Philips Hue producten aanbiedingen

Ben je op zoek naar losse Hue lampen, starterkits of accessoires aanbiedingen? Dan zit je op deze pagina helemaal goed. Op deze pagina vind je namelijk alle producten die in de aanbieding zijn. Check ze allemaal!

Meer lezen

Starterpakket aanbiedingen

philips hue starterspakket aanbiedingenéén van de meest aantrekkelijke kortingsacties, zijn de Philips Hue staterspakket aanbiedingen. Deze pakketten worden vaak voor aantrekkelijke prijzen aangeboden. Dit word gedaan om je kennis te laten maken met Philips Hue. In de hoop dat je in de toekomst meer lampen gaat aanschaften.

De meest voorkomende acties zijn prijsverlagingen en cashback deals. Maar er zijn ook bundels verkrijgbaar die naast het standaard pakket uitgerust zijn met extra lampen, accessoires of andere smarthome apparaten.

Klik hier om alle Philips Hue starterspakket aanbiedingen te bekijken

Lampen en armaturen aanbiedingen

philips hue lampen aanbiedingenNaast starterkits vind je hier ook losse Philips Hue lampen en armaturen met korting. Veelvoorkomende aanbiedingen zijn prijsverlagingen en zogenoemde voordeelbundels, bijvoorbeeld een duopack, 8 pack en zelfs 16 packs.

Of wat dacht je van een dubbele Philips Hue Go met maar liefst 25 euro korting? Je kan het zo gek niet bedenken, er is (bijna) altijd wel een leuke Philips hue armatuur of losse lichtbollen met korting verkrijgbaar. 

Klik hier om alle Philips Hue lampen aanbiedingen te bekijken

Philips Hue accessoires aanbieding

Om je lampen te bedienen kun je de Philips Hue app gebruiken, maar in sommige gevallen kunnen accessoires erg handig zijn, zoals een sensor, waardoor de verlichting aan gaat bij beweging of een schakelaar, zodat je ook je favoriete lichtscenes instelt als je een keer je smartphone niet bij de hand hebt.

Deze accessoires komen net als de lampen in voordeel pakketten. Bijvoorbeeld een dubbele Philips Hue switch dimmer of sensor met 10% korting. Op deze pagina vind je alle actuele Philips Hue accessoires deals in een handig overzicht.

Klik Hier om alle Philips Hue accessoires te bekijken