Philips Hue Being Plafondlamp

De Philips Hue Being plafondlamp wit is een stijlvolle lamp die bij elk interieur past. Voeg de lamp toe aan je Hue systeem en heb voor al je dagelijkse activiteiten altijd het juiste licht. Met 2400 lumen is de plafond lamp geschikt voor elke ruimte in huis. Daarnaast is de lamp deels gemaakt van melkglas, waardoor het licht met een zachte gloed over het plafond schijnt. Deze lamp is verkrijgbaar in 3 kleuren en geschikt voor elke ruimte in huis. Gebruik de Hue app of de meegeleverde dimmer om te switchen tussen alle wit-tinten of het licht te dimmen voor een ontspannen sfeer.

Meer informatie

Beschrijving

Dankzij het simpele, maar ook strak vormgegeven design van de Philips Hue Being past deze plafondlamp bij iedere huisstijl. Vooral bij een modern interieur zal deze lamp goed tot zijn recht komen. Het licht komt uit zowel de bovenkant als onderkant, waardoor de ruimte en het plafond goed verlicht is. De Philips Hue Being plafondlamp is verkrijgbaar in het wit, zwart en aluminium.

Het Perfecte Licht Voor Je Dagelijkse Activiteiten

Deze moderne lamp beschikt over een ingebouwde led lamp. Daardoor hoef je geen losse bulb te kopen en gebruik je hem direct voor je dagelijkse activiteiten. Daarnaast heb je keuze uit meerdere wittinten en pas je het licht eenvoudig aan voor elke situatie. Kies warme tinten voor extra sfeer in huis. Bijvoorbeeld tijdens het dineren of als je s’avonds lekker op de bank zit. Of gebruik de koele tinten als je meer licht nodig bent tijdens het huishouden, lezen of fris wakker wilt worden bij het ontbijt. Je kan zelfs de lamp gebruiken als wekker. Hang hem op in je slaapkamer en laat je ontwaken door licht die steeds feller word. Daardoor krijgt je lichaam het gevoel dat de zon opkomt en zal je meer op een natuurlijke manier wakker worden.

Gratis Philips Hue Dimmer

Pas de lichtintensiteit en tinten aan met apps of de meegeleverde dimmer. De Philips Hue dimmer is ideaal als je niet altijd je smartphone bij je hebt. Je kan de lamp er mee dimmen, in en uitschakelen of wisselen van lichtstand. Met de Hue app kun je makkelijk 4 eigen gemaakte licht-scenes toevoegen, zodat je met 1 druk op de knop een bepaalde sfeer neer kan zetten. Een ander pluspunt is dat je maximaal 10 Hue lampen kan koppelen met de dimmer. Daardoor kun je naast de Philips Hue Being plafondlamp ook al je andere Hue lampen bedienen met de Hue dimmer.

Altijd En Overal Smart Bediening

Koppel de lamp met de Hue Bridge en ontdek het gemak van slimme bediening. Met de app van Philips Hue zijn de mogelijk haast onbeperkt. Je kan bijvoorbeeld routines en timers instellen, zodat je Hue lampen op verschillende tijdstippen aanspringen of laat deze plafondlamp automatisch aan springen als je thuis komt. Daarnaast is de lamp compatibel met Google Home, Alexa en Apple homekit, waardoor je de lampen ook kan bedienen met je stem. Zet bijvoorbeeld de Google home speaker in je vensterbank en schakel verlichting in zonder een vinger te bewegen.

Wat Gebruikers Zeggen Over De Philips Hue Being Plafondlamp

Gebruikers zijn vooral tevreden over het design en de verschillende functies waarover deze lamp beschikt. Het monteren kan voor sommigen een lastige taak zijn. De slimste methode is de gaten over te halen op een A4 blaadje en deze tegen het plafond te houden voor het boren. Daardoor weet je zeker dat de lamp op de juiste plek hangt. De prijs van €129,- is niet echt hoog en daarmee 1 van de voordeligste plafondlampen uit de Philips Hue serie.