Philips Hue acties

Een Philips Hue-set kopen is het slimst rondom de feestdagen zoals Kerst of andere bijzondere dagen. Zo houdt Bol.com bijvoorbeeld de Bulk 10-daagse, waarbij de Philips Hue sets regelmatig in de aanbieding zijn.

Lees meer over Philips Hue acties

Philips Hue acties en de beste dealsEen andere trend waar veel webwinkels tegenwoordig aan meedoen, is Black Friday. Black Friday valt – zoals te verwachten – meestal op een vrijdag, vlak voor Kerst. Wanneer de winkels Black Friday houden, kan per winkel verschillen. Het voordeel van Black Friday is dat je vaak een hoge korting op de aanschaf van een Philips Hue set krijgt.

Nadeel is dat ze vaak maar beperkt beschikbaar zijn en dat Black Friday soms 24 tot 72 uur duurt. Dat is ideaal als je je al voorgenomen had om een set aan te schaffen, maar anders moet je een snelle beslisser zijn om te profiteren van de korting.

Cadeau bij energieleveranciers

Kun je momenteel geen aanbiedingen vinden op de Philips Hue sets? Dan heb je nog een andere mogelijkheid om toch zonder al te veel te betalen in het bezit te komen van een slimme Philips Hue lamp. Er zijn namelijk energieleveranciers die gratis Philips Hue verlichting weggeven. Je dient dan wel een nieuw contract bij de energieleverancier af te sluiten.Vaak gaat het hier om welkomstcadeaus, wat betekent dat je moet overstappen naar een andere energieleverancier.

Er zijn verschillende energieleveranciers die je een Philips Hue pakket cadeau doen, als je kiest voor een contract met een looptijd van drie of vijf jaar. Vaak komen er enkel bepaalde energiecontracten in aanmerking voor een gratis Philips Hue pakket. De totale waarde van de pakketten kunnen oplopen tot wel 300 euro.

Enige resultaat