Philips Hue cadeau bij een dienst/abonnement

gratis Philips Hue pakket essentEen Philips Hue set kopen is het slimst rondom de feestdagen, zoals Sinterklaas of Kerst. Ook worden er door (web)winkels zelf regelmatig actieperiodes gehouden! Zo houdt Bol.com bijvoorbeeld de Bulk 10-daagse, waarbij de Philips Hue sets met korting worden aangeboden. Het is slechts een voorbeeld van interessante Philips Hue acties. Je kunt hier veel geld mee besparen!

Een andere trend waar veel webwinkels tegenwoordig aan meedoen, is Black Friday. Black Friday valt – zoals te verwachten – meestal op een vrijdag, vlak voor Kerst. Het voordeel van Black Friday deals is dat je vaak een hoge korting op de aanschaf van een Philips Hue set krijgt. De exacte korting verschilt logischerwijs per aanbieder van deze deals. Nadeel is dat deze acties rond Black Friday vaak maar beperkt beschikbaar zijn. Black Friday deals worden gedurende 24 tot 72 uur lang aangeboden. Een ideale actie, voor consumenten die zich al hadden voorgenomen om een set van Philips Hue aan te schaffen.

Bekijk hier de beste Philips Hue black friday deals!

Altijd een scherpe prijs voor Philips Hue Starterpack 

Wanneer het nog even duurt voordat het Black Friday is, kan onderstaand overzicht je helpen. Je vindt hierin actuele prijzen voor het Philips Hue Starterpack bij verschillende betrouwbare webwinkels. Zo verzeker je jezelf van een scherpe prijs voor dit starterspakket! Het Philips Hue Starterpack is een goed begin van een Philips Hue-systeem in huis. Het pakket bestaat uit drie Philips Hue LED lampen, een Philips Hue Bridge en de dimmer.

ProductWinkelPrijs
Philipe Hue E27 Wit en Kleur50five || Korting! + Nest Protector122,76
Coolblue125,99
Philips Hue E27 White AmbianceCoolblue || * 3 lampen114,95
Bol.com || * 2 lampen121,00

Cadeau bij energieleveranciers

Een derde mogelijkheid om aan een goedkoop Philips Hue starterspakket te komen, is door te kijken naar aanbiedingen bij energieleveranciers. Er zijn regelmatig energieleveranciers die gratis Philips Hue lampen weggeven. Je dient hiervoor wel een nieuw contract bij de leverancier af te sluiten. Vaak gaat het hierbij om een Philips Hue pakket als welkomstcadeau. Naast energieleveranciers zijn er ook verschillende andere bedrijven, die dergelijke acties aanbieden bij het afsluiten van nieuwe abonnementen. Kijk goed of er geen kosten in rekening worden gebracht bij een overstap naar een nieuw contract bij een andere leverancier. Met name bij de overstap naar een nieuwe energieleverancier zijn deze kosten niet ongebruikelijk. Om in aanmerking te komen voor het Philips Hue pakket, dien je vaak een contract voor minimaal twee of drie jaar af te sluiten. Daarbij geldt een dergelijke Philips Hue actie vaak niet voor alle aangeboden pakketten. Op de Website van een energieleverancier kun je meer informatie vinden over de voorwaarden, waaraan voldoen moet worden om deze Philips Hue acties te gebruiken.

 
Heb je zelf goede Philips Hue acties gezien? Schroom niet om contact met ons op te nemen, zodat we ze aan ons overzicht toe kunnen voegen.