Philips Hue accessoires aanbieding overzicht 2019

Op zoek naar een coole Hue accessoire aanbieding? Check dan hieronder het actuele overzicht van 2019. Dimmers, sensoren en lichtschakelaars van externe partijen. Check ze allemaal!

Meer lezen

Slimme schakelaars

Uiteraard gebruik je de Hue app voor alle slimme functies binnen dit systeem. Echter zou het ook handig zijn als je je lampen kan bedienen met een schakelaar. Bij Hue vind je dan ook een aantal slimme schakelaars in het assortiment die er voor zorgen dat je de verlichting kan bedienen zonder een smartphone of een ander extern apparaat nodig te zijn.

De slimme schakelaars komen in verschillende modellen, en zelfs van externe bedrijven, zoals Niko zijn er slimme drukknoppen verkrijgbaar. Deze komen regelmatig in de aanbieding door middel van kortingsacties of zogenaamde voordeelbundels.

Sensoren

Je verlichting volledig automatiseren? Hang een aantal slimme in en rondom het uit huis en kom voortaan in het donker verlicht thuis. De sensoren zijn draadloos en daardoor makkelijk te plaatsen. Het enige waar je voor moet zorgen is dat je binnen bereik van de Bridge blijft. De outdoor sensor is waterdicht en daarom is het geen probleem dat die in de regen hangt.

Aanbiedingen op sensoren worden meestal gegeven door middel van prijsverlaging of bij acties waar je Philips Hue producten cadeau krijgt, zoals een abonnement op een energie contract.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.