Philips Hue accessoires

Deze categorie biedt je een overzicht van de tofste Philips Hue accessoires. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Philips Hue Motion Sensor, wat de ideale bewegingssensor is voor naast de voordeur. Op het moment dat de accessoire bewegingen detecteert, zal de verlichting automatisch ingeschakeld worden. Ook de Philips Hue dimmer is het bekijken waard! Gebruik de dimmer bijvoorbeeld om aan het eind van de avond een romantische setting te creëren in de woonkamer.

Voordat je de verschillende accessoires kunt gaan gebruiken, dien je de Philips Hue Bridge in te stellen. Deze accessoire vormt een brug tussen de lampen, accessoires en de app op je mobiele telefoon of tablet. Enkel de Philips Hue Go is zonder deze Philips Hue Bridge te gebruiken. Mocht je de Hue Bridge nog niet hebben aangeschaft, raden we je aan naar de starterspakketten van Philips Hue te kijken. De Hue Bridge is hier standaard onderdeel van, net als de Hue Dimmer en verschillende LED lampen.

Onderstaand hebben we een handig overzicht samengesteld, waarin je de beste prijs voor dit starterspakket vindt bij verschillende aanbieders.

ProductWinkelPrijs
Philipe Hue E27 Wit en Kleur50five || Korting! + Nest Protector122,76
Coolblue125,99
Philips Hue E27 White AmbianceCoolblue || * 3 lampen114,95
Bol.com || * 2 lampen121,00

Meer lezen over Philips Hue accessoires?

Slimme schakelaars

De meeste mensen gebruiken de Philips Hue app voor het gebruik van alle slimme functies binnen dit systeem. Het kan echter prettig zijn, wanneer je een schakelaar tot je beschikking hebt. Zo hoef je niet altijd een telefoon of tablet bij de hand te hebben. In het productaanbod van Philips Hue vind je een aantal slimme schakelaars. Het bedienen van je lampen wordt hiermee heel eenvoudig!

De slimme schakelaars worden in verschillende modellen aangeboden. Denk bijvoorbeeld aan een slimme schakelaar, die los gebruikt van de houder gebruikt kan worden. Ideaal om naast je bed of bank te leggen! Daarbij kan de houder vaak zonder schroeven aan een muur bevestigd worden. Aan welke van deze schakelaars geef jij de voorkeur? Het kan slim zijn om voor een Philips Hue voordeelbundel te kiezen. De schakelaars zijn hier vaak onderdeel van.

Sensoren

Je verlichting volledig automatiseren? Hang een aantal slimme Philips Hue bewegingssensoren in en rondom het uit huis. Zo kom je voortaan nooit meer in het donker thuis. De sensoren zijn draadloos en daardoor makkelijk te plaatsen. Het enige waar je voor moet zorgen, is dat je binnen het bereik van de Philips Hue Bridge blijft. De Hue outdoor sensor is waterdicht en zal daardoor niet beschadigd raken door regen of andere vormen van neerslag.

Philips Hue Sensoren kunnen zowel los aangeschaft worden, als ook als onderdeel van voordeelbundels. Bekijk hier de verschillende voordeelbundels!

Toont alle 5 resultaten