Philips Hue Being productlijn

Lampen uit de Philips Hue Being productlijn zijn een fraaie toevoeging aan het interieur in de woon-, eet- of slaapkamer. Wil je eens wat anders dan een traditionele vloer- of hanglamp? Kies in dat geval voor een van de hanglampen uit deze Philips Hue Being productlijn?  De lampen uit de Philips Hue Being productlijn bieden je de keuze uit een plafondlamp en hanglamp. Het voordeel van deze serie is dat er een gratis dimmer meegeleverd wordt. Het dimmen van het licht is nog nooit zo eenvoudig geweest! Met deze dimmer is het mogelijk de lampen eenvoudig draadloos te bedienen, doordat de dimmer van een wandbevestiging gehaald kan worden. Net als bij andere Philips Hue lampen heb je met de lampen uit de Philips Hue Being productlijn de mogelijkheid om gebruik te maken van vier verschillende lichtscènes. Dat is ideaal voor ontspannen, lezen, concentreren en energie opdoen! Uiteraard kun je zowel de plafond-, als de hanglamp bedienen aan de hand van de app op je smartphone of tablet. 

Philips Hue Being plafondlamp en hanglamp

Deze Philips Hue Being serie bestaat uit twee lampen: een plafondlamp en een hanglamp. Allebei hebben ze hetzelfde design, evenals dat ze allebei beschikken over het ruime aanbod aan wittinten. Handig, wanneer je in iedere situatie een bijpassende sfeer wilt creëren! De lampen uit de Philips Hue-serie zijn eenvoudig te bedienen met de app van Philips Hue en verschillende Hue accessoires. Houd er rekening mee, dat je de Hue lampen dient te koppelen aan een Philips Hue Bridge. Aan de Hue Bridge kunnen meerdere lampen gekoppeld worden. 


Philips Hue Being Plafondlamp

Philips hue plafondlampWie een stijlvolle plafondlamp in de kamer wil hebben, kan kiezen voor de plafondlamp uit de Philips Hue Being serie. Deze lamp valt door z’n slanke vormgeving nauwelijks op! Het is een platte, ronde lamp met een diameter van 34,8 centimeter. Zo trekt deze lamp weinig aandacht, maar brengt de Philips Hue plafondlamp toch voldoende licht in de ruimtes van je woning. 

Philips heeft de plafondlamp zo ontworpen, dat er een doorschijnende ring aan de zijkant van de plafondlamp bevestigd zit. Hierdoor krijg je een mooi lichteffect op het plafond, wat zorgt voor meer dynamiek in de kamer. Voordeel van de plafondlamp is dat Philips ook een dimmer meelevert, waarmee je de lamp eenvoudig kan bedienen. Je hebt hierdoor niet langer een telefoon of tablet nodig. Nadeel van deze lamp is dat er geen kleuren worden meegeleverd. Toch is er voldoende keuze; men kan kiezen uit alle tinten wit licht, zoals een helder daglicht of warm wit licht. Deze plafondlamp is zeer geschikt voor iedereen die graag wil starten met de Philips Hue. De plafondlamp is verkrijgbaar in de kleuren aluminium, zwart en grijs. De Philips Hue Being plafondlamp is gemaakt van kunststof en metaal, heeft een diameter van 34,8 centimeter, een breedte van 34,8 centimeter en een hoogte van 5,1 centimeter. Deze plafondlamp heeft een lichtopbrengst van 2400 lumen en weegt 1,7 kilo.

ProductWinkelPrijs
Being plafondlamp (zwart)Coolblue141,95
Bol.com145,95
FonQ156,05
Being plafondlamp (wit)Coolblue141,95
Bol.com141,95
FonQ155,10
Being plafondlamp (aluminium)Coolblue141,95
Bol.com141,95
FonQ152,99

Philips Hue Being Hanglamp

hanglamp uit de Philips Hue Being serieWie liever geen plafondlamp kiest, kan ook kiezen voor de hanglamp uit de Philips Hue Being productlijn. Deze is eenvoudig te monteren boven de eettafel of salontafel. Philips heeft de hanglamp een zeer moderne uitstraling meegegeven. Er is een lichtbron geïntegreerd in de lamp, waardoor men aan de hand van de bijgeleverde dimmer verschillende tinten wit licht kan instellen. Kies bijvoorbeeld voor koel wit licht in de ochtend en een warme kleur in de avond. Door de dag met een koel wit licht te beginnen, zal je energieniveau direct stijgen. Een goede start van de dag! 

Plof je op de bank voor het lezen van een boek? In dat geval is een helder daglicht prettig! Er zit een melkglazen plaat onder de hanglamp, welke zo ontworpen is dat het licht mooi verspreid wordt over de hele ruimte. Zoals reeds beschreven werd, kan de lichtkleur naar eigen inzicht worden ingesteld. Houd er hierbij rekening mee, dat je enkel kunt kiezen voor witte kleuren. Dit kan als een nadeel worden gezien ten opzichte van de Hue lampen uit andere productlijnen.

Het bedienen van de Philips Hue Being hanglamp is heel eenvoudig en kan op afstand. Enerzijds met de meegeleverde dimmer. Anderzijds met de Philips Hue app op je mobiele telefoon of tablet. De hanglamp moet voor de bediening op afstand wel worden aangesloten op de niet meegeleverde Philips Hue Bridge.

De Philips Hue Being hanglamp is verkrijgbaar in de kleuren aluminium, zwart en grijs en heeft een lichtopbrengst van 3000 lumen. De hanglamp heeft een diameter van 12 centimeter en een breedte en hoogte van 44,4 millimeter. De lamp weegt 5,5 kilo en beschikt over een geïntegreerde ledlamp. 

ProductWinkelPrijs
Being hanglamp (zwart)Coolblue221,00
Bol.com216,99
Being hanglamp (wit)Coolblue215,99
Bol.com215,99
Being hanglamp (aluminium)Coolblue221,00
Bol.com215,99

Op zoek naar Philips Hue Being aanbiedingen?

Regelmatig worden de Philips Hue lampen uit deze Philips Hue Being productlijn met korting aangeboden. In het bovenstaande overzicht vind je altijd de laagste prijs voor deze lampen bij verschillende aanbieders. Denk aan Coolblue, Bol.com en de Duitse webwinkel van Amazon. Zo profiteer je van een scherpe prijs! Klik op de prijs achter een webwinkel, om de lamp direct te kunnen bestellen. 

Meer producten uit de Philips Hue serie bekijken? 

Alle Philips Hue lampen

Beoordeel deze post

Gemiddelde: / 5. Stemmen:

Het spijt ons, dat je hier weinig aan hebt gehad.

Laten we het verbeteren!