Bekijk onze Philips Hue badkamer verlichting top 5

Signify breidt het Hue assortiment steeds verder uit. Want naast lampen voor in je woonkamer, hal slaapkamer of keuken, zijn er ook slimme led lampen te koop voor in de badkamer. Deze lampen geven het perfecte licht voor je dagelijkse activiteiten in de badkamer, zoals helder wit licht die je ondersteunt tijdens je ochtend routines, of gedimd licht om na het werk lekker in bad te ontspannen. Alle Philips Hue badkamer lampen zijn net als de rest te bedienen met de Hue app of accessoires. Daardoor creëer je altijd het perfecte licht voor het juiste moment. Ben je benieuwd welke Philips Hue badkamer lampen er allemaal zijn? Op deze pagina hebben wij de beste Hue badkamer verlichting op een rijtje gezet.

Philips Hue badkamer lampen

Hieronder hebben wij een selectie gemaakt met de meest populaire Hue badkamer lampen. Alle modellen zijn IP-44 gecertificeerd en daardoor geschikt voor vochtige ruimtes.

Philips Hue adore badkamer spiegellamp

Adore Badkamer spiegel Wandlamp

In de badkamer is een spiegel een essentieel onderdeel. De Philips Hue Adore badkamer wandlamp met spiegel helpt je ondersteunen met je dagelijkse ochtend routines. Denk hierbij aan je make-up aanbrengen, scheren of je haren doen. Met 4 voor geprogrammeerde licht scenes kies je snel het juiste licht, zonder vervelende schaduw effecten. Verbind deze lamp met de Hue Bridge en gebruik apps om het licht aan te passen naar je persoonlijke behoeften. Bewaar je 4 favoriete licht schema’s op de meegeleverde Hue dimmer en wissel eenvoudig van lichtstand op ieder moment van de dag.

Philips Hue Adore spiegel beknopte specificaties 
FormaatD 5,1 cm B 56 cm H 56 cm
Gewicht1,77 kg
MateriaalKunststof, metaal
KleurenGrijs
LichtbronWhite ambiance
licht capaciteit2400 lumen

Philips hue Strauna plafond badkamer lamp

Struana plafondlamp

Met de Strauna plafondlamp heb je altijd voldoende licht tijdens het scheren, wassen of je haren doen. Deze lamp is gemaakt van kunststof en heeft een afmeting van 36 cm x 36 cm x 9,5 cm.  Dankzij de IP-44 codering, gebruik je deze lamp ook in vochtige ruimtes. Bepaal zelf de sfeer, want deze lamp beschikt over 50.000 wit-tinten. Kom bijvoorbeeld extra tot rust tijdens het badderen met warme wit-tinten of kies juist voor helder licht om beter te zien. Gebruik de Hue app of de meegeleverde dimmer om snel te schakelen tussen verschillende licht standen.

Adore wandlamp beknopte specificaties 
FormaatD 5,1 cm B 56 cm H 56 cm
Gewicht5,4 kg
MateriaalKunststof
KleurenWit
LichtbronWhite ambiance
licht capaciteit2400 lumen

Philips Hue adore badkamerlamp

Adore Wandlamp Chroom

Adore plafondlamp

Met deze plafondlamp uit de Hue Adore serie heb je altijd voldoende licht in je badkamer. Deze lamp heeft een doorsnede van 40,7 cm en heeft een ingebouwde led lamp die genoeg capaciteit heeft om elke badkamer goed te verlichten. Daarnaast kun je het licht aanpassen voor elke sfeer, want ook deze Philips Hue badkamerlamp beschikt over alle wit-tinten. Gebruik de Hue app om het licht aan te passen naar je persoonlijke behoeften. Stel bijvoorbeeld nachtlicht in tussen bepaalde tijdstippen, zodat je niet verblind word door het felle licht als je naar het toilet moet, of laat deze lamp je helpen ontwaken met helder licht. Ook bij deze plafondlamp ontvang je de Hue dimmer er gratis bij.

Adore plafondlamp beknopte specificaties 
FormaatD 6 cm B 40,7 cm H 40,7 cm
Gewicht2,2 kg
MateriaalKunststof, Metaal
KleurenGrijs
LichtbronWhite ambiance
licht capaciteit2400 lumen

Philips Hue badkamer lampen spotjes

Adore spot ( 1, 2 of 3 spots)

Voeg spotjes toe aan je badkamer en geniet van lichtcombinaties die je helpen bij het opstaan, concentreren en ontspannen. De Adore spotjes zijn draaibaar, zodat je het licht naar elke hoek kan laten schijnen. Kies uit 1, 2 of 3 spotjes en bedien deze lampen met de meegeleverde Hue dimmer. Verbind de spotjes met de Bridge voor slimme bediening, zoals routines en timers instellen en licht recepten aanmaken. Daarnaast zijn deze spotjes compatibel met Google assistent, Alexa en Apple Homekit, waardoor je de Adore spots ook bedient met je stem.

Adore Spots beknopte specificaties 
FormaatD 9 cm B 36,6 cm H 12 cm
Gewicht820 gram
MateriaalKunststof, Metaal
KleurenGrijs
LichtbronWhite ambiance
licht capaciteit2400 lumen

Philips hue color ambiance badkamer lampen

Losse lichtbronnen

Naast armaturen met ingebouwde led lampen, kun je de losse lichtbronnen ook in vochtbestendige armaturen draaien. Vaak ben je met deze lampen goedkoper uit en je huidige armaturen besparen. Je kan kiezen uit 3 soorten, de white, white ambiance, color ambiance en zijn verkrijgbaar in verschillende fittingen. Grote en kleine fitting, maar ook slimme led spotjes. Koop ze per stuk of in duo, triple packs om voordeliger uit zijn of check onze Philips Hue deals voor leuke kortingen en aanbiedingen.


Philips Hue draadloze smart lamp

Philips Hue Go

De Philips Hue Go is een slimme lamp die je overal kan gebruiken.  Want deze lamp gebruik je namelijk ook zonder snoer. Daardoor ben je niet afhankelijk bent van een stopcontact. Daarnaast ben je ook niet perse de Bridge nodig, want de Hue Go heeft een button aan de achterzijde waarmee je de lamp in en uitschakelt of kiest uit 7 vaste lichtschema’s. Officeel is de Hue Go geen badkamerlamp. Maar omdat hij voorzien is van een IP-44 codering, is hij prima te gebruiken in de badkamer en neem je hem zelfs mee naar buiten.

Bekijk hier onze Philips Hue Go review

Voordelig Hue badkamer verlichting kopen?

Alle boven genoemde badkamer lampen zijn verkrijgbaar bij 1 van onze top partners. Deze hanteren een vast lage prijs en hebben tijdens speciale dagen vaak leuke aanbiedingen. Denk hierbij aan Black Friday of de bulk 10-daagse van bol.com. Tijdens deze dagen koop je Philips Hue lampen met kortingen die hoog kunnen oplopen. Deze Philips Hue kortingen hebben wij geplaatst in een handig overzicht en is altijd actueel. Voordat je direct lampen gaat aanschaffen, raden wij aan eerst deze overzicht te bekijken.

Plaats een reactie