Welke Philips Hue acties ga je bij ons vinden?

Via onze site ben je op de hoogte van verschillende Philips Hue aanbiedingen. Zo kun je gebruik maken van kortingscodes of bonnen, standaard prijsverlagingen, maar zijn er ook deals waarbij je later een deel van geld terug krijgt. Dit word cashback acties genoemd. Hieronder vind je een lijst met alle soorten aanbiedingen die je op deze website voorbij ziet komen.

Direct alle actuele aanbiedingen bekijken? Bekijk ons overzicht met kortingsacties van de beste shops!

Standaard prijsverlagingen

Philips Hue korting op bij de beste webshopsIn sommige gevallen worden Philips Hue lampen regelmatig in prijs verlaagd. Dat kan verschillende redenen hebben. Bijvoorbeeld om meer mensen te laten ervaren hoe het is om gebruik te kunnen maken van een Philips Hue lamp. De aanbieder verlaagt dan de prijs, zodat meer consumenten het product gaan kopen.

Daarnaast is de concurrentie in de elektronicawereld zeer stevig. Aanbieders zullen er dus alles aan doen om de consument te overtuigen de Philips Hue lampen bij hen aan te schaffen. Als consument is het mogelijk van de standaardprijsverlagingen te profiteren, al kan het zijn dat de verlagingen maar tijdelijk zijn.

Wanneer een Philips Hue-product in prijs verlaagd is, krijg je daar meestal een mail van als je al bestaande klant bij desbetreffende winkel bent. Dankzij de standaard prijsverlagingen kun je een Philips Hue set met veel korting aanschaffen. Zeker als je meerdere lampen bestelt, kan dat behoorlijk op de prijs schelen!

Kortingscodes en bonnen

Een andere optie is het gebruik van kortingscodes en bonnen. Deze kortingscodes worden bijvoorbeeld per e-mail verstuurd naar alle klanten die al een account bij een website hebben. Maar sommige kortingscodes komen met kortingsacties, waardoor je de kortingscode eenvoudig op de website van de aanbieder kan vinden. Een andere mogelijkheid is kortingscodes te vinden op speciale websites waar alle kortingscodes verzameld staan.

De korting kan per kortingscode verschillen. Zo kun je bijvoorbeeld een vaste prijs korting krijgen op de aanschaf van een Philips Hue-set, terwijl je in andere gevallen een percentage korting op het hele bedrag krijgt. Dat is ideaal als je van plan bent meerdere Philips Hue lampen in huis te halen. Sommige kortingscodes geven zelfs recht op een extra product, zoals bijvoorbeeld een Google Home Mini of andere apparatuur waarmee je Philips Hue-verlichting eenvoudig kan bedienen.

Cashback acties

Philips Hue cashback dealsCashback betekent letterlijk ‘geld terug’. Via sommige webshops is het mogelijk om een vast bedrag of een percentage van het aankoopbedrag terug te krijgen. Er zijn verschillende cashback websites die de mogelijkheid bieden. In veel gevallen betaal je eerst een hogere prijs, maar krijg je een deel van het geld terug.

In sommige gevallen kan het enkele weken duren totdat het geld teruggeboekt is op de bankrekening. Bij andere aanbieders kan dit al binnen 48 uur zijn. Hoe lang het duurt totdat de cashback aanvraag in behandeling is genomen, verschilt per aanbieder. Daarom is het raadzaam alvorens de cashback actie te gebruiken, eerst de spelregels te lezen. Zo krijg je een beter beeld van hoe lang je op je geld moet wachten.

Hoe werkt een Philips Hue cashback aanbieding?

Philips houdt bij maar liefst 30 retailers in Nederland en België ook geregeld cashback acties. Zo kun je bijvoorbeeld een deel van het aankoopbedrag terugkrijgen als je één van de vier starterkits aanschaft bij een geselecteerde retailer. Belangrijk is dan wel dat je je aankoopbewijs bewaart en je aankoop bij Philips registreert.

De registratie van je Philips Hue aankoop gaat aan de hand van een serienummer. Vervolgens vul je het inschrijfformulier in en upload je een kopie van het aankoopbewijs. Vervolgens krijg je dan een bevestiging van je verzoek. De cashback acties lopen vaak via Philips zelf. Dat betekent dat als je bijvoorbeeld een Philips Hue starterkit bij een geselecteerde retailer koopt, je verzoek aan Philips dient te richten.

Doorgaans krijg je dan binnen vier weken na goedkeuring het geld terug op de rekening. Dit is het deel ‘cashback’. De cashback kan variëren van 10 euro, oplopend tot wel 30 euro. Daarmee zijn deze deals zeker de moeite waard.

Acties tijdens feestdagen of bijzondere dagen

Philips Hue acties en dealsEen Philips Hue-set kopen is het slimst rondom de feestdagen zoals Kerst of andere bijzondere dagen. Zo houdt Bol.com bijvoorbeeld de Bulk 10-daagse, waarbij de Philips Hue sets regelmatig in de aanbieding zijn.

Een andere trend waar veel webwinkels tegenwoordig aan meedoen, is Black Friday. Black Friday valt – zoals te verwachten – meestal op een vrijdag, vlak voor Kerst. Wanneer de winkels Black Friday houden, kan per winkel verschillen. Het voordeel van Black Friday is dat je vaak een hoge korting op de aanschaf van een Philips Hue set krijgt.

Nadeel is dat ze vaak maar beperkt beschikbaar zijn en dat Black Friday soms 24 tot 72 uur duurt. Dat is ideaal als je je al voorgenomen had om een set aan te schaffen, maar anders moet je een snelle beslisser zijn om te profiteren van de korting.

Cadeau bij energieleveranciers

Kun je momenteel geen aanbiedingen vinden op de Philips Hue sets? Dan heb je nog een andere mogelijkheid om toch zonder al te veel te betalen in het bezit te komen van een slimme Philips Hue lamp. Er zijn namelijk energieleveranciers die gratis Philips Hue verlichting weggeven. Je dient dan wel een nieuw contract bij de energieleverancier af te sluiten.Vaak gaat het hier om welkomstcadeaus, wat betekent dat je moet overstappen naar een andere energieleverancier.

Er zijn verschillende energieleveranciers die je een Philips Hue pakket cadeau doen, als je kiest voor een contract met een looptijd van drie of vijf jaar. Vaak komen er enkel bepaalde energiecontracten in aanmerking voor een gratis Philips Hue pakket. De totale waarde van de pakketten kunnen oplopen tot wel 300 euro.

Geen lopende aanbiedingen?

Kun je op dit moment geen leuke aanbieding vinden? Dan raden wij om de vaste lage prijzen van onze partners te vergelijken. Wij zijn namelijk altijd op zoek naar voordelige Hue aanbieders en plaatsen dit netjes in een tabel, zodat het voor iedereen overzichtelijk is. Alle Philips Hue lampen en accessoires met prijsoverzicht kun je vinden op onze producten pagina.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe aanbiedingen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief!