je favoriete lichtinstelling op in de Hue app of Hue dimmer, zodat je met 1 druk op de knop de sfeer veranderd.

Ongekende Mogelijkheden

De mogelijkheden met Philips Hue zijn ongekend. Bedien de Philips Hue Beyond plafondlamp op afstand, stel routines en timers in, dim je lampen, maak je eigen kleuren schema’s of koppel de lamp met andere slimme apparaten in huis, zoals een slimme thermostaat. Kies je er voor om de lamp op te hangen in je slaapkamer? Philips Hue kan je dan helpen om prettig wakker te worden. Stel je tijd in wanneer je wilt ontwaken en word wakker met het gevoel alsof de zon opkomt in je slaapkamper. Het licht gaat namelijk geleidelijk feller branden, zodat je op een rustige en natuurlijke manier ontwaakt.

Synchroniseer Met Games, Films En Muziek

Daarnaast kan je deze plafondlamp ook gebruiken om gamen en films kijken nog intenser te maken. Met verschillende apps kun je het licht ook synchroniseren met je pc, waardoor de lichtintensiteit en kleuren van je lampen steeds veranderen. Tijdens het gamen kan dit voor bijzondere licht effecten zorgen. Bijvoorbeeld explosies in games, zoals Call of Duty, zie je niet alleen op je beeldscherm, maar door je hele woonkamer. Hetzelfde geldt voor films en muziek. Maak van je woonkamer een discotheek of thuisbioscoop met spectaculaire licht effecten.

Altijd En Overal Slimme Bediening

Verbind de Philips Hue Beyond plafondlamp met je Hue Bridge en bedien je verlichting altijd en overal. Handig als je op vakantie bent of vergeten bent je lampen uit te zetten. Open de Hue app en schakel je lampen uit of stel routines in om je huis te beveiligen tegen inbraak. Je kan lampen op verschillende tijdstippen en ruimtes laten inschakelen, waardoor het net lijkt of je thuis bent. Het enige wat je daarvoor nodig bent is een Wifi of mobiel internet verbinding.

Wat Zeggen Gebruikers Over De Philips Hue Beyond Plafondlamp

Over het algemeen zijn Philips Hue gebruikers erg tevreden over de Philips Hue Beyond plafondlamp. Bij de meeste webwinkels soort dit product ook meer dan het gemiddelde. Waar men het meest tevreden over is, zijn de twee ingebouwde lampen die je apart kan bedienen en de 16 miljoen kleuren. Daarnaast is de lamp makkelijk te monteren aan het plafond en net als andere Hue lampen eenvoudig te koppelen met de bridge. Wat als een minpunt ervaren kan worden, is de prijs. De Beyond behoort dan ook bij 1 van de duurdere Philips Hue plafondlampen.