Algemene producten

Bekijk in deze categorie gave algemene producten van Philips Hue. Denk bijvoorbeeld aan de ledstrips van Philips Hue, de Philips Hue Go, enzovoorts. Naast deze voorbeelden vind je op deze pagina regelmatig nieuwe producten uit de Philips Hue-serie. Welke van deze algemene producten van Philips Hue zou jij nog aan je huidige set van smart lampen toe willen voegen?

Mocht je momenteel nog geen Philips Hue lampen in huis gebruiken, dan is het verstandig om te beginnen met een Philips Hue Starterpack. Dit pakket bevat alle benodigde hulpmiddelen om de Philips Hue accessoires aan te kunnen sluiten.

Philips Hue Starterpack

Het Philips Hue Starterpack bestaat normaliter uit een aantal losse LED lampen, een dimmer en de Philips Hue Bridge. Deze Hue Bridge vormt de basis van het Philips Hue-systeem, wat je in huis opbouwt. Via deze accessoire worden de lampen aan de overige accessoires en de app op je telefoon gekoppeld.

Met Philips Hue staterspakket aanbiedingen hoeft een dergelijk pakket niet veel te kosten. Wij hebben een handig overzicht samengesteld, met daarin de prijzen voor het Philips Hue Starterpack bij verschillende aanbieders. Zo kun je dit pakket altijd voor de scherpste prijs bestellen! De elementen in dit pakket zijn eenvoudig te combineren met andere Philips Hue accessoires. Daarbij kun je Philips Hue met dit starterspakket koppelen aan andere slimme home apparaten. Denk bijvoorbeeld aan Google Home, Alexa van Amazon, enzovoorts.

ProductWinkelPrijs
Philipe Hue E27 Wit en Kleur50five || Korting! + Nest Protector122,76
Coolblue125,99
Philips Hue E27 White AmbianceCoolblue || * 3 lampen114,95
Bol.com || * 2 lampen121,00

Meer lezen over Philips Hue producten?

Lampen en armaturen aanbiedingen

In deze categorie vind je met name losse Philips Hue lampen en gerelateerde producten. Denk bijvoorbeeld niet alleen aan losse Philips Hue spotjes, maar ook aan ledstrips van Philips Hue. Naast reguliere aanbiedingen worden er regelmatig nieuwe voordeelbundels samengesteld. Deze voordeelbundels bevatten bijvoorbeeld twee, acht of zelfs zestien lampen van Philips Hue.

Klik op onderstaande link, om voorbeelden te vinden van deze voordeelbundels.

Klik hier om alle Philips Hue lampen aanbiedingen te bekijken!

Philips Hue accessoires aanbieding

Om je lampen te bedienen kun je de Philips Hue app gebruiken. In sommige gevallen kunnen ook accessoires erg handig zijn! Denk aan een sensor, waarmee de verlichting automatisch wordt ingeschakeld bij beweging. Of wat te denken van een schakelaar? Hiermee stel je ook je favoriete licht scenes in als je een keer geen smartphone bij de hand hebt.

Deze accessoires worden net als de lampen van Philips Hue regelmatig in voordeelpakketten aangeboden. Het spreekt voor zich, dat een dergelijke voordeelbundel goedkoper is dan het los aanschaffen van de verschillende elementen hiervan.

Klik hier om alle Philips Hue accessoires te bekijken!

Toont alle 3 resultaten