Philips Hue Being productlijn

De Philips Hue Being productlijn is de meest geschikte lijn voor het interieur in de woonkamer. Wil je eens wat anders dan een sta-lamp van Philips Hue, dan kun je kiezen voor deze hangende lampen. De lampen uit de Philips Hue Being productlijn bieden een keuze tussen de plafondlamp en de hanglamp. Het voordeel van deze serie is dat er een gratis dimmer switch meegeleverd wordt. Daardoor is het mogelijk de lampen eenvoudig draadloos te bedienen. Uiteraard krijg je de mogelijkheid gebruik te maken van de vier verschillende lichtscènes. Het dimmen van het licht is nog nooit zo eenvoudig geweest. Dat is ideaal voor ontspannen, lezen, concentreren en energie opdoen. Uiteraard kun je zowel de plafond- als hanglamp bedienen aan de hand van de app op je smartphone of tablet.

De Philips Hue Being Plafondlamp en hanglamp

Deze Hue serie bestaat uit 2 lampen. Een plafondlamp en een hanglamp. Allebei hebben ze hetzelfde design en beschikken over alle wit-tinten.

Plafondlamp

Philips hue plafondlampWie een stijlvolle plafondlamp in de kamer wil hebben, maar dan wel een die niet zo opvalt, kan kiezen voor de plafondlamp uit de Philips Hue Being serie. Het is een platte, ronde lamp met een diameter van 34,8 centimeter. Daarvoor valt de plafondlamp niet op, maar brengt de lamp toch genoeg licht in huis.

Philips heeft de plafondlamp zo ontworpen dat er een doorschijnende ring aan de zijkant van de plafondlamp bevestigd zit. Daardoor krijg je een mooi lichteffect op het plafond, wat zorgt voor meer dynamiek in de kamer. Voordeel van de plafondlamp is dat Philips ook een dimmer meelevert, waardoor je de lamp eenvoudig kan bedienen. Nadeel van de dimmer is dat er geen kleuren worden meegeleverd. Toch is er voldoende keuze; men kan kiezen uit alle tinten wit licht, zoals helder daglicht of warm licht. Deze plafondlamp is zeer geschikt voor iedereen die graag wil starten met de Philips Hue. De plafondlamp is verkrijgbaar in de kleuren aluminium, zwart en grijs. De Philips Hue Being plafondlamp is gemaakt van kunststof en metaal, heeft een diepte van 34,8 centimeter, een breedte van 34,8 centimeter en een hoogte van 5,1 centimeter. Deze plafondlamp heeft een lichtopbrengst van 2400 lumen en weegt 1,7 kilo.

Hanglamp

hanglamp uit de Philips Hue Being serieWie liever geen plafondlamp kiest, kan ook kiezen voor de hanglamp uit de Philips Hue Being productlijn. Deze is eenvoudig te monteren boven de eettafel of salontafel. Philips heeft de hanglamp een zeer moderne uitstraling meegegeven. Er is een lichtbron geïntegreerd in de lamp, waardoor men aan de hand van de bijgeleverde dimmer verschillende tinten wit naar wens kan instellen. Kies bijvoorbeeld voor koel wit licht in de ochtend. Het is bewezen dat deze tint meer energie geeft.

Bij het lezen van een boek is de hanglamp zeer geschikt in combinatie met helder daglicht. Er zit een melkglazen plaat onder de hanglamp. Deze is zo ontworpen, zodat het licht mooi verspreid wordt over de hele ruimte. De lichtkleur is zelf in te stellen, maar de dimmer ondersteunt enkel witte kleuren. Voordeel van de Philips Hue Being hanglamp is dat deze eenvoudig op afstand is te bedienen, zelfs vanuit het buitenland. De hanglamp moet dan wel worden aangesloten op de niet meegeleverde Philips Hue Bridge.

De Philips Hue Being hanglamp is verkrijgbaar in de kleuren aluminium, zwart en grijs en heeft een lichtopbrengst van 3000 lumen. De hanglamp heeft een diepte van 12 centimeter en een breedte en hoogte van 44,4 millimeter. De lamp weegt 5,5 kilo en beschikt over een geïntegreerde armatuur aan de hand van geïntegreerde ledverlichting.

Op zoek naar Philips Hue Being aanbiedingen?

Wil je weten wanneer deze serie in de aanbieding is? Houdt dan ons overzicht met actuele Philips Hue deals in de gaten. Daarin plaatsen wij aanbiedingen van de beste shops, zodat jij snel goedkoop de Philips Hue lampen en accessoires kan scoren. Op de hoogte blijven van de nieuwste aanbiedingen? Schrijf je dan hieronder in!

Een reactie plaatsen