Philips Hue Bridge: hoeveel lampen kan ik koppelen?

Philips Hue Bridge product fotoDe Philips Hue Bridge is een onmisbare accessoire, wanneer je Philips Hue lampen in huis wilt gaan gebruiken. Het vormt letterlijk de brug tussen de verschillende Hue lampen, de Philips Hue accessoires en de apps op je mobiele telefoon. Zonder het gebruik van een Philips Hue Bridgezal het niet mogelijk zijn om de lampen te bedienen. Hierop valt een uitzondering te maken, namelijk: de Philips Hue Go. Deze Philips Hue lamp kan altijd en overal gebruikt worden. Let op, je kunt de lamp niet bedienen met de app op je telefoon zonder de lamp aan te sluiten op deze accessoire. 

Je hoeft de Philips Hue Bridge in veel gevallen maar een keer te kopen. Op deze accessoire zijn een groot aantal Philips Hue lampen aan te sluiten. In dit artikel lees je hier meer over!

Lampen aansluiten op de Hue Bridge

Het aansluiten van nieuwe Philips Hue lampen op deze accessoire is heel eenvoudig. Volg de instructies in de handleiding, om de lampen aan te sluiten en vervolgens op je telefoon of met een dimmer te kunnen bedienen. Op internet vind je filmpjes, die je hierbij kunnen helpen. Mocht het onverhoopt toch niet lukken om de Philips Hue lampen automatisch te laten herkennen door de Philips Hue Bridge, dan kun je het serienummer hiervan handmatig invoeren in de app. Op deze manier zijn de lampen alsnog te koppelen. Het koppelen van de lampen is belangrijk om hier het maximale uit te kunnen halen. Denk aan het creëren van fraaie lichtscènes, het instellen van effecten, het mee laten bewegen van de verlichting bij je film of game, enzovoorts.

Mogelijkheid om 50 lampen te koppelen 

Het is mogelijk om in totaal vijftig verschillende lampen en accessoires op de Philips Hue Bridge aan te sluiten. Dit is een dermate groot aantal, dat je aan één Hue Bridge vaak voldoende hebt om je woning te kunnen verlichten. Naast de verschillende lampen zijn ook de accessoires van Philips Hue eenvoudig aan de Philips Hue Bridge te koppelen. Populaire accessoires zijn de dimmer van Philips Hue en de Philips Hue Tap.

Philips Hue Bridge in starterspakket

Wees voordelig uit, door voor een Philips Hue Starterpack te kiezen. De Philips Hue Bridge is hier standaard onderdeel van, evenals drie Philips Hue lampen en een dimmer. Zo kun je direct een losse kamer in huis verlichten! Je kunt het starterspakket uitbreiden met verschillende voordeelbundels. Deze bundels bevatten bijvoorbeeld twee, vier of zes losse Philips Hue lampen.

ProductWinkelPrijs
Philipe Hue E27 Wit en Kleur50five || Korting! + Nest Protector122,76
Coolblue125,99
Philips Hue E27 White AmbianceCoolblue || * 3 lampen114,95
Bol.com || * 2 lampen121,00

Beoordeel deze post

Gemiddelde: / 5. Stemmen:

Het spijt ons, dat je hier weinig aan hebt gehad.

Laten we het verbeteren!