Philips Hue Sync app

zo verbind je een pc met Philips Hue sync

Philips heeft sinds begin 2018 een nieuwe app geïntroduceerd, waarmee het mogelijk is om de Philips Hue-lampen aan de hand van de computer of Mac te bedienen en met elkaar te laten synchroniseren. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de lichten af te stemmen aan de hand van de sfeer van een film, muziek of een spel dat gespeeld wordt. Dit zorgt ervoor dat films kijken of games nog intenser ervaart kan worden. Wat ons betreft behoort deze app thuis in onze Philips Hue app top 10.

Top 10: de beste Philips Hue apps

Dit zijn de beste Philips Hue apps

Geslaagd voor een leuke Philips Hue aanbieding? Dan wil je natuurlijk het maximale er uit halen. Met de officiele Hue app zijn er al genoeg mogelijkheden, echter zijn er ook third party apps, waardoor de mogelijkheden haast eindeloos zijn. Enkele voorbeelden zijn, snel switchen tussen licht recepten, verlichting synchroniseren met een desktop pc of Mac computer, widgets aanmaken en toevoegen aan je home scherm van je smart toestel, en nog veel meer. Hieronder hebben wij een lijst gemaakt met de beste Philips Hue apps top 10.

Officiële Philips Hue app

Slim je lampen bedienen met de Philips Hue app

De beste methode om je lampen te bedienen is door middel van de Hue app. De app is gratis te downloaden via de Google Play store en Apple. Via de app stel je de lampen naar eigen wens in. Stel routines in, bedien je verlichting op afstand, maak kleurenschema’s en nog veel meer.